با هدف تولید 3350 مگاوات برق خورشیدی در اصفهان
به گزارش اخبار اقتصادی از اصفهان؛ مهدی جمالی نژاد با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و اجرای پروژه های انرژی بر لزوم تولید 3350 مگاوات برق خورشیدی برای استان در اولین جلسه هیات مدیره انرژی های نو تاکید کرد.
وی تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف باید نیازهای مصرفی در بخش های مختلف به ویژه بخش های اقتصادی، کشاورزی و صنعتی و همچنین مصرف سایر اقلام به دقت شناسایی و تعریف شود.
استاندار اصفهان همچنین به وجود 196 چالش و مشکل استانی در این زمینه اشاره و بیان کرد: برای تسهیل در فرآیند سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران خارجی، تعدیل و تسهیل قوانین و مقررات سخت گیرانه فعلی ضروری است.
وی ادامه داد: تسهیل در فرآیند سرمایه گذاری در انرژی های نو و تجدیدپذیر می تواند به ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت های انرژی در استان کمک کند.
جمالی نژاد گفت: استان اصفهان به دلیل نیاز به تامین انرژی پایدار و کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی نیاز مبرمی به توسعه انرژی های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی دارد. بنابراین با توجه به پتانسیل بالای خورشیدی در این منطقه می توان به عنوان راهکاری موثر برای تامین انرژی پایدار و کاهش آلودگی هوا در اصفهان پیشنهاد کرد.
اصفهان باید بر تولید انرژی باد و بیوگاز تمرکز کند
کوروش خسروی در ادامه با اشاره به اینکه راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در شهرهای صنعتی مورد توجه فعالان اقتصادی قرار گرفته است، تصریح کرد: بسیاری از فعالان اقتصادی خواهان ساخت نیروگاه مجزا هستند، بنابراین بررسی سازوکار نیروگاه ها ضروری است انرژی خورشیدی در مجاورت شهرهای صنعتی، آیا نیروگاه عمومی باید ساخته شود که پاسخگوی نیاز همه باشد یا هر فعال اقتصادی نیروگاه جداگانه بسازد.
وی خاطرنشان کرد: در انرژی های مدرن باید به سمت تولید انرژی باد و بیوگاز حرکت کنیم (بیوگاز یک منبع انرژی طبیعی تجدیدپذیر است که از تجزیه مواد آلی از جمله کود حیوانی، ضایعات غذایی و فاضلاب تولید می شود). وی بیان کرد: دنیا به سمت تولید انرژی های نو پیشرفت کرده است و سازمان ملل نیز از این موضوع حمایت می کند و ما باید از این امتیاز حمایت استفاده کنیم.
معاون اقتصادی استاندار اصفهان تصریح کرد: انتقال کربن نیز بازار بزرگی در دنیا دارد و شرکت ها یا نهادهای فعال در این زمینه باید خود را شناسایی کرده و از این روش تولید انرژی استفاده کنند.
وی با تاکید بر تولید انرژی خورشیدی گفت: از این پس باید در خصوص عمر مفید پنل های خورشیدی تدابیری اندیشیده شود زیرا این پنل ها 15 سال عمر مفید دارند.
رکنا