حذف ارز ترجیحی دارو در دستور کار دولت نیست
رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری خود با اشاره به مشکلات اخیر در قیمت دارو و تجهیزات پزشکی اعلام کرد که دولت در حال حاضر برنامه ای برای حذف ارز ترجیحی ندارد.
اخبار اقتصادی، مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو امروز – 25 دی – در نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: اکنون افزایش قیمت ارز داشتیم. که قیمت ها در حوزه پزشکی با این قیمت همخوانی نداشت و باعث تعطیلی برخی شرکت ها شد.
وی با تاکید بر اینکه حذف ارز ترجیحی در حال حاضر برنامه دولت نیست، گفت: هنوز از افزایش قیمت ارز ترجیحی اطلاعی نداریم و البته این تغییر باعث افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی می شود و این نگرانی است. دولت و مجلس برای حمایت از بیماران.
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: برای تامین نقدینگی دارو و تجهیزات پزشکی برنامه مشترکی با سازمان برنامه و بودجه داریم و سیستم های بیمه باید قوی باشند تا پوشش خوبی داشته باشند زیرا همه بیماران از یک مطمئن استفاده می کنند.
به گفته معاون وزیر بهداشت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی باید نقدینگی تامین شود و امیدواریم با نظارت های انجام شده در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به حل مشکلات کمک کنیم.
پیرصالحی با تاکید بر مصرف منطقی داروها گفت: باید با استفاده منطقی از داروها مشکلات و کمبودها را مدیریت کنیم.
احتمال افزایش قیمت داروها در پایان سال 1403.
به گزارش صداوسیما، محمدرضا ظفرکندی 23 آذرماه در خصوص افزایش قیمت دارو گفت: افزایش نرخ ترجیحی ارز از 28 هزار و 500 تومان به 38 هزار و 500 تومان در سال 1404 ممکن است بازار دارویی کشور را تحت تاثیر قرار دهد و منجر به افزایش شود. قیمت داروها
وی افزود: با توجه به نوسانات ارز، قیمت داروها تغییر خواهد کرد و این کاملا طبیعی است. دولت موظف است از قیمت دارو حمایت کند و مابه التفاوت تغییرات نرخ ارز را به بیمه ها بپردازد تا بار مالی این تغییرات بر دوش مردم نیفتد. به عنوان مثال، بیمه های دولتی مانند تامین اجتماعی و سلامت باید خدمات درمانی را با نرخ بالاتری پوشش دهند تا شرایط درمانی با قیمت مناسب تری برای مردم فراهم شود.
منبع: اکو ایران