تحلیلگران بازار بر اساس فاصله درهم با دلار هرات معتقدند که اگر بازارساز در روز یکشنبه پول تزریق نکند، احتمال توقف کاهش یا توقف بازار ارز به دلیل گران فروشی وجود دارد. اما اگر به بازار ارز تزریق شود، روند نزولی ادامه خواهد داشت.
قیمت تتر و قیمت دلار در روز شنبه دو کانال در بازار از دست دادند. قیمت دلار در هرات هفته گذشته چهار کانال کاهش یافت و روز شنبه به 60 هزار تومان رسید. در هرات قیمت دلار از 62 هزار و 250 تومان آغاز شد و پس از افت در نیمه اول، وارد کانال 61 هزار تومان شد. قیمت دلار هرات در نیمه دوم سال 61 هزار تومان کاهش یافت و در 60 هزار و 650 تومان به پایان رسید. در معاملات پس زمینه، قیمت دلار با حمایت به 61 هزار تومان رسید، اما دوباره با افت تا 60 هزار و 600 تومان بسته شد.
قیمت درهم با 150 تومان اختلاف منفی 16 هزار و 970 تومان باز شد و با 180 تومان کاهش به 16 هزار و 790 تومان رسید. قیمت برآوردی به دلار از 61000 درهم 619 تومان محاسبه شده است. حباب درهم در برابر دلار روز شنبه مثبت شد. اختلاف تخمینی درهم با دلار هرات به هزار تومان رسید که رقم قابل توجهی است.
قیمت تتر از کانال 63 هزار تومان به کانال 61 هزار تومان کاهش یافت و روی 61 هزار و 400 تومان باقی ماند. قیمت تتر در روز شنبه بیش از 1800 تومان کاهش یافت.
با کاهش قیمت دلار در بازار آزاد ارز، پیش بینی رسانه های نزدیک به دولت درباره روند کاهشی قیمت دلار توجه معامله گران را به خود جلب کرد. پیش بینی این رسانه ها از قیمت دلار این بود که قیمت دلار به محدوده 50 هزار تومان باز می گردد.
به گفته تحلیلگران فنی، قیمت دلار هرات در حدود 60 هزار و 600 تومان گرانفروشی شده و با نزدیک شدن به اصلاح فیبوناچی بازار ممکن است نسبت به آن واکنش نشان دهد. اما در صورتی که قیمت دلار در این محدوده پایدار نباشد، حمایت بعدی 60 هزار و 200 تومان است و احتمال ورود به محدوده 59 هزار و 800 تومان نیز وجود دارد.
تحلیلگران بازار بر اساس فاصله درهم با دلار هرات معتقدند که اگر بازارساز در روز یکشنبه پول تزریق نکند، احتمال توقف کاهش یا توقف بازار ارز به دلیل گران فروشی وجود دارد. به طور کلی از دیدگاه آنها عامل تعیین کننده روند بازار ارز تزریق یا عدم تزریق بازارساز است.
منبع اکو ایران