چرا بانک های مرکزی ارزهای رمزنگاری شده را اتخاذ می کنند؟
اخبار اقتصادی: در دنیای پرشتاب امروزی که فناوری و اقتصاد به سرعت در حال تحول هستند، بحث در مورد ارزهای دیجیتال بانک مرکزی یا CBDC به یکی از موضوعات داغ و جذاب تبدیل شده است.
اخبار اقتصادی، این روزها با توجه به رشد روزافزون ارزهای رمزنگاری شده غیرمتمرکز و تاثیرات آن بر سیستم مالی جهانی، بانک های مرکزی کشورهای مختلف تصمیم گرفته اند در این زمینه اقدامات جدی انجام دهند. اما ماهیت ارز رمزنگاری شده بانک مرکزی یا ریال دیجیتال چیست و چه تفاوت هایی با سایر ارزهای دیجیتال دارد؟
به گفته یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاک چین، ریال دیجیتال همان پول نقد دیجیتالی است که با پول الکترونیک تفاوت هایی دارد.
وی در قسمت هفتم کوبیت برای اولین بار به این تفاوت ها پرداخت و گفت: ریال دیجیتال سودی دریافت نمی کند، برای معاملات جزئی استفاده می شود و استفاده از آن محدودیت دارد. اما در مورد پول الکترونیکی اینطور نیست.
اما در اینجا سؤالاتی مطرح می شود: چرا بانک های مرکزی جهان از ارزهای دیجیتال استفاده می کنند؟ آیا این ارزهای دیجیتال شفاف هستند؟ جزئیات اجرای آن چیست؟
دنیای ناشناخته ارزهای دیجیتال در حوزه حقوق
بسیار ساده انگارانه است که فرض کنیم حوزه قانون ارزهای دیجیتال در ایران مورد توجه قرار نگرفته است یا دانشی در مورد آن وجود ندارد. اما متاسفانه بسیاری از مسائل حقوقی آن بلاتکلیف مانده است.
منبع: اکو ایران