به گزارش اخبار اقتصادی؛ در این جلسه خاطرنشان شد که در قالب تقسیم کار کشوری تشکل ها باید استفاده شود و برای این امر بخشی از ماموریت های اتاق به تشکل ها محول می شود. حسین صلاح ورزی در این خصوص خاطرنشان کرد: در زمان ایجاد فراکسیون تشکل ها، برخی معتقد بودند که راه اندازی این نهاد می تواند مشکل ساز باشد؛ اما در همین راستا، برخی از افراد معتقد بودند که این نهاد می تواند مشکل ساز شود. اما معتقدم اتاق های شهرداری، سازمان ها و اتاق های مختلط در وظایف و مأموریت های خود مهم هستند و به همان اندازه در پیشرفت اتاق موثر هستند.
به گزارش اتاق بازرگانی ایران، رئیس اتاق ایران در مجمع عمومی فراکسیون تشکل ها اظهار داشت: معتقدم تشکل ها به اندازه ای که در سیاست گذاری و الف جدید در بلندمدت موثر هستند مورد حمایت قرار نمی گیرند. ، برخی از ماموریت های اتاق را در قالب تفاهم نامه به سازمان ها محول خواهیم کرد.
رئیس اتاق ایران در مجمع عمومی و انتخابات دومین دوره فراکسیون تشکل ها درباره اهمیت و جایگاه تشکل ها در دهمین دوره این هیات گفت: اتاق ایران تشکلی از تشکل ها و جایگاه سازمان هاست. سازمان ها باید بر اساس تقسیم کار ملی تقویت شوند.
به گفته حسین سله ورزی باید از تشکل ها در قالب تقسیم کار ملی استفاده کنیم. در زمان تشکیل فراکسیون تشکل ها، برخی معتقد بودند که راه اندازی این نهاد می تواند مشکل ساز باشد. اما معتقدم اتاق های شهرداری، سازمان ها و اتاق های مختلط در وظایف و مأموریت های خود مهم هستند و به همان اندازه در پیشرفت اتاق موثر هستند.
صلاح ورزی در مجمع عمومی فراکسیون تشکل ها گفت: یکی از رسالت های اتاق ایران در دوره جدید تقویت تشکل ها است. به همین دلیل اتاق ایران در راستای تشکیل فدراسیون ها و کنفدراسیون ها گام های مثبتی برداشته است، اما همچنان تشکل ها نیازمند ساماندهی هستند و معتقدیم باید برای رفع نواقص تلاش کرد.
رئیس مجلس ایران معتقد است که سازمان ها به اندازه اثربخشی خود در سیاست گذاری و اجرای مأموریت مورد حمایت قرار نگرفته اند. بنابراین آنچه به عنوان تقسیم ملی مطرح می شود اجرا و اجرا می شود و تاکید می کنم شعار انتخاباتی نبوده و نیست. ما سعی خواهیم کرد روندها را در حوزه تامین مالی سازمان ها اصلاح کنیم. بخشی از ماموریت های اتاق را در قالب تفاهم نامه ای به سازمان ها واگذار خواهیم کرد.
از ظرفیت سازمان ها استفاده کنید.
فرشید شکرخدایی، رئیس هیات بازرسی و سخنگوی دوره اول فراکسیون تشکل ها نیز در این جلسه در خصوص اهمیت تشکل ها در اقتصاد و سیاست – جایگاه مشورتی بخش خصوصی که به صراحت در قانون به آن اشاره شده است، صحبت کرد. ، باید جدی گرفته شود و از ظرفیت سازمان ها در این حوزه استفاده شود.
کسری زبان سازمان هاست.
محمدرضا بهرامان نایب رئیس اتاق ایران در دومین مجمع عمومی فدراسیون تشکل ها گفت: برنامه هیات مدیره دوره دهم تقویت تشکل ها است تا بتوانند در مسائل مربوط به اقتصاد تاثیرگذار باشند. سیاست هایی با حضور پررنگ بر اساس مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، دولت موظف است نظر کتبی اتاقها و تشکلهای اقتصادی را در زمینههای مربوط به فضای کسب و کار نسبت به اصلاح و تدوین آییننامهها و اساسنامهها دریافت کند و از این طریق. در این راه نقش کسری از سازمان ها می تواند بسیار مفید باشد.
بهرامان گفت: جناح ها در تشکل ها با یک گروه صنفی یا یک تشکل صنفی اختلاف دارند. فراکسیون زبان اکثر سازمان هاست و قدرت مطالبه گری را افزایش می دهد. چشم انداز ما این است که یک زیربنای خوب برای مجموعه بزرگ فکری سازمان ها داشته باشیم.
نایب رئیس اتاق ایران تصریح کرد: تفکر هیات رئیسه تقویت تشکل ها و تشکیل فدراسیون است و کنفدراسیون نیز در راستای این باور پیش می رود. سازمان ها باید با هم باشند. این اتحادیه هم افزایی ایجاد می کند.
فراکسیون ها محل همگرایی همه تشکل ها هستند.
نایب رئیس اتاق ایران نیز پس از پیام پیام باقری درباره اهمیت تشکل ها و انسجام ملی بیان کرد: آنچه ما را در فعالیت های اقتصادی و در عرصه تجارت متضرر می کند، حاصل تفرقه و چندصدا بودن صداهاست. در جایی که فعالان اقتصادی منسجم و در چارچوب تشکل ها باشند، قطعاً نتیجه پیروزی خواهد بود. نمونه های زیادی در این زمینه وجود دارد که می توان به آنها اشاره کرد.
وی تاکید کرد: کنفدراسیون و جناح ها همگرایی همه تشکل ها است و نباید این فرصت را دست کم بگیریم. سازمان ها باید در یک محیط سازنده، تعاملی، همکاری و حمایت متقابل با یکدیگر همکاری کنند. بنابراین باید ماموریت خطیرتری برای جناح ها تعریف کنیم. ما باید مسیر تقویت سازمان ها را حفظ کنیم و برای بهبود و پیشرفت آنها تلاش کنیم.