در 30 سال گذشته ، منابع آب این کشور به طور ناگهانی در حدود 100 میلیارد متر مکعب سقوط کرده است ، که این یک سقوط نگران کننده در ترکیب تغییرات آب و هوایی و مداخلات انسانی است. به گفته وزیر انرژی ، استان تهران به تنهایی 44 درصد در طول میانگین بلند مدت و 31 درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است و این باعث شده سدها به سطح بی سابقه ای منجر شود. بنابراین در 57 سال گذشته ، برای منابع آب از این سال بدتر نبوده است.
به گفته وزیر انرژی ، عباس علی آبادی ، اگر الگوی فعلی مصرف ادامه یابد ، سد Mamlu در تهران ماه آینده خشک می شود. سدهای مهم دیگری مانند Latian ، Lar و Karaj در آستانه ترک مدار آبرسانی نیز وجود دارد.
در حال حاضر ، این کشور در حال خشکسالی است و این باعث شده سدهای این کشور در شکل خوبی باشد. این مشکل نه تنها مربوط به تهران نیست ، بلکه استان های دیگری مانند خراسان ، مارکازی ، سیستان و بلوچستان ، هورموزگان و … در وضعیت خیلی خوبی نیستند.
شایان ذکر است که امسال پنجمین سال است که ما در استان تهران باران کم داشته ایم و طی 60 سال گذشته سابقه ای نداشته است.
از ابتدای سال آب ، 153 میلی متر باران ثبت شده است که در مقایسه با میانگین طولانی مدت 44 درصد کاهش یافته است و ما در سال گذشته 33 ٪ کاهش داریم. تعداد این عوامل در حال حاضر منجر به حجم مخازن آبرسانی مؤثر در 14 ٪ شده است.
سدهای مؤثر ما همچنین 170 میلیون متر مکعب آب در سال گذشته و 400 میلی متر کسری مخزن نسبت به میانگین بلند مدت مشاهده می شود.
رکنا