فعال سازی مجدد واحدهای تولیدی از دست رفته همواره یکی از اهداف دولت در سال های اخیر بوده و وزیر صامت اخیرا بر ادامه اجرای آن تاکید کرده است. اما کارشناسان تاکید می کنند که این اقدام نتیجه ای جز هدر رفت منابع ندارد و در نهایت بهبود شرایط اقتصادی و آزادسازی سازوکار اقتصادی است که می تواند فضای سالمی را برای رقابت اقشار کوچک و کوچک فراهم کند. بزرگ. شرکت ها و واحدهای تولیدی بدون نیاز به کمک دولتی.
اقتصاد آنلاین – فاطمه مولایی; دولت طی چند سال اخیر بارها بر فعالیت مجدد واحدهای تولیدی راکد تاکید کرده و از آن به عنوان ابزاری برای افزایش تولید و افزایش رشد اقتصادی کشور یاد کرده است. این بیانیه همیشه مخالفانی داشته است. آنها بر این باورند که احیای واحدهایی که توانایی رقابت در بازار را نداشتند و ادامه مسیر در واقع اتلاف منابع است و نمی تواند مفید باشد. در واقع به اعتقاد این گروه از کارشناسان، شرکتی که نتواند بر اساس ضوابط بازار به فعالیت خود ادامه دهد، حتی با کمک و امکانات دولت نیز به ساختگی ادامه خواهد داد.
اما به نظر می رسد ادامه این مسیر همچنان به دستور متولیان امر وزارت صنعت به عنوان متولی این امر باشد. در همین راستا اخیراً وزیر صلح از برنامه وزارت متبوع خود برای فعال سازی مجدد صنایع راکد خبر داده است. وی در اقدامی که برای افتتاح همزمان 20 طرح زیربنایی، طرح و واحد راکد در محلات و نواحی صنعتی کشور برای حمایت از صنایع کوچک انجام شد، گفت: این سیاست به عنوان حرکتی با محوریت صنعتی در دستور کار قرار گرفته است. توسعه شهرهای صنعتی و فعال سازی مجدد واحدهای صنعتی راکد توسط وزارت حراست.
منبع اقتصاد آنلاین