• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
2

100 هزار تاکسی برقی به ناوگان حمل و نقل شهرهای بزرگ تزریق می شود

  • کد خبر : 30870
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
100 هزار تاکسی برقی به ناوگان حمل و نقل شهرهای بزرگ تزریق می شود

اکوایران: وزیر صنعت، معدن و تجارت در یک برنامه تلویزیونی از ورود 100 هزار خودروی برقی تا پایان سال به شهرهای اصلی کشور خبر داد.

به گزارش اخبار اقتصادی: عباس علی آبادی وزیر امنیت کشور با حضور در برنامه خط مقدم، سهم و نقش شرکت های دانش بنیان در صنعت و نیاز کشور را برشمرد.

وزیر صامت به ضرورت بهبود خودروهای سنتی که با سوخت فسیلی کار می کنند، ادامه داد: عصر در حال تغییر است و زمان خودروهای هوشمند و برقی فرا رسیده است و می توانیم از توانمندی های شرکت های دانش بنیان خود نیز استفاده کنیم. تحول و پیشرفت در این دنیای جدید و سال آینده شاهد سطحی از این هوش جهانی در خودروهای ملی خواهیم بود. البته باید توجه داشت که خودروهای بنزینی نیز در برنامه پیشروی می کنند، اما تمرکز اصلی ما باید بر خودروهای آینده باشد و سیاست ما تنها بر رام کردن خودروهای بنزینی نباشد. چون اینها گذرا هستند.

علی آبادی همچنین از پیشرفت شارژرها و تلاش برای توسعه زیرساخت های لازم خبر داد و ابراز امیدواری کرد که حمل و نقل عمومی پایتخت به زودی برقی شود و اثرات مثبت زیست محیطی آن را برجسته کرد. وی وعده داد احتمالا تاکسی های برقی در هفته های اول آذرماه به تدریج وارد تهران خواهند شد. همچنین قرار است تا پایان سال 100 هزار تاکسی برقی در شهرهای اصلی کشور آغاز به کار کنند. همچنین چندین مدل از خودروهای برقی داخلی نیز تولید شده است که پیش بینی می شود در نیمه اول سال آینده به بازار خرده فروشی کشور راه یابد.

این مسئول با اشاره به گرانی باطری خودروهای برقی تصریح کرد: مقرر شده است تعرفه واردات باتری به حداقل ممکن کاهش یابد. البته بخش قابل توجهی از هزینه های تاکسی ها بر عهده دولت است و وزارت نفت تصمیم دارد با حدود 10 هزار و 500 دلار از قسمت باتری که از سوخت صرفه جویی می شود، در این هزینه مشارکت داشته باشد تا بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم.

وعده علی آبادی به صنعت دانش بنیان

وزیر صمت ضمن اولویت دادن به تامین ارز برای مواد اولیه، تولید با بهره وری بالاتر و کالاهای صادراتی را در اولویت قرار داد و اظهار داشت که صف تخصیص ارز برای تعداد زیادی کالا از بین رفته است و همچنین وعده داد: حمایت وزارت صمت شرکت دانش بنیان تولید محصولات ایرانی باکیفیت قابل صادرات به کشورهای دیگر را پایه گذاری کرد.

علی آبادی همچنین از تعریف ابر پروژه ای خبر داد که باید با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در زمینه حل مشکلات هوانوردی کشور کار کند.

وزیر صامت از عرضه فناوری از شرکت های بزرگ به شرکت ها و دانشگاه های دانش بنیان خبر داد و ادامه داد: برای تولید کالا به شرکت های دانش بنیان پول نمی دهیم بلکه آن ها را در برابر مشکلاتی قرار می دهیم که فرد یا مردمی تمایل به انجام آن دارند. برطرف کردن. حل و فصل به آنها پول بدهید.

رکود 9000 واحد صنعتی در کشور

عباس علی آبادی همچنین با اشاره به رکود و کم بهره‌برداری حدود 9000 واحد صنعتی در سال‌های اخیر، از لزوم کمک‌رسانی چه در حوزه مالی و چه در حوزه مدیریتی و نوسازی تجهیزات در برخی واحدها که باید تغییر جهت دهند، گفت. به دلیل تغییر تکنولوژی

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین بیان کرد: 20 پروژه موتوری و 8 برنامه راهبردی در این وزارتخانه تعریف شده است که برقی‌سازی حمل‌ونقل سریع‌السیر از جمله آنهاست. وی ادامه داد: در حال حاضر حداکثر سرعت حمل و نقل ریلی 120 تا 160 کیلومتر است و بر اساس برنامه ریزی های این وزارتخانه هدف ما افزایش سرعت آن است.

منبع اکو ایران

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=30870

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.