به گزارش اخبار اقتصادی، بازار ارز در هفته گذشته دچار آسیب شد و هفته را تقریباً در همان مقطع ابتدایی هفته به پایان رساند.
هفته گذشته همه بازارها آسیب دیدند، دلار و ارز حتی یک درصد بازدهی نداشتند و تنها یک چهارم ارز توانست یک درصد افزایش را ثبت کند. بازار ارز کاملاً آرام بودم که علاوه بر عدم انتشار اخبار منفی قابل توجه و افزایش اخبار مثبت، رونق بازار سرمایه را نیز می توان از عوامل تأثیرگذار بر رکود دانست. بازار ارز هفته گذشته مطرح شد.
بازار ارز در 3 سال گذشته در آستانه زیارت اربعین سیر صعودی داشت، اما نرخ دلار در این هفته دچار مشکل شد و شروع و پایان تقریبا ثابتی داشت.
دلیل این امر شاید به رشد بازار سرمایه علاوه بر رکود اخبار منفی و افزایش اخبار مثبت مربوط باشد. ارزش معامله کسری در بازار سرمایه به بیش از شش میلیارد تومان در روز رسیده است که به معنای دور شدن این میزان سرمایه در روز از بازارهای ارز، طلا و سایر بازارهای موازی است.
در چنین شرایطی آنچه مشخص است این است که بازار ارز یک ماه مهم و حساس را از شهریور آغاز می کند: در 20 شهریور مصادف با 30 شهریور، پرونده ایران در دستور کار جلسه شورای حکام قرار می گیرد: بنابراین پیش از این نشست، چگونگی ارائه گزارش رافائل گروسی، معاون رافائل گروسی درباره تاسیسات هسته ای ایران، یکی از موضوعات مهم تاثیرگذار بر نتیجه نشست شورای حکام خواهد بود.
در 19 سپتامبر برابر با 28 سپتامبر، سید ابراهیم رئیسی رئیس دولت در نشست آژانس بین المللی انرژی اتمی شرکت می کند و پیش بینی می شود در این سفر مذاکراتی نیز انجام شود.
بنابراین با توجه به موارد ذکر شده، قیمت دلار از ماه سرنوشت ساز شهریور آغاز می شود که ممکن است وضعیت دلار را تغییر دهد.
خط گرانش در هم تنیده
درهم که با نوسانات بیشتری تمایل به معامله دارد، هفته قبل بسیار آرام بود، به طوری که هفته گذشته فاصله بالا و پایین حباب درهم به 100 تومان رسید. میانگین هفتگی حباب درهم در هفته گذشته 590 تومان بود و حباب درهم نه کانال 400 تومانی را دید و نه توانست کانال 700 تومانی را به چالش بکشد.
تحلیل تکنیکال درهم نشان می دهد که DEA در محدوده 13560 تومان از حمایت سطح 50 درصد فیبوناچی برخوردار بوده و مدتی است که در این محدوده منطقه ای تشکیل داده است که باعث نوسان درهم حول این محدوده شده و این بازه قیمتی جذاب شده است. خطی که درهم را از محدوده خارج می کند و قیمت های دیگر را به سمت خود جذب می کند.
ارزش ذاتی ارز افزایش یافت
هر اونس طلا هفته گذشته افزایش یافت و به محدوده 1940 دلار رسید. این اتفاق باعث رشد ارزش ذاتی ارز و کاهش حباب آن شد.
ربع سکه بالاترین عملکرد را در هفته گذشته داشت که البته این افزایش تنها یک درصد بود و به همین دلیل به چشم اهالی بازار نرسید.
تحلیل تکنیکال ربع سکه نشان می دهد که ربع سکه در یک خط روند صعودی صاف حرکت می کند و اندیکاتور RSI نیز در یک خط روند صعودی قرار دارد که انتظارات کاهش یک چهارم سکه را کاهش داده است. تا حدی در صورت افزایش قیمت ربع سکه. مقاومت های 10 میلیون و 350 هزار تومانی و سطح 10 میلیون و 600 هزار تومانی مهم ترین مقاومت هایی است که ارز سه ماهه با آن مواجه است، ارز سه ماهه در صورت اصلاح حمایت های 9 میلیون و 900 هزار تومانی و همچنین مانند سطح فیبوناچی 38 درصد در محدوده 9 میلیون و 600 هزار واحد پیش رو دارد.
ذائقه سهامداران شیرین شد
پس از مدت ها، کام سهامداران در هفته گذشته شیرین شد و بزرگترین جهش هفتگی تبادل اوایل امسال اتفاق افتاد.
زیرا ارزش معامله پس از مدت ها بازار سرمایه در محدوده مناسبی قرار گرفته است. بررسی های فنی از شاخص عمومی نشان می دهد که این شاخص مقاومت مهمی در محدوده دو میلیون و 140 هزار واحدی دارد.
چهارشنبه، آخرین روز بازار. گروه بانکی مورد توجه قرار گرفت و این شاخص برای ششمین روز متوالی مثبت شد.
مهمترین مقاومت گروه بانکی مقاومت در محدوده 9100 واحد است که ممکن است باعث کندی رشد جمعی این گروه شود.
منبع: اکوایران