آیا قیام کارگران را در انقلاب چهارم صنعتی تکرار می کنید؟

ECUARAN: با توسعه فن آوری های جدید ، نگرانی ها و سؤالات در مورد اثرات این توسعه بوجود آمده است.

به گفته اکوآران ، فن آوری های جدید رونق بیشتری دارند یا به دلیل این فناوری ها شغل خود را از دست می دهند ، بیکاری را افزایش می دهند و ثروت را به نفع یک گروه خاص جمع می کنند؟ آیا باید نگران توسعه این فناوری ها باشیم؟ نمایشگاه انسانی برای توسعه فناوری ها در طول تاریخ چگونه بود؟

در مصاحبه ای با اوكیتی ، فاتم نجفی ، اقتصاددان توضیح داد كه در طی این انقلابها ، انسانها نگرانی و حتی در توسعه فناوری داشته اند.

نجفی معتقد است که تمام تجربه های بیولوژیکی ما و همه نشانگرهای اقتصادی نشان می دهد که ما باید نگران این موضوع باشیم ، اما ما هنوز بخشی از این دوره هستیم که در آن انسان ها توانایی سازگاری و سازگاری را دارند.

وی با اشاره به اینكه اگر ما از لحاظ تاریخی نگاه كنیم ، به گونه ای نبود كه همه اعضای جامعه از شوك فن آوری به طور مساوی بهره مند شوند ، وی یادآوری كرد كه ما از پیشرفت فناوری كاملاً نامتقارن بهره مند شدیم ، كه به عنوان مثال در اولین انقلاب صنعتی ، كارگران انگلیسی و كارگران حرکتی را تشکیل می دادند.

وی ادامه داد که در سومین انقلاب صنعتی ، چیزی شبیه به اولین انقلاب صنعتی ، به ویژه برای کار مربوط به فعالیت های کم مهارت و مهارت های متوسط ​​رخ داده است. هنگامی که سوئیچ های ارتباطات از راه دور فرا رسید ، بسیاری از کارمندان ارتباطات از راه دور بیکار بودند.

نجفی یادآور شد که در چهارمین انقلاب صنعتی ، یعنی در سال چهارم ، یک توسعه فناوری شدید وجود داشت ، نجفی توضیح داد که ماهیت فن آوری هایی که در انقلاب صنعتی چهارم می بینیم ، فناوری هایی هستند که باید اتوماسیون ایجاد کنند و قرار نیست حتی با امکان سرمایه منتقل شده به نیروی کار کمک کند.

منبع: اکو ایران

دکمه بازگشت به بالا