• امروز : جمعه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 8 November - 2024
1

الگوی دلار در روزهای پنجشنبه

  • کد خبر : 45107
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳
الگوی دلار در روزهای پنجشنبه

همه در بازار هشدار می دهند، برخی می گویند نخرید چون خطر سوختگی زیاد است، برخی دیگر می گویند نخرید چون چیزی بلد نیستید ممکن است گیر کنید. الگوی پنجشنبه چیست؟

معامله گران می گویند ابهامات باعث شده است که بازار نسبت به این خبر واکنش احساسی نشان دهد. روز چهارشنبه اگرچه بازار در معاملات روزانه دنبال می‌شد، اما پشت خط، دوباره به اخبار ریسک سیاسی مشتاق شد و به سمت مرزهای بالا پیش رفت.

قیمت دلار هرات روز چهارشنبه از 62 هزار و 650 تومان آغاز شد و با روند مثبت قیمت درهم نوسان کرد. قیمت دلار هرات در اواسط روز به 62 هزار و 850 تومان رسید، اما نتوانست از آن عبور کند. در نهایت قیمت دلار هرات روی 62 هزار و 800 تومان بسته شد. قیمت دلار هرات در معاملات پشتیبان با نوسان وارد کانال 63 هزار تومان شد.

قیمت درهم امارات که این هفته نتوانست بالای 17 هزار و 300 تومان تثبیت شود، روز چهارشنبه با نوساناتی به این مرز رسید. قیمت درهم روز چهارشنبه با اختلاف مثبت 40 تومانی به 17 هزار و 280 تومان باز شد و در میانه روز به 17 هزار و 300 تومان رسید. در نیمه دوم قیمت درهم نوسان داشت و دوباره به 17300 تومان رسید. حباب دلار درهم همچنان حدود ۷۰۰ تومان است که رقم قابل توجهی است.

قیمت دلار در تهران مانند هرات بود و در معاملات روزانه دنبال می شد. قیمت دلار تهران بین 62 تا 750 تومان و 62 هزار و 900 تومان در نوسان بود و زیر کانال 63 هزار تومان به فعالیت خود پایان داد.

موضوع اصلی بازار ارز تهران اخباری مبنی بر تعطیلی گروه معاملاتی بازار ارز بود. شنیده ها در بازار حاکی از آن است که گروه اصلی معاملات اسکناس در تهران تحت تعقیب قضایی و تعطیلی قرار گرفته است. البته فعالان بازار مدعی بودند که گروه دیگری به سرعت جایگزین شده است. کار این گروه به این صورت بود که هر نفر با قیمت و مکان سفارش خرید یا فروش می داد و شخصی با آن سفارش را می بست و معامله انجام می شد.

بازار طلا و ارز روز چهارشنبه با شایعات منفی به دلیل کاهش قیمت طلا آغاز شد. قیمت ارز با اختلاف منفی 200 هزار تومانی در قیمت 48 میلیون و 400 هزار تومان بازگشایی شد و در نیمه اول معاملات در همان سرعت باقی ماند. اما در نیمه دوم بازار ارز تحت تاثیر روند درهم قرار گرفت و روز سه شنبه به نرخ پایانی 48.6 میلیون تومان رسید. با این نوسان ارز و ریزش طلا، حباب سکه امامی با یک درصد افزایش به 25 درصد رسید.

قیمت طلای مذاب روز چهارشنبه از 17 میلیون و 537 هزار تومان آغاز شد و در این سطح در نوسان بود. طلای ذوب شده بین زیان طلا و سیر تحول قیمت درهم بلاتکلیف ماند و در این سطح نوسان کرد و با قیمت 17 میلیون و 529 هزار تومان به کار خود پایان داد.

تحلیلگران نسبت به احتیاط در بازار طلا هشدار دادند. از دیدگاه آنها در سطح حمایتی 17 میلیون و 420 هزار تومان خریدار وجود دارد و با قیمت 17 میلیون و 720 هزار تومان فروشنده وارد بازار می شود. بنابراین، این دو مرز در حال حاضر برای بازار مهم هستند، به شرطی که تنش های منطقه تاثیری بر بازار نداشته باشد.

فعالان بازار در روز پنج شنبه الگویی را اتخاذ کردند که به آخر هفته می رفت. آنها با توجه به سابقه سه هفته ای نوسانات بازار در آخرین روز هفته، گفتند احتمال نوسانات بازار در روز پنجشنبه افزایش می یابد زیرا ریسک تعطیلی بر عهده بازار است.

مواضع برخی نمایندگان مجلس در خصوص FATF مورد توجه بازار قرار گرفت. نماينده اهواز روز چهارشنبه گفت كه دولت به سمت پذيرش FATF نبايد جهت اشتباه به مردم بدهيم. معامله گران می گویند که امروزه همه به دنبال جهت هستند.

منبع اکو ایران

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=45107

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.