• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
8

قبض آب نصف شهر تهران ماهیانه 30 هزار تومان است

  • کد خبر : 34859
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵
قبض آب نصف شهر تهران ماهیانه 30 هزار تومان است

اخبار اقتصادی، محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار کرد: میانگین بارندگی استان تهران در 50 سال گذشته 280 میلی متر در سال بوده است، در حالی که در سال هیدرولوژیکی گذشته مجموع بارندگی در این استان ثبت شده است. . مانند 190 میلی متر

وی افزود: استان تهران در سه سال گذشته با کاهش بارندگی مواجه بوده و امسال برای اولین بار برای چهارمین سال متوالی خشکسالی را تجربه می کند. این در حالی است که در 50 سال گذشته، پس از دو سال خشکسالی، همواره با ترس مواجه بوده ایم.

اردکانی با بیان اینکه در یک دهه اخیر مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران 33 درصد افزایش داشته و منابع تامین آب تهران ثابت مانده است، گفت: از سوی دیگر شرایط اقلیمی و افزایش دوره خشکسالی باعث کاهش آب موجود شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین سرانه بالای مصرف آب را یکی دیگر از چالش های این شرکت در شرایط کم آبی فعلی عنوان کرد و اظهار داشت: سرانه مصرف آب شهروندان تهرانی 250 لیتر در روز است در حالی که در برخی از مردم کشورها با میانگین بارندگی سالانه 750 میلی متر، مصرف سرانه شهروندان 170 لیتر در روز است.

به گفته وی، سالانه یک میلیارد و 200 میلیون مترمکعب آب در تهران توزیع می شود و در صورت کاهش 20 درصدی مصرف می توان به اندازه ظرفیت سد امیرکبیر صرفه جویی کرد و چالش مهم کمبود آب را حل کرد.

وی با بیان اینکه مصرف بی رویه کالای با ارزشی مانند آب که غیرقابل جایگزین و غیرقابل تولید است پذیرفته نیست، سخاوت شهروندان را در بسیاری از مصارف روزانه آب از جمله استحمام، شستن لباس و ظرف، آبیاری گل ها و باغات و… به عنوان نمونه ای از هدر دادن های بیهوده عنوان کرد و افزود: بخشی از این اسراف به دلیل قیمت پایین آب است، زیرا آب ارزان ترین کالا در سبد خانواده و قیمت آب در ایران کمترین قیمت در جهان است.

وی متوسط ​​بهای آب پرداختی 55 درصد خانوارهای تهرانی را 300 هزار ریال در ماه اعلام کرد و اظهار داشت: اگرچه افزایش قیمت آب در کوتاه مدت بر مصرف تأثیر دارد، اما عدم تعادل بین منابع و منابع را جبران نمی کند. مصرف. بنابراین فرهنگ مصرف آب در جامعه باید تغییر کند.

وی تغییر این فرهنگ و مدیریت تقاضا را نه در مفهوم کم مصرف بلکه در مصرف صحیح آن دانست و افزود: یکی از ارکان مهم مدیریت تقاضای آب فرهنگ سازی مصرف بهینه و آگاه سازی استفاده کنندگان است.شهروندان که هنرمندان می توانند در این امر موثر باشد. میدانی با زبان هنری

وی تغییر اقلیم و خشکسالی را واقعیتی انکارناپذیر برشمرد و گفت: بشر از ابتدای خلقت تاکنون همواره در مقابله با خشکسالی ناکام بوده است و برای سازگاری و همراهی با این پدیده راهی جز مدیریت مصرف آب وجود ندارد. ما باید به مصرف بهینه آب عادت کنیم.” .

منبع رکنا

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=34859

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.