حمله بیولوژیک به دختران! / زنان می دانند چه می خواهند، شما نمی دانید در کجای تاریخ ایستاده اید

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، طی سه ماه بیش از هزار دختر ایرانی در کشور در حین تحصیل مورد حمله بیولوژیکی قرار گرفتند و با شرایطی نزدیک به خفگی، تهوع و بی حالی به بیمارستان های کشور منتقل شدند.

مسمومیت دانش آموزان دختر از قم شروع شد. مسمومیت 51 دانش آموز دختر در هنرستان نور قم (31 مهر)، مسمومیت 15 دانش آموز دختر در دبیرستان فاطمیه قم (19 بهمن)، مسمومیت 18 دانش آموز دختر در دبیرستان فاطمیه (22 بهمن)، مسمومیت 61 دانش آموز دختر در فرزانگان. دبیرستان اردبیل (5 آذرماه) مسمومیت 15 دانش آموز در قوچان (دوم بهمن ماه)، مسمومیت 50 دانش آموز در مدرسه شبانه روزی ساری (13 آذر)، مسمومیت 18 دانش آموز دختر در دبستان میثم قم. 26 بهمن ماه مسمومیت دانش آموزان سه مدرسه دخترانه قم (حضرت فاطمه الزهرا، مدرسه شهید رضوی، هنرستان سید حسن برقایی) (27 بهمن)، مسمومیت دانش آموزان در یکی از مدارس قم (نام نامشخص) 23 بهمن ماه مسمومیت 30 دانش آموز در دبیرستان دخترانه تهران (25 بهمن)، مسمومیت دانش آموزان در مدرسه شهید رضویه قم (26 بهمن)، مسمومیت 15 دانش آموز در دبیرستان احمدیه بروجرد (2) اسفند)، مسمومیت 21 دانش آموز در احمدیه دبیرستان eh بروجرد (4 اسفند) مسمومیت 44 دانش آموز در دبیرستان احمدیه بروجرد (15 اسفند) … و این مسمومیت ها ادامه دارد …

مسمومیت سریالی دانش آموزان یک عمل بیولوژیکی است

محمدحسن آصفری، عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای کشور در مجلس در این خصوص به شفقنا گفت: مسئولان دیر متوجه شدند که مسمومیت سریالی دانش آموزان یک عمل بوده است. بیولوژیکی بنابراین اطلاعات ضعیفی در این زمینه داشتند و امروز باید برای شناسایی عامل یا عاملان این اقدامات عجله کنند.

محمدحسن آصفری درباره نحوه پاسخگویی مسئولان و شفاف سازی مسمومیت سریالی دانش آموزان گفت: مسئولان مربوطه باید در این زمینه پاسخگو باشند اما متاسفانه دیر متوجه شدند که این اقدام می تواند «بیولوژیکی» باشد، بنابراین اطلاع رسانی در این زمینه خیلی ضعیف بود

وی گفت: امروز باید ترسی را که در بین خانواده ها وجود دارد برطرف کنند، همانطور که رئیس جمهور دستور داده است، دستگاه های امنیتی و سازمان پدافند غیر عامل باید در تحقیقات و شناسایی عامل یا عاملان این اقدام تسریع کنند و به این امر سرعت ببخشند. اجازه ندهید مردم نگران سلامتی فرزندان خود باشند.

معصومه ابتکار: مدارک علیه سنگ گردانان ضد زن را تکمیل کنید

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان، رئیس جمهور سابق، فعال سیاسی و استاد دانشگاه نیز در توئیتی نوشت: یک ماه است که مسمومیت جرم بوده است. دختران تکرار می شود. همه منتظر برخورد فوری دستگاه های انتظامی و قضایی هستند.

وی در ادامه نوشت: چرا اینقدر تعلل؟ مثل آدم های اسیدی نباش اصفهان بودن! آیا بین تصویب نشدن قوانین منع خشونت علیه زنان و این اتفاقات رابطه ای وجود دارد؟ یک بار برای همیشه به سنگ خواران ضد زن پایان دهید.

ابتکار نوشت: ظاهرا گزارش ها حکایت از وقوع جنایت دارد مسمومیت حدود سه ماه است که بین دختران دانشجو بوده است. بدین وسیله اصلاح می شود.

زن ها میدان می خواهند

اما به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، گام های فرا رسیدن سال به گوش می رسد. سال پرحادثه ای برای بانوان جهان بود و بانوان ایران که بخشی از ماجراها و اخبار بانوان کره زمین هستند، امسال در راس اخبار بانوان قرار گرفتند.

