به گزارش اخبار اقتصادی؛ بر اساس داده‌های به‌دست‌آمده از شرکت‌های صنعتی در دوره برنامه 60 شاخص مدیران خرید صنعتی، می‌توان گفت که شمخ صنعت در شهریور ماه امسال نسبت به ماه قبل 50.62 بهبود یافته و در محدوده مرزی قرار گرفته است. از 50. اگرچه ارزش شاخص نسبت به شهریور ماه سال های گذشته کمتر گزارش شده است، اما روند 11 صنعت منتخب نشان می دهد که روند این صنایع نسبت به مردادماه اندکی بهبود یافته است، هرچند کاهش تعداد سفارش های جدید مشتریان و کاهش نرخ ثبت سفارش های جدید از سوی مشتریان، کاهش یافته است. موجودی مواد اولیه خریداری شده همچنان بر این واحدها تأثیر می گذارد. با خودش درگیر است.

بر این اساس، شمع شهریور ماه «صنایع لاستیک و پلاستیک 57.32»، «صنایع فرآورده های نفت و گاز 60.18»، «صنایع نساجی 94/56»، «صنایع ماشین آلات و لوازم خانگی 43، 30»، «صنایع کانی غیرفلزی». 57.71، “صنایع فلزی 41.02″، “صنایع غذایی 56.52″، “صنایع شیمیایی 54.52″، “صنایع چوب، کاغذ و مبلمان 47، 25″، “صنایع پوشاک و چرم 51.67” و “سایر صنایع 49.64”.

وضعیت ۱۱ واحد صنعتی در شهریور ماه

مقایسه مرداد ماه با ماه «صنعت لاستیک و پلاستیک» در شهریور نشان می دهد که با وجود افزایش تولید محصول، تعداد سفارش های جدید حدود 3 دستگاه رشد داشته است. شاخص مدیران خرید این گروه در شهریورماه 57.32 بوده است.

اما بررسی ها حاکی از رشد «نفت و گاز» است که با بررسی آمار صنایع فرآورده های نفت و گاز در اسفند و شهریور می توان گفت این واحدها در یک ماه گذشته رشد تولید 5 واحدی را به ثبت رسانده اند و این تعداد 60.18 برای این گروه بیا.

مقایسه شهریور ماه با مرداد حکایت از رشد تعداد «صنایع نساجی» دارد. برای این گروه در شهریور ماه رشد بیش از 9 واحدی به ثبت رسیده است و با این شرایط صنایع نساجی موفق شدند در شهریور ماه به رقم 56.9 برسد. واحدهای نساجی نیز مانند بسیاری از صنایع با مشکل سفارشات جدید مواجه هستند که این امر باعث شده تا شاهد نوساناتی برای این گروه باشیم.

ارزیابی شماخ از «ماشین آلات و لوازم» نیز در شهریورماه نسبت به ماه قبل افزایش یافت و به 56.9 رسید. با بررسی آمارهای منتشر شده از صنایع شهریور برای صنایع ماشین سازی و لوازم خانگی می توان گفت که شاخص بالای قیمت مواد اولیه باعث شده این صنعت با وجود رشد این صنعت همچنان با تامین مواد اولیه دست و پنجه نرم کند.

همچنین ارزش گذاری ها حکایت از رکود «صنایع غیرفلزی» دارد، به طوری که این شاخص در شهریورماه نسبت به مردادماه بیش از یک واحد افت را تجربه کرده است. تعداد به دست آمده برای این گروه در شهریور 41 بوده است.

ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که کاهش تعداد سفارش‌های جدید کانی‌های غیرفلزی نیز باعث رکود شده و بر کاهش تعداد محصولات تولیدی، سرعت انجام و تحویل سفارش‌ها و ناامیدی تأثیرگذار بر کاهش نیروی کار تأثیر گذاشته است. استخدام.

رشد شاخص «صنایع غذایی» در شهریورماه نسبت به مردادماه از دیگر تحولاتی است که در گزارش شماخ این ماه به چشم می خورد. این گروه در شهریور بیش از 9 امتیاز رشد داشته است.

از سوی دیگر، ارزیابی ها نشان می دهد که «صنایع شیمیایی» در شهریور ماه در آستانه رکود قرار داشتند. این گروه در این ماه رشد 4 واحدی را تجربه کرد و عدد به دست آمده توسط آن برابر با 54.5 بود.

از سوی دیگر، ارزیابی‌ها نشان می‌دهد «صنایع چوب، کاغذ و مبلمان» که در مردادماه با افت شدید تعداد شماخ مواجه شدند، اگرچه در شهریور این تعداد را بهبود بخشیدند، اما همچنان راکد هستند. رقم به دست آمده برای شاخص مدیران خرید کل صنایع چوب، کاغذ و مبلمان در شهریورماه 47.2 بوده است. تعداد سفارشات جدید در صنایع چوب، کاغذ و مبلمان نشانگر میزان تولید محصول در این صنایع است که مشکل اصلی این صنایع است.

«صنایع پوشاک و چرم» مرز رکود را رها کردند. ارزیابی شاخص مدیران خرید گروه صنعت پوشاک و چرم نشان می دهد که این گروه با کسب امتیاز 51.6 و افزایش 10 واحدی نزدک نسبت به مرداد ماه از رکود خارج می شود.

«سایر صنایع» ارزیابی شده در شماخ صنعت نیز حکایت از رسیدن این گروه به مرز 50 و در آستانه رکود دارد. عدد به دست آمده در شاخص مدیران خرید گروه در شهریور 49.6 بوده است.