• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
0

بررسی رفتار کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی/ هر ایرانی به طور میانگین چند صفحه اینستاگرام را فالو می کند؟

  • کد خبر : 44984
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
بررسی رفتار کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی/ هر ایرانی به طور میانگین چند صفحه اینستاگرام را فالو می کند؟

کاربران در شبکه های مجازی فعالیت می کنند و به تولید و اشتراک محتوا، ارسال پیام و شرکت در بحث ها و نظرسنجی ها می پردازند. در این گزارش فعالیت کاربران در بازه زمانی 1401-1402 بررسی شده است.

اخبار اقتصادی؛ شبکه های اجتماعی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ایرانیان تبدیل شده است و پلتفرم هایی مانند اینستاگرام، تلگرام، ایتا، واتساپ، یوتیوب و آپارات نقش مهمی در برقراری ارتباط و سرگرمی کاربران دارند. این ابزارها به دلیل در دسترس بودن و سهولت استفاده توانسته اند کاربران زیادی را به خود جذب کنند. اینستاگرام در بین ایرانیان بسیار محبوب است به طوری که بیش از نیمی از جمعیت کشور در آن فعال هستند. تلگرام با بیش از 50 میلیون کاربر ایرانی همچنان یکی از محبوب ترین پیام رسان ها برای چت، تبادل اطلاعات و پیگیری اخبار محسوب می شود. با وجود محدودیت‌هایی که در برخی پلتفرم‌ها مانند یوتیوب وجود دارد، این شبکه همچنان به عنوان منبع اصلی برای مشاهده ویدیوهای آموزشی و سرگرمی مورد استفاده قرار می‌گیرد و آپارات نیز جایگاه خود را در بین کاربران ایرانی به عنوان یک پلتفرم بومی حفظ کرده است.

کاربران در شبکه های مجازی فعالیت می کنند و به تولید و اشتراک محتوا، ارسال پیام و شرکت در بحث ها و نظرسنجی ها می پردازند. آنها همچنین از این پلتفرم ها برای دنبال کردن اخبار، تماشای ویدیوها و ارتباط با دوستان و جوامع استفاده می کنند.

هر ایرانی چند صفحه در اینستاگرام فالو می کند؟

هر کاربر ایرانی به طور متوسط ​​327 صفحه عمومی را در اینستاگرام دنبال می کند. این عدد نسبت به سال 1401 19 درصد افزایش داشته است که رشد این عدد نشان دهنده گسترش استفاده کاربران از اینستاگرام به عنوان بستر مرکزی برای پیگیری مطالب خبری، سرگرمی و آموزشی است.

تعداد کل فروشگاه های شبکه های اجتماعی در سال 1402.

در سال 1402 تعداد کل فروشگاه ها در شبکه های اجتماعی از یک میلیون و دویست هزار گذشت. در بین پنج پلتفرم مورد بررسی، اینستاگرام بیشترین تعامل و پلتفرم بله کمترین میزان تعامل را در بین فروشگاه‌های فعال در رسانه‌های اجتماعی دارد.

روند رو به رشد کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی مختلف

نمودار تعداد کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی مختلف (تلگرام، اینستاگرام، روبیکا، سروش و…) را در سال‌های 1401 و 1402 نشان می‌دهد. در مجموع، 1402 نفر در اکثر پلتفرم‌ها به‌ویژه روبیک و اینستاگرام رشد کاربری را تجربه کردند. تلگرام با ثبات کاربرانش در جایگاه اول باقی مانده است و بله در انتهای جدول اما با روند رو به رشد است. این تغییرات نشان دهنده تمایل کاربران ایرانی به استفاده از بسترهای مختلف حتی در فضای محدودیت های اینترنتی است.

002

اخبار مرتبط

ایرانیان روز خود را با بانکداری مجازی و خدمات فضایی آغاز و به پایان می‌رسانند، دلیل اصلی استفاده ایرانیان از اینترنت.

ایرانیان روز خود را با بانکداری مجازی و خدمات فضایی آغاز و به پایان می‌رسانند، دلیل اصلی استفاده ایرانیان از اینترنت.

به گزارش سالانه یکتان، بیشتر افراد قبل و بعد از خواب با فضای مجازی مشورت می کنند.

نگاهی به اینستاگرام فارسی در سال 1402

در اینستاگرام، ایرانیان بیش از 570 میلیون پست منتشر کرده اند که در مقایسه با 1401 پست، رشد 29.5 درصدی را نشان می دهد. تعداد صفحات عمومی به 7.2 میلیون رسیده است که نشان دهنده رشد 21.6 درصدی است. همچنین تعداد لایک ها به بیش از 51 میلیارد افزایش یافت و رشد 86 درصدی را تجربه کرد. تعداد صفحات خصوصی به بیش از 45 میلیون رسیده که 9.8 درصد رشد داشته است. این آمار حاکی از افزایش چشمگیر فعالیت و تعامل کاربران ایرانی در این پلتفرم است.

