• امروز : چهارشنبه, ۵ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 25 December - 2024
7

قیمت لاستیک دولتی و آزاد در بازار/ متخلفین فروش لاستیک دولتی را متوقف کردند!

  • کد خبر : 25969
  • ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
قیمت لاستیک دولتی و آزاد در بازار/ متخلفین فروش لاستیک دولتی را متوقف کردند!

چند هفته ای است که بازار فروش لاستیک با افزایش قیمت مواجه شده و وزارت صنعت هنوز پاسخ قانع کننده ای به خریداران در این زمینه اعلام نکرده است. بررسی بازار خرید و فروش لاستیک نشان می دهد که تحویل محموله ها از کارخانه ها به نمایندگی ها به کندی انجام می شود و حتی تاخیر نمایندگان برخی شرکت ها در تحویل لاستیک به بیش از سه ماه می رسد.

علاوه بر این، در زمان ارسال، چندین شرکت عرضه لاستیک خودروهای سواری را محدود کرده و بر فروش لاستیک‌های اسپرت تمرکز کردند که باعث کمبود لاستیک در بازار شد. تایر فروشان بر این باورند که این تغییرات قیمت برای انواع لاستیک اعمال خواهد شد و همین امر باعث شده کارخانه ها ترجیح دهند تا لاستیک را به بازار عرضه نکنند.

در حال حاضر مشاهدات بازار نشان می دهد که نرخ دولتی لاستیک پراید یک میلیون و 250 هزار تومان است اما در بازار به 3 میلیون و 200 هزار تومان رسیده است، علاوه بر این لاستیک سمندی نیز یک میلیون و 986 هزار تومان نرخ دولتی دارد. تومان اما در بازار 3 میلیون است و 450 هزار تومان به فروش می رسد.

در قسمت تایر پژو قیمت رسمی این لاستیک یک میلیون و 870 هزار تومان است اما در بازار با قیمت 3 میلیون و 400 هزار تومان به فروش می رسد. لاستیک فروشان بزرگ معتقدند که بازار سقوط کرده است و همین باعث شده ما نتوانیم فروش مناسبی داشته باشیم. شرایط نامشخص است. بررسی ها نشان می دهد که شرکت های دنا، پارس لاستیک، برز، ایران تایر و کویر محموله های لاستیک پژو، پراید و سمند را کاهش داده اند. گاهی اوقات شاهد کمبود کاذب لاستیک در بازار هستیم. ، که هدف سوء استفاده کنندگان افزایش قیمت است. در عین حال نباید نقش واسطه ها را در اخلال در بازارها نادیده گرفت.

اگرچه در تماس های مختلف با محسن صفدری، مدیرکل دفتر صنایع شیمیایی پلیمری وزارت حراست، نتوانستیم از سیاست روشن وزارت صنعت برای مدیریت بازار لاستیک جویا شویم، اما در تازه ترین اظهار نظر وی در هفته های اخیر این مقام مسئول اظهار داشت: تولید لاستیک سواری در سال گذشته حدود 9 میلیون و 100 هزار حلقه بوده است. اما امسال این میزان به 8 میلیون حلقه رسیده است. بنابراین، در بخش تایر رانندگی، تقریباً یک میلیون و 100 هزار حلقه کاهش تولید داشته ایم. در خصوص مشکلات تولید، تلاش می کنیم مشکل پولی واردات مواد اولیه لاستیک را حل کنیم.

مصطفی تنها سخنگوی اتحادیه صنعت تایر ضمن تایید کاهش تولید تایر در کشور، اظهار داشت: در حال حاضر قیمت مواد اولیه تایرسازان 35 درصد افزایش یافته است و با تغییر نرخ مبادله ای مبادله ای مبادله ای به بازارهای جهانی تایر کاهش یافته است. قیمت فرآورده های پالایشی و پتروشیمی، هزینه ها را افزایش داده ایم. در این زمینه دولت باید برای تولیدکنندگان تایر فکری اساسی داشته باشد چرا که با روال فعلی امکان افزایش تولید و عرضه به موقع محصولات به بازار وجود ندارد. . از تیرماه به دلیل عدم عرضه به موقع ارز از سوی بانک مرکزی، روند تولید کند شده است.

وی با تاکید بر اینکه صنعت تایر سالانه بین 250 تا 300 میلیون دلار و به طور متوسط ​​ماهیانه 25 میلیون دلار نیاز دارد، گفت: طی پنج ماهه نخست امسال تنها 60 میلیون دلار ارز به تجار پرداخت شده است. صنعت. تامین کنندگان مشکل فعلی ما جدای از عدم تامین به موقع ارز از سوی بانک مرکزی، انتقال حواله ارزی به مشمولان خارجی است و هنوز این اقدام انجام نشده است.

تنها به گفته یکی، قیمت رینگ لاستیک در کارخانه حدود یک و نیم میلیون است و با 12 درصد سود فروشنده و 3 درصد سود بنکدار، هنوز قیمت دو برابر نشده و همچنان به ارزش گذاری ادامه می دهیم. با قیمت تعیین شده در اسفند 1401. اما در نهایت قیمت این محصول با توجه به تورم 45 درصدی اعلام شده به روز می شود. اگرچه تورم احساس شده در جامعه بالاتر از 45 درصد است، اما در واقع بین 70 تا 80 درصد است و متاسفانه تا زمانی که این تورم در اقتصاد وجود دارد، هیچ تولیدکننده ای نمی تواند قیمت کالای خود را حفظ کند. پایدار. قیمت ها بر اساس روند تورمی است نه بر اساس اراده تولیدکنندگان.

وی افزود: در حال حاضر 4 شرکت تولید کننده لاستیک در بورس وجود دارد که دارای حساب های مالی شفاف و شفاف هستند و اطلاعات آنها به طور مرتب در کدال به روز می شود و 1.7 درصد کاهش داشته است در حالی که میانگین سالانه 4.5 افزایش داشته است. درصد در تولید و این نشان دهنده افزایش بهره وری است، اما ارقام ثبت شده ممکن است بالا به نظر برسند، اگرچه در اصل این ارقام ارزشی ندارند و آنچه مهم است ارزش واقعی است که رشد نکرده است.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر تایرساز از یک سو از افزایش هزینه ها و عدم تخصیص به موقع ارز برای چرخه فعالیت خود و از سوی دیگر از کاهش عرضه محصول می گوید. ، بازار فروشندگان در بخش تایر رونق گرفته است و همه به نوعی صدا می کنند. بر طبل افزایش قیمت می کوبد و در این شرایط مصرف کننده سرگردان در بازار به دنبال خرید لاستیک مورد نیاز خود است که در نهایت مجبور به عقب نشینی می شود. خرید دولت و مشارکت در نرخ های نجومی بازار آزاد.

تسنیم

منبع رکنا

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=25969

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.