به گزارش اخبار اقتصادی، بورس اوراق بهادار تهران از اواسط اردیبهشت ماه سال جاری با افت شاخص های آماری و خروج شدید جریان ها مواجه شده است. پول واقعی تبدیل شود. در ضمن رئیس سازمان تبادل دلیل سقوط شاخص عمومی به عنوان اندوخته سود سهامداران اعلام شد. با وجود شبهه سقوط در اواسط اردیبهشت ماه سال جاری، وجود اخبار پنهانی از سوی سازمان تبادل تکذیب شد و شاخص عمومی بازار سهام از بالاترین سطح 2500000 واحدی به سطح 1900000 واحد سقوط کرد.

با گذشت 50 روز از آغاز روند نزولی شاخص کل، نامه افزایش نرخ گاز صنعتی منتشر شد که یک روز قبل از ریزش بازار تصویب شد. با انتشار این نامه، نادرستی سخنان رئیس جمهور مشخص شد و صنعت فرآورده های شیمیایی به عنوان صنعت مسئول سقوط تعادل بازار شناخته شد. علیرغم شناخته شدن صنایع شیمیایی به عنوان صنعتی که باعث افت دسته جمعی شاخص صنعت بورس شده است. صنایع شیمیایی بورس اوراق بهادار تهران در دوران رکود و معاملات ضعیف در ماه اوت، تراز شاخص در حال افزایش است. رشد 1.8 درصدی شاخص صنایع شیمیایی، این صنعت را به سودآورترین صنعت در بین 30 صنعت برتر تبدیل کرده است. بورس اوراق بهادار تهران آن را بگذار شاخص کل سهام تهران در این ماه افت 2.3 درصدی در ترازنامه خود داشته است.

صنعت حمل و نقل بیش از 20 درصد از ارزش خود را از دست داد!

در میان 30 صنعت بزرگ تبادل تنها سه صنعت در تهران در ماه آگوست نتایج مثبت داشتند. در همین حال، صنعت فرآورده های شیمیایی با رشد 1.8 درصدی تراز شاخص بیشترین بازدهی را در مردادماه به ثبت رساند و پس از آن صنایع کاشی و سرامیک و کشاورزی به ترتیب با رشد 1.2 و 70 درصدی در بین صنایع رشد در مردادماه قرار گرفتند.

از بین 27 صنعتی که در مرداد ماه در بازار افت کردند، 8 صنعت به نسبت عملکرد بهتری داشتند شاخص عمومی با نام صنایع چند رشته ای صنعتی، استخراج سنگ معدن فلزی، سرمایه گذاری، فلزات اساسی و در میان آنها می توانید فرآورده های نفتی را مشاهده کنید. این صنایع می توانند صنایع نگهدارنده مرداد ماه باشند شاخص عمومی منصوب در برابر پوست اندازی شدید.

در میان صنایعی که بازدهی منفی بین 2.3 تا 5.2 درصد داشتند. تنها 4 صنعت وجود دارد که در بین آنها نام بانک ها و موسسات اعتباری را نیز مشاهده می کنید. نیمی دیگر 30 صنعت بزرگ هستند. تبادل تهران با توجه به افت 5.2 درصدی شاخص هم وزن بورس اوراق بهادار تهران آنها همچنین عملکرد ضعیف تری را منتشر کردند. صنعت ماشین و قطعه سازی، صنایع غذایی و صنعت سیمان آنها از جمله صنایع سنگینی بودند که در مقایسه با شاخص هم وزن ضعیف عمل کردند.

صنعت حمل و نقل با افت 20.5 درصدی تراز شاخص بیشترین افت را در بین این 30 صنعت داشته است. صنعت مدیریت بازارهای مالی با افت 11.1 درصدی تراز شاخص در مردادماه دومین صنعت بود. رتبه سوم سقوط بازار در مردادماه را نیز صنعت به خود اختصاص داده است ماشین و تولید قطعات که در پایان مرداد ماه به عنوان یکی از صنایع استراتژیک بازار مورد حمایت قرار گرفت، اعطا می شود تا شرایط بازار بدتر نشود.

رکود، طرفی که صاحب خانه معاملات شد!