چه کنشگری این روزها زنان ایرانی و جهانی که ما می بینیم سی سال پیش، در نشست سالانه بانک جهانی در سال 1992، لری سامرز اقتصاددان زنگ خطر را به صدا درآورد و بیانیه ای را بیان کرد که بر اهمیت آموزش دختران تأکید کرد. او در این رویداد گفت: “سرمایه گذاری در آموزش دختران ممکن است بالاترین بازده سرمایه گذاری موجود در کشورهای در حال توسعه باشد.”

سی سال پیش، او اعلام کرد که زنان شروع به حرکت به سمت تغییر در زندگی خود کرده اند. شاید آن روز سی سال پیش، حتی اقتصاددانان حاضر در آن جلسه، چندان به این جمله مهم لری سامرز توجهی نداشتند. نگاهی به شرایط کنشگری این روزهای زنان به ویژه زنان جوانان می توانند به این یقین برسند که حتی سیاستمداران بسیاری از کشورهای جهان نیز چندان به این جمله توجه نکرده اند که اگر توجه خاصی می کردند امروز زنان حق خود را مطالبه نمی کردند. چرا که توجه به این مهم می تواند مسیر حرکت زنان در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی… را به بنیان رسانده و قبل از مطالبه، نیازها فراهم شود.

امروزه بیش از هر زمان دیگری در تاریخ بشریت دختران آموزش می بینند و میزان باسوادی زنان جوان در طول سال ها به طور پیوسته افزایش یافته است.

زنان می خواهند زنان میدانی باشند

در ایران حتی زنان بیشتر از مردان درس می خوانند. زنان تحصیلکرده ایران آنها دیگر نمی توانند تحت شرایط قوانین سیاسی و اجتماعی گذشته به زندگی خود ادامه دهند. زنان امروز ایران و جهان مربع آنها می خواهند. آنها می خواهند در این زمینه زن باشند. یعنی می خواهند در جایگاه درست و سنجیده اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی متناسب با دانش و توانایی خود قرار بگیرند و به رشد جمعیت زنان و چرخه توسعه در کل ایران کمک کنند.

زنان امروزی در ایران و جهان دیگر پست های وزارت و ریاست را متعلق به مردان نمی دانند. آنها توانایی مدیریت بنگاه های اقتصادی بزرگ را دارند. آنها در کارنامه خود، هلدینگ های بزرگ و استارت آپ های پررونقی را مدیریت کرده اند. اکثریت سازمان های مردم نهاد دارای مدیرانی از زنان هستند، مدیرانی که علاوه بر تلاش برای بهبود شرایط اجتماعی، در کاهش آسیب های اجتماعی موثر بوده و هستند.

زنان دیگر سکوت را ذخیره نمی کنند

زنان امروزی در جهان حقوق را از نزدیک رعایت می کنند و مطالبات مبتنی بر حقوق را مطالبه می کنند. زنان ایران و جهان ساکت هستند احتکار نمی کنند و احساسات خود را کنار گذاشته اند. این زنان همان زنانی هستند که لری سامرز سی سال پیش از تغییر و تفاوت زندگی آنها خبر داد و به سیاستمداران و اقتصاددانان ساکن کره گفت که نیمی از جمعیت جهان و نیمی از جمعیت هر کشور به کشورهای خود توجه کنند. و آموزش مناسب را برای آنها در نظر بگیرید زیرا در مسیر تحول قرار دارند و می توانند چرخه چرخ دنده های پیشرفت سریع باشند. وی گفت: اگر سیاستمداران و مدیران اقتصادی جهان به این جمله توجه نکنند، به زودی با زنانی روبرو خواهند شد که خواهان تغییر هستند. تغییراتی که نه رفتاری هنجارشکنانه با تحول جهان، بلکه درخواست بستری مناسب برای عصر حاضر و تحولات جهانی از قانونگذاران و سیاستمداران است. .

زنان ایرانی نیز مانند زنان جهان می خواهند تغییر کنند زیرا دنیا تغییر کرده است. بر اساس آمار رسمی، باسوادی زنان در کشور به 93.5 درصد رسیده است. مسئولان نهضت سوادآموزی تاکید می کنند چهل سال پیش از هر 100 زن کشور تنها 35 نفر باسواد بودند اما این رقم به 93.5 درصد رسیده و در روستاها بی سوادی از 28.8 درصد در سال 95 به 89.5 درصد رسیده است. این چند آمار نشان می دهد که دنیای زنان ایرانی چقدر با چهل سال پیش که برای نیمی از جمعیت ایران قوانین اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی وضع می شد و زنان کشور می توانند با ارتقای آگاهی، تغییراتی ایجاد کنند، تفاوت دارد. ، سواد و علم. و چون نگاه به بنیان سیاسی برای فعالیت آنها در مناصب تخصصی، نسبت به دانش و سواد اکثریت آنها و صبر و حوصله زنان برای توجه به تغییر سبک زندگی این جمعیت توسط دولت مردان به جایی نرسید. نتیجه مؤثر این بود که آنها چاره ای جز استفاده از زبان اعتراض نداشتند. نیاز به تغییر قوانین را به گوش بیاورید.

