اکوایران: جمعی از معامله گران می گویند بازار ارز و ارز دچار سندرم پایان ماه و بی پولی شده است و ممکن است قیمت دلار به نوسان نزولی فرسایشی خود ادامه دهد. اما از سوی دیگر گروهی معتقدند در سطوح پایین قیمت دلار تقاضای زیادی وجود دارد و بازار از آنجا بازخواهد گشت.
به گزارش اخبار اقتصادی، قیمت دلار که هفته گذشته از کانال 51 هزار تومانی آغاز شده بود، با روند کاهش فرسایش به سمت کانال 50 هزار تومانی حرکت کرد. قیمت دلار هرات در هفته گذشته پس از اینکه چندین بار پشتوانه 50 هزار و 800 تومانی را لمس کرده بود، در نهایت این سطح را از دست داد و در پایان هفته بین 50 تا 600 تومان و بین 50 هزار تا 800 تومان در نوسان بود.
بازار ارز هرات روز جمعه حول و حوش 50 هزار و 600 تومان در نوسان بود و لحظاتی زیر این حد بود، اما تثبیت نشد و دوباره صعود کرد. قیمت تتر که در پایان هفته به دلیل ریزش دلار به کمترین میزان خود یعنی 51 هزار تومان رسید، در روزهای پنجشنبه و جمعه بین 51 تا 300 تومان و 51 هزار و 700 تومان در نوسان بود.
معامله گران بر این باورند که اگر امروز قیمت دلار در هرات به زیر 50 هزار و 600 تومان برسد، حمایت بعدی 50 هزار و 300 تومان خواهد بود. آنها سطح حمایتی 50 هزار و 300 تومانی را برای قیمت دلار مهم می دانند و در صورت از دست دادن آن می توانند تا کانال 49 هزار تومان پایین بیایند. البته می گویند محدوده 49 هزار و 800 تا 50 هزار و 300 تومان نتیجه نهایی روند صعودی است که به سختی می توان از آن گذشت. در صورت از دست دادن این محدوده، فشار فروش در بازار افزایش می یابد.
معامله گران فنی بر این باورند که نوسان درهم برای قیمت دلار مهم است و در صورت دور شدن قیمت درهم از کانال 14 هزار تومانی، شاهد کاهش جدیدی در بازار ارز خواهیم بود. حمایت اولیه درهم 13900 تومان است که در صورت مفقود شدن مهم ترین حمایت 13800 تومان خواهد بود.
گروهی از معامله گران مدعی هستند بازار ارز و ارز دچار سندرم پایان ماه و بی پولی شده و ممکن است قیمت دلار به نوسان نزولی فرسایشی خود ادامه دهد. اما از سوی دیگر گروهی معتقدند در سطوح پایین قیمت دلار تقاضای زیادی وجود دارد و بازار از آنجا بازخواهد گشت.
منبع اکو ایران