میرکاظمی چطور از انضباط سخن می‌گوید در حالیکه هنوز برنامه هفتم را ارائه نکرده است؟

به گزارش اخبار اقتصادی، سیدمحمد مولوی، نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در واکنش به اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفته است: در وهله اول برای آقای میرکاظمی متأسفم که دعوت رسمی مجلس به منظور رسیدگی به مسائل و مشکلات معلمان را نپذیرفت و در مجلس حضور پیدا نکرد و به جای آن در دولت یک مصاحبه مطبوعاتی ترتیب داد.

نماینده مردم آبادان در مجلس بیان کرده که «آقای میرکاظمی در مصاحبه خود به کرات از نظم و انضباط صحبت کرده است. سوال اینجاست که برنامه هفتم توسعه سازمان برنامه و بودجه کجاست و چرا در موعد مقرر به مجلس ارائه نشده است؟»

سازمان برنامه مقصر تصویب بودجه 1402 بدون برنامه پنج‌ساله بود

مولوی گفته: سازمان برنامه و بودجه به قدری وظایف خود مانند رتبه‌بندی معلمان را با تأخیر انجام می‌دهد که ما برای اولین بار مجبور شدیم، قانون بودجه را بدون در نظر گرفتن قانون برنامه پنجساله توسعه مصوب کنیم. این نشان دهنده کم‌کاری سازمان برنامه و بودجه است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه، گفته است: شما که از انضباط دم می‌زنید، آیا ارائه نکردن قانون برنامه صدمه به کشور نیست؟ فقط یکی از بخش‌هایی که سازمان برنامه و بودجه در آن ضعف داشت، آموزش و پرورش بود. در شرایطی که برنامه‌‎ای وجود ندارد، شرایط بودجه کشور و رتبه‌بندی نیز اینچنین پیش می‌رود و با کسری مواجه می‌شود.

مولوی با اشاره به اظهارات میرکاظمی مبنی بر اینکه چرا رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مدام از رتبه بندی معلمان و اساتید دانشگاه‌ها سخن می‌گوید، تصریح کرده که گویا آقای میرکاظمی فراموش کرده است که آقای منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس است و به همین دلیل آقای منادی تکلیف دارد تا این مسائل را پیگیری کند. مطالبه وی یک مطالبه شخصی نیست بلکه یک مطالبه عام برای دو قشر تأثیرگذار در تحول کشور است، اگر این پیگیری‌ها انجام نشود جای سوال دارد. استفاده از این عبارت که باعث تحریک و تشویش اذهان معلمان و اساتید دانشگاه می‌شوند، درست نیست و جای تأسف دارد.

اخبار مرتبط

براساس اظهارات نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، اگر محاسبه اعداد و ارقام مربوط به اجرای قانون رتبه بندی معلمان به مشکل خورده مقصر دقیقا سازمان برنامه و بودجه بوده که متولی محاسبه بار مالی قانون است. نمایندگان سازمان برنامه و بودجه در تمامی جلسات تدوین آیین نامه اجرایی قانون و هیأت‌های ممیزه حضور داