• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
7

9 اساسنامه اتحادیه ها مشخص شد/ برخورد قاطع پلیس با متخلفان

  • کد خبر : 36903
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
9 اساسنامه اتحادیه ها مشخص شد/ برخورد قاطع پلیس با متخلفان

اکوایران: اتاق اصناف ایران 9 قانون کار اصناف سراسر کشور را ابلاغ کرد.

اخبار اقتصادی؛ اتاق اصناف ایران در اطلاعیه ای 9 معیار را برای فعالیت صنفی تعیین کرد. طبق بند یک دستورالعمل اتاق اصناف کلیه اصناف و اماکن عمومی باید حرمت ماه مبارک رمضان و شعائر اسلامی را رعایت کنند.

در بند دوم این دستورالعمل آمده است: فعالیت کلیه مراکز پذیرایی و آشپزی که در آنها غذا و نوشیدنی به مشتریان عرضه می شود (به استثنای نانوایان) در ساعات شرعی (اذان صبح) مجاز نیست. البته به استثنای بازرگانانی که در این ایام مجوز فعالیت دارند که نوع فعالیت آنها کمیسیون لازم تعیین شده است.

در بند سوم اتاق اصناف آمده است: اغذیه فروشی ها، رستوران ها و اتحادیه های مرتبط با پروانه کسب معتبر صرفاً می توانند در خارج از اتحادیه به ارائه خدمات بپردازند و هرگونه ارائه پذیرایی و خدمات در داخل اتحادیه ممنوع است.

در تبصره این بند تاکید شده است تنها واحدهایی که دارای گواهی یا مجوز از اتحادیه صنف رستوران‌ها، اغذیه فروشان، آبمیوه‌ها و بستنی‌ها و غیره باشند با هماهنگی لازم با مردم می‌توانند در داخل واحد تجاری خدمات ارائه دهند. مکان های نیروی انتظامی

اتاق اصناف اعلام کرده است که کلیه اصنافی که در سال گذشته مرتکب تخلف شده و موازین شرعی را رعایت نکرده اند، هنگام صدور مجوز بررسی می شوند.

در عین حال تاکید شد که هرگونه تبلیغات، نصب بنر، پخش تراکت از سوی اتحادیه های مربوطه در زمینه ارائه خدمات و خدمات پذیرایی ممنوع بوده و در صورت رعایت صورتجلسات باید رعایت شود. معیارهای. اقدامات لازم برای اعمال مقررات انجام شود.

در بند چهارم دستورالعمل اتاق اصناف آمده است: کلیه اصناف آشپزی و پذیرایی می توانند از اذان مغرب (افطار) تا نیم ساعت قبل از اذان صبح (سحر) فعالیت و ارائه خدمات کنند.

در تبصره این بند نیز آمده است که بازگشایی اتحادیه مربوطه باید یک ساعت قبل از اذان مغرب تدارک دیده شود و با رعایت کامل شعائر اسلامی انجام شود تا از تظاهر به روزه داری جلوگیری شود.
اتاق اصناف خاطرنشان کرد: در صورتی که واحدهای صنفی بر اساس قانون نظام صنفی قصد روزه داری و پلمب محل کار را داشته باشند با برخورد قاطع با مسئولان برخورد و به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد. قدرت.
در بند ششم دستورالعمل تالار اصناف آمده است: برگزاری هر نوع جشن و شادی در تالارها و مراکز عمومی در ایام شهادت حضرت امیرالمونین و لیالی قدر ممنوع است.
در ادامه تاکید می‌شود واحدهای اقامتی (هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانسراها و …) تنها می‌توانند به مهمانان مقیم در داخل اتاق‌ها خدمات ارائه دهند و از ارائه خدمات به افراد گذرا در خارج از مراکز اقامتی اکیدا خودداری کنند.
اتاق اصناف در بند هشتم اعلام کرده است: موسسات پذیرایی مستقر در پایانه های مسافربری و ایستگاه های راه آهن که مجاز به ارائه خدمات در طول روز هستند، شناسایی می شوند. مسؤولان مراسم حتی اگر محل پذیرایی را مخفی کنند باید از ارتکاب اعمالی که به حرمت ماه مبارک رمضان لطمه می زند اکیداً خودداری کنند. ضمناً اعلام می شود که اجرای صحیح متعاقباً نظارت و در صورت عدم رعایت موازین و مقررات و شعائر اسلامی جهت اعمال مقررات به مرجع ذیصلاح ارائه خواهد شد.
در بند نهم اتاق اصناف می افزاید: افرادی که به هر دلیلی روزه نمی گیرند در ملاء عام تظاهر به روزه گرفتن نکنند.
ضمناً صدور مجوز و نظارت بر حسن اجرای این آیین نامه به عهده روسای اتاق های اتحادیه شهرستان های متبوع خواهد بود.

با متخلفین قاطعانه برخورد کنید

به گفته مهدی امید، سخنگوی و عضو هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران، همزمان با انتشار اطلاعیه اتاق بازرگانی ایران، پلیس نظارت بر براماکن نیز در حال پیگیری است. وی ضمن تشکر از پلیس راهور اعلام کرد: در ماه مبارک رمضان با واحدهای متخلف و خلاف دستورالعمل برخورد قاطع می شود تا شرایط کار و کسب برای اتحادیه های محترم قانون سخت نباشد.

منبع اکو ایران

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=36903

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.