هلدینگ سعد ستون چابکی و تحول دیجیتال در بانک صادرات است

به گزارش سعد نت، دکتر سیفی در این مراسم که یکشنبه 2 دی ماه برگزار شد، گفت: هلدینگ فناوری و نوآوری غمگین که با هدف مرکزی و اولیه تحقق بانکداری دیجیتال و ارتقای نیازهای بانک در حوزه فناوری های مالی بحمدالله به جایگاه و ثبات مطلوبی رسیده است و این حاصل تلاش همه مدیران و کارشناسانی است که قبلاً در هلدینگ و زیرمجموعه های آن فعالیت داشته اند اما هنوز تا رسیدن به آن فاصله داریم شرایط ایده آلی که بانک ایران دارد صادرات».

مدیر اجرایی بانک صادرات ایران افزود: در چند وقت اخیر نوعی بی ثباتی اداری در هلدینگ به وجود آمده است اما با انتصاب دکتر روحانی به سمت مدیرعاملی هلدینگ شاهد ثبات نسبی خواهیم بود انشاالله. ما خوب می شویم مطمئنم با تکیه بر تجربه، دانش و شایستگی خود می توانید به حرکت هلدینگ سعد و البته حرکت بانک صادرات ایران در مسیر تحقق تحول دیجیتال سرعت ببخشید. بهبود”.

وی در ادامه به ارائه اولویت های بانک صادرات ایران در حوزه فناوری مالی و بانکداری دیجیتال و بیان خواسته های هلدینگ سعد و زیرمجموعه های آن گفت: شرکت های زیرمجموعه هلدینگ سعد اغلب از قابلیت ها و توانمندی های بسیار خوبی برخوردار هستند، بنابراین اعمال مدیریت تخصصی در آنها و ایجاد یک سیستم سیستماتیک برای هر شرکت، بر اساس مسئولیت ها و مأموریت ها، می تواند کارایی آنها را بهبود ببخشد، ما همچنین به طور مستمر بر عملکرد شرکت ها نظارت خواهیم کرد و سعی در حل مشکلات آنها و بهبود بسترهای تجاری آنها خواهیم داشت.

دکتر سیفی ادامه داد: باید از تفکر متخصصان و اندیشمندان خارج از بانک برای بهبود برنامه ها و کارکردهای خود استفاده کنیم چرا که باید به سرعت بانک صادرات را در حوزه بانکداری دیجیتال به جایگاه شایسته خود برسانیم، بانک خوب یک بانک چابک است. ما باید تعداد شعب فیزیکی خود را از حدود 1300 به 1405 کاهش دهیم و به شدت به سمت بانکداری دیجیتال در همه ابعاد حرکت کنیم دستیابی به این هدف استراتژیک

مدیرعامل بانک صادرات ایران بر لزوم ارتقای ظرفیت هلدینگ سعد در تولید علم و فناوری تاکید کرد و گفت: علاوه بر بهره مندی موثر از دانش و فناوری های روز دنیا، باید در عرصه علم و تولید فناوری نیز پیشرفت کنیم تا در نهایت ما می‌توانیم قوی باشیم برای اینکه بتوانیم تمام نیازهای تکنولوژیکی خود را برآورده کنیم، باید سیستماتیک‌تر و هوشمندانه‌تر کار کنیم، استراتژی‌هایمان را دوباره طراحی کنیم و گزارش‌های عملکرد منظم را انجام دهیم.

وی در پایان سخنان خود به ارائه عملکرد و مسئولیت هلدینگ سعد در حمایت و حمایت از شرکت های زیرمجموعه و تلاش برای توسعه کسب و کار آنها و لزوم برنامه ریزی بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت بر اساس استراتژی ها و چشم اندازهای ایران پرداخت بانک صادرات در حوزه بانکداری دیجیتال.

دکتر ابوالفضل روحانی که از ۲۲ آبان ماه به عنوان مدیرعامل هلدینگ سعد شروع به کار کرده و دیروز حکم رسمی خود را از مدیرعامل این بانک دریافت کرد، نیز در این مراسم اظهار داشت: هلدینگ سعد و شرکت های تابعه آن مسئولیت بسیار حساسی دارند، بانک صادرات ایران است. یکی از برجسته ترین بانک های کشور از نظر بانکداری سنتی و بهره مندی از توانمندی ها و پتانسیل های بسیار ارزشمند است، بنابراین رساندن این بانک به جایگاه برجسته و مطلوب خود در حوزه بانکداری است مسئولیت مهمی که در هلدینگ سعد داریم.

وی با ارائه گزارشی مختصر از اقدامات انجام شده در ماه های اخیر افزود: اینکه مدیر عامل محترم بانک صادرات نگاه ویژه ای به هلدینگ سعد و شرکت های تابعه آن داشته و بر حمایت بانک از هلدینگ تاکید دارند، هم امیدوارکننده و هم انگیزه دهنده است. در عین حال حساسیت کار و فعالیت ما را دوچندان می کند زیرا باید به حمایت و توجه ویژه آن ها پاسخ مناسبی بدهیم، شرکت های تابعه از توان و ظرفیت بسیار خوبی برخوردار هستند در هنر و شایستگی این نیروی انسانی و البته با اعمال سیاست های مورد تاکید جناب آقای دکتر سیفی از جمله انجام مدیریت تخصصی و سیستماتیک می توان گام مهمی در جهت تسریع حرکت بانک صادرات برداشت ایران در حوزه بانکداری دیجیتال، این بانک را به یک بانک پیشرو در این بخش تبدیل کنیم.



رکنا

دکمه بازگشت به بالا