به گزارش اخبار اقتصادی، در جریان معاملات روز چهارشنبه بازار سهام تهران، شاخص بورس اوراق بهادار تهران بیش از 56 هزار واحد افت کرد تا به محدوده مقاومت شکسته شده تاریخی خود که اکنون به عنوان سطح قیمت شناخته می شود، واکنش نشان دهد. اگر شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با واکنش مثبت در این محدوده همراه شود، مسیر بازار سرمایه روند صعودی خواهد داشت چرا که اهالی بازار به اتفاق آرا به سطح حمایتی 2.1 میلیون واحدی و با مثبت بودن اعتقاد داشتند. واکنش در این محدوده، اتفاق نظر مردم در رشد شاخص است. رئیس سازمان بورس روز چهارشنبه از اعتراض گسترده سهامداران به زیان های ناشی از افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و برنامه سازمان بورس برای جبران زیان و جلب اعتماد سهامداران به ایلنا گفت. به ویژه سهامداران خرد روز چهارشنبه: مصوبه باید اصلاح شود و ما در سازمان بورس به دنبال اصلاح مصوبه افزایش نرخ خوراک هستیم از طریق کمیسیون اقتصادی دولت و به صورت جداگانه پیگیر اصلاح مصوبه هستیم. از طریق موسسات مالی

همچنین محسن علیزاده -عضو نظارت شورای عالی بورس- درباره افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها به 7 هزار تومان و تاثیر آن بر بازار سرمایه و انتقادات مطرح شده در این زمینه و احتمال اصلاح مصوبه گفت: : آنچه ما انتظار داریم در اصلاح نرخ پیشروی اصلاح فرمول اتفاق بیفتد. پیش از این قانونگذار این اختیار را به وزارت نفت داده بود تا فرمولی برای تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها مشخص کند. متأسفانه شرکت نفت فرمول نادرستی ارائه کرده و قیمت نرخ خوراک بر اساس این فرمول است که به نظر ما نادرست است.

بررسی فنی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران

در جریان معاملات روز چهارشنبه، شاخص بورس تهران با بیش از 56 هزار واحد افت همراه با شاخص کل به محدوده 279 هزار واحد رسید و سطح حمایتی 161.8 درصدی فیبوناچی موج قبل را از دست داد. این سطح در ماه گذشته دو بار پشتیبانی شد. اما در نهایت شاخص کل این سطح را از دست داد و شاخص کل در حال حاضر در محدوده 200 درصد فیبوناچی قرار دارد.

این شاخص از نظر فنی با سطح حمایت زیادی روبرو است. از سطح حمایت تاریخی آگوست 2019 تا محدوده 38 درصدی موج قبلی حمایت فیبوناچی همراه با دامنه کوتاه مدت 200 درصد فیبوناچی. همچنین شاخص سطح حمایت دیگری نیز دارد که با این اعداد کمی فاصله دارد.

در حال حاضر سطح حمایت زرد رنگی که در تصویر نمودار اندیکاتور مشخص کرده ایم آخرین سطح حمایت کوتاه مدت محسوب می شود. پس از افت شدید 27 اردیبهشت ماه سال جاری، همه در بازار انتظار کاهش و اصلاح شاخص سهام را داشتند. اما با توجه به گزارش حسابرس شرکت ایران خودرو از سایر درآمدهای عملیاتی این شرکت که رقم حدود 20 را تایید نکرد، رسیدن شاخص و پولبک به محدوده حمایت تاریخی مرداد 1398 کمی دشوار به نظر می رسید. تریلیون تومان، شاخص با رهبری سنتی خودرو دچار پس لرزه شد، پس از هفدهم اردیبهشت، قیمت دلار در بازار آزاد پس از زلزله بازار به حدود 46 هزار تومان کاهش یافت و آخرین قسمت آن فاجعه عدم شفاف سازی و تعیین نرخ خوراک گاز و سوخت صنایع بود که محدوده 2.1 واحدی روی صندلی می نشیند و اکنون بر طبل برگشتی شاخص به سطح حمایت و آغاز می کوبند. حرکت شاخص به سمت اعداد بالاتر

به همین ترتیب اصولگرایان بازار سرمایه انتشار صورت های مالی و گزارش های فصلی خوب شرکت ها را پیشنهاد می کنند و مسئولان نیز در تعیین نرخ گاز برای فعال شدن مجدد بازار کمی کوتاهی می کنند. به گفته اهالی بازار، برخی از افرادی که به گفته رئیس سازمان بورس در اواسط اردیبهشت ماه سودآوری کرده اند، شاید این روزها از فرصت خرید استفاده کرده باشند. جدا از این بحث ها، هفته آینده همه چیز سر میز معاملات مشخص خواهد شد و بازار در این هفته راه خود را پیدا خواهد کرد.

را