• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
7

نقض نماد اعتماد الکترونیک توسط شرکت کروش/ آیا وجود «نماد الکترونیکی» برای اعتماد مصرف کننده کافی است؟

  • کد خبر : 35664
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸
نقض نماد اعتماد الکترونیک توسط شرکت کروش/ آیا وجود «نماد الکترونیکی» برای اعتماد مصرف کننده کافی است؟

اکوایران: شرکت کوروش زمینه اعتماد مردم را هر چند سطحی فراهم کرده بود. از تضمین و رضایت بازیگرانی که مردم به آنها اعتماد داشتند تا داشتن «ای نماد» و آدرس دقیق دفترشان در غرب تهران؛ چه چیزی می تواند به دل افرادی که رویای داشتن آیفون را نزدیکتر کرده اند شک کند؟

اخبار اقتصادی، این روزها نام «شرکت کوروش» با کلمه کلاهبرداری عجیب شده است; شرکتی که تا همین اواخر به طور گسترده توسط اینفلوئنسرها و افراد مشهور معرفی و تبلیغ می شد. اما اکنون، این شرکت با دفتری خالی، بازنده‌های عصبانی، عذرخواهی‌های بی‌ثمر از مبلغان و حتی سکوت بیشتر آنها باقی مانده است.

شرکت کوروش زمینه اعتماد مردم را هر چند سطحی فراهم کرده بود. از تضمین و رضایت بازیگرانی که مردم به آنها اعتماد داشتند تا داشتن «اینماد» و آدرس دقیق دفتر آن در غرب تهران.

چه چیزی می تواند به دل افرادی که رویای داشتن آیفون را نزدیکتر کرده اند شک کند؟ زمانی که این شرکت مدعی شد با واردات آیفون از چین دست واسطه ها را قطع کرده و اکنون بین 20 تا 26 میلیون تومان قیمت دارد، آیفون های 38 تا 42 میلیون تومانی را پس از 45 روز تحویل می دهد.

این نیم بها و تبلیغات گسترده، داشتن مجوز و ثبت نماد تجارت الکترونیک «اینمد» و عدم حضور نهادهای نظارتی، علیرغم تبلیغات گسترده و قیمت غیرمنطقی، دست به دست هم داد تا خریداران را جلب کند.

آسیب به نماد اعتماد الکترونیکی

پوشیده نیست که با این اتفاق طرفداران خرید اینترنتی شوکه شدند و احساس ناامنی نسبت به کسب و کارهای آنلاین به وجود آمد. همچنین مشخص شد که یک تجارت الکترونیک با وجود داشتن “Inmad” دیگر قابل اعتماد نیست. نمادی که وظیفه آن جلب رضایت و اعتماد خریداران در خریدهای الکترونیکی بود.

مهدی فاطمیان، رئیس هیئت مدیره انجمن فین تک، در خصوص این سوال که آیا اساسا این محصول کارکرد احراز هویت و صلاحیت شما را دارد یا خیر؟ او به دیجیاتو گفت: ما این را باور نداریم. چیز زیادی تغییر نکرده است، و اگر کسی بخواهد تقلب کند، می تواند از آن اجتناب کند و یک توکن برای فروشگاه خود دریافت کند. برای این موضوع می توانید با پلیس فتا مشورت کنید.

او پرسید که آیا شرکت هایی که تقلب کرده اند این مواد را دارند یا خیر؟ او گفت که اگر نماد اعتماد داشتند، اساساً این نماد کارکرد احراز هویت و صلاحیت خود را از دست می داد.

حسین کزازی، فعال صنعت فین تک نیز راهکاری برای جلوگیری از این نوع کلاهبرداری ارائه کرد و به اکو ایران گفت: به نظر من کسب و کار الکترونیکی این نوع اطلاعات را داشته باشد یا نداشته باشد مهم نیست و باید گزینه ای وجود داشته باشد. در درگاه های پرداخت که اگر کسب و کاری سفارشی را ثبت کند به مشتری تحویل نگرفته و مبلغ پرداختی مشتری را فریب داده تا مسدود شود.

بنابراین باید گفت اگر وزارت حراست قصد ساماندهی و مجوز کسب و کارهای مجازی (کسب و کارهای اینترنتی و موبایلی) با این دستگاه را داشته باشد، به نظر می رسد که در این امر کوتاهی کرده است.

این نماد پس از بررسی سایت و احراز هویت و صلاحیت مالک آن (حقیقی یا حقوقی) به مدت دو سال صادر می شود و ماجرا از این قرار است که مالک شرکت کوروش در تاریخ 20 مهرماه امسال این نماد را دریافت کرده است. سال و تا 8 نوامبر 1404 معتبر است.

منبع اکو ایران

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=35664

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.