اضافه شدن میلیون ها زن به لیست اشتغال

نکته مهم این است که شاید در ماه های اخیر اخباری مبنی بر تقاضای گسترده زنان ایرانی برای تغییر قوانین به گوش می رسد، اما زنان ایرانی تنها نیستند، بسیاری از زنان در نقاط مختلف جهان خواستار برابری و تاکید بر لزوم وضع قوانین به روز و برای تغییر سبک زندگی مناسب هستند. شاید این موج میل زنان به تغییر است که باعث شده صدای همدیگر را به سرعت بشنوند.

به عنوان مثال، نیروی کار زنان در بریتانیا در حال شکوفایی است و 38.5 درصد از زنان در این کشور در پست های مدیریتی ارشد هستند. درصدی که ده سال پیش قابل تصور نبود.

دولتمردان جهان بدانند که نه تنها زنان جوان ایران، بلکه زنان 16 تا 24 ساله جهان سریع ترین گروهی هستند که وارد عرصه های شغلی می شوند. این تحولات کلیدی باعث کاهش شکاف دستمزد جنسیتی برای زنان و حرکت به سمت برابری جنسیتی در ایران و جهان خواهد شد. تاکید می کند

در حال حاضر زنان حدود 48 درصد از نیروی کار جهان را تشکیل می دهند. با رشد مداوم فناوری، سازمان ها باید از زنان بیشتری در محل کار و محل کار خود استقبال کنند تا ضمن عادلانه بودن محیط کار برای زنان، تفکر جدیدی به مشاغلی که پویا و سرعت بخشیدن به پیشرفت و مواجهه با مسائل هستند، وارد شود. از زوایای جدید شکل می گیرد.

ایران با قوانین قرن قدیم وارد قرن جدید شد

امروزه بسیاری از خانواده ها به مادران شاغل به عنوان نان آور یا نان آور مشترک متکی هستند. در چهار دهه اخیر تغییرات قابل توجهی در نحوه انجام وظایف زنان و مردان در محیط کار و زندگی شخصی ایجاد شده است. زنان شاغل به ویژه در برابر فقدان راه حل های سیاستی آسیب پذیر هستند، تا حدی به این دلیل که آنها همچنان سهم بیشتری از مسئولیت های مراقبت از خانواده را بر عهده دارند.

زنان جهان تغییر کرده اند. حال در کنار این تحولات باید توجه داشت که ایران وارد قرن جدید شده است. در آستانه سال جدید هستیم و سه قدم تا آغاز سال جدید در ایران و آغاز رسمی قرن جدید فاصله داریم، سوال اینجاست که قانونگذاران کشور تا چه اندازه با افزایش این تعداد برخورد خواهند کرد. زنان تحصیل کرده، زنان شاغل و تفاوت در دنیای زندگی آنها و نیازهای این جمعیت. ، آیا قوانین را به روز کرده اند یا قوانین حمایتی ایجاد کرده اند؟

سوالی که ابتدا معاونت زنان فعلی ریاست جمهوری ایران به نمایندگی از تمامی نمایندگان زن تا کنون اطلاع رسانی کند و سپس کمیسیون قضایی مجلس و در نهایت قوه قضائیه میزان توجه را بگویند. به تغییر و به روز رسانی قوانین زنان در کشور. قطعا قوانین گذشته پاسخگوی سرعت تکامل زنان نیست.

قانون به دنبال تنظیم نحوه رفتار و رفتار ما با یکدیگر است جامعه است. با عدالت همراه است. با این حال، عدالت به چه معناست و چگونه با قانون ارتباط دارد، مورد بحث است. قانون باید بی طرف، عینی و بی طرف، کورکور از جانبداری باشد و همه در مقابل آن برابر باشند و از همه مهمتر به روز باشد. قانون باید سریعتر از پیشرفت تکنولوژی و فناوری باشد تا با عقب ماندن از سرعت توسعه موجب اعتراض اجتماعی نشود.

منبع رکنا

دکمه بازگشت به بالا