003

وضعیت تعامل کاربر با اینستاگرام فارسی

ویدیوها را ببینیددر سال 1402، بازدیدهای ویدئویی روند صعودی را تجربه کردند و به خصوص از مهر ماه جهش قابل توجهی داشت که در اسفند ماه به اوج خود یعنی بیش از 70 میلیارد بازدید می رسد. در سال 1401 (خط خاکستری)، بازدیدهای ویدیو نسبتاً پایدار و کمتر از سال 1402 فرار است.

تعداد لایک: تعداد لایک ها در 1402 از ابتدای سال روند افزایشی را نشان می دهد و به ویژه در ماه های پایانی سال مانند بهمن و اسفند به بالاترین میزان خود می رسد. در مقایسه، تعداد لایک ها در 1401 کمتر بود (خط خاکستری روشن) و برای اکثر ماه ها ثابت ماند.

  • هر ایرانی به طور متوسط ​​12000 پست در سال را لایک می کند که در مقایسه با 1401 پست 71 درصد افزایش داشته است.

تعداد نظرات این نمودار روند ماهانه تعداد کامنت های اینستاگرام را در سال های 1401 و 1402 نشان می دهد. در سال 1401 تعداد کامنت ها در شهریور به طور ناگهانی افزایش یافته و سپس به سرعت کاهش یافته است در حالی که در ماه های دیگر تقریباً ثابت مانده است. اما در سال 1402 روند تعداد کامنت ها پایدارتر بود و بین 1.3 تا 1.6 میلیارد در نوسان بود.

004

محبوبیت فرمت های مختلف محتوای اینستاگرام در بین کاربران

این نمودار تعداد بازدیدها و نرخ تعامل کاربران در قالب‌های مختلف محتوای اینستاگرام را در سال 1402 نشان می‌دهد. در این نمودار رنگ زرد نشان‌دهنده میانگین برداشت (مشاهده‌شده) برابر تعداد فالوورها و رنگ سیاه نشان‌دهنده میانگین تعامل (نرخ تعامل) است. برابر تعداد فالوورها

ریل با بالاترین برداشت (1767) و نرخ تعامل (1567) در مقایسه با سایر انواع محتوا، بیشترین توجه کاربران را به خود جلب می کند.

عکس ها آنها همچنین دارای نرخ تاثیرگذاری بالایی هستند (1648)، اما نرخ تعامل آنها کمتر از Rails (1237) است.

عکس نوشته شده است و ویدیوی طولانی هر دو نسبت به ریل ها و عکس ها نرخ درگیری و تاثیرگذاری کمتری دارند.

  • 24 درصد از کاربران ایرانی از تابع (@) در پست های اینستاگرام استفاده کرده اند.

  • هر پست اینستاگرام به طور متوسط ​​11 هشتگ (#) دارد.

  • هر کاربر ایرانی به طور متوسط ​​از 56 کلمه در پست های خود استفاده می کند.

005

نگاهی به تلگرام فارسی ۱۴۰۲

در سال 1402 کاربران ایرانی بیش از 893 میلیون پست منتشر کردند که نسبت به سال 1401 افزایش 71 درصدی داشته است و تعداد کانال های عمومی به بیش از 943 هزار نفر رسیده است که رشد 6.8 درصدی را نشان می دهد. همچنین بازدید ماهانه کاربران ایرانی به بیش از 912 میلیارد بار رسیده که نسبت به سال گذشته 54 درصد افزایش داشته است.

006

وضعیت فعالیت و تعامل کاربران در تلگرام فارسی.

در سال 1402 تعداد پست ها و بازدیدها در تلگرام فارسی به وضعیت پایدارتری رسید. این در حالی است که در سال 1401، به ویژه در فصل پاییز، به دلیل قطعی گسترده اینترنت در ایران، انتشار نشریات و تعداد بازدیدها به شدت کاهش یافته بود.

007

وضعیت تعامل و فعالیت کاربران ایرانی در یوتیوب فارسی

حضور و تعامل کاربران ایرانی در یوتیوب فارسی در سال 1402 با افزایش تعداد مطالب و بازدیدها همراه بوده است. این روند پس از افت شدید تولید محتوا و بازدیدها در پاییز 1401 به دلیل مشکلات اینترنتی به روند صعودی بازگشته است.

008

زمینه های فعالیت صفحات عمومی اینستاگرام به زبان فارسی چیست؟

پنج حوزه اول فعالیت که در آن تعداد صفحات عمومی در اینستاگرام از 1401 تا 1402 افزایش یافت: امور مالی و ارز دیجیتال، صنایع دستی، توسعه شخصی، دکوراسیون منزل و طراحی داخلی، بازی های ویدیویی. اما همچنان مد و لباس با مدال پربازدیدترین قسمت صفحات عمومی بوده است.

009

توزیع حوزه فعالیت کانال های عمومی در پیام رسان سروش پلاس

سرگرمی و سبک زندگی با اختلاف بیشترین سهم را در کانال های عمومی سروش پلاس دارد. 200 هزار کانال تعداد کانال های فعال ماهانه پیام رسان سروش پلاس است که نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش داشته است.

010

منبع اکو ایران

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=44984

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.