دخالت چین در ایران، این بار میادین دیجیتال نفت و گاز

اکوایران: مدیر تحقیقات و فناوری شرکت ملی نفتکش از تلاش این شرکت برای حل چالش ها با استفاده از فناوری های دیجیتال و هوشمندسازی میادین خبر داد و مزایای آن را بیان کرد.

اخبار اقتصادی: هفته گذشته نشست انتقال تجربیات و دانش شرکت های چینی در زمینه طراحی، اجرا و بهره برداری از میادین دیجیتال نفت و گاز و سید مهدی مطهری، مدیر تحقیقات و فناوری ایران برگزار شد. آژانس ملی پترولرا تاکید کرد: آنچه از شرکت های تابعه درخواست می شود شناسایی چالش های مربوط به اکتشاف، حفاری، توسعه و تولید است که با استفاده از این فناوری ها قابل حل است.

مطهری در ادامه ابراز امیدواری کرد که نشست مشترک با شرکت های چینی در حوزه تحول دیجیتال و میادین هوشمند نفت و گاز، سرآغاز تحولات اساسی در حوزه نفت باشد. البته در این مسیر نیازمند همکاری شرکت های تابعه، متخصصان این حوزه و کارشناسان دانشگاهی هستیم.

همچنین مدیریت دارایی، کاهش هزینه، بهبود بهره وری، مدیریت ریسک، بهبود تصمیم گیری و به حداکثر رساندن تولید ذخایر نفت و گاز را از جمله مزایای دیجیتالی شدن میادین نفت و گاز ذکر کرده است.

لازم به ذکر است سه شنبه شب; ۲ آبان ماه، تفاهم نامه ایجاد مرکز راهبردی هوش مصنوعی و میادین دیجیتال نفت و گاز با حضور محسن خجستمهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس جمهور امضا شد. . ، فناوری و اقتصاد از بنیاد دانش رئیس جمهور.

محسن خجستمهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز بر لزوم ایجاد میادین دیجیتال نفت و گاز تاکید کرد و گفت: با توجه به تحول و هوش دیجیتال، مرکز کنترل هوش مصنوعی و میادین دیجیتال هیدروکربنی ایجاد خواهیم کرد. به این ترتیب برای کاهش هزینه های عملیاتی و سرمایه ای باید 15 میدان دیجیتال نفت و گاز را بهره برداری کنیم.

به گفته وی سه اقدام مهم در این زمینه باید انجام شود. اولین گام، ایجاد کارگروه های دیجیتالی در زمینه میادین نفت و گاز در سطح شرکت های تابعه مسئول تولید نفت و گاز است.

گام دوم با مسئولیت و سرپرستی معاونت علمی و فناوری انجام می شود و در نهایت گام سوم ایجاد آزمایشگاه های مرجع، نهادهای نظارتی و تولید استانداردهای لازم به گونه ای است که تجهیزات ساخته شده دارای استفاده مفید کافی و کارآمد.

منبع اکو ایران

دکمه بازگشت به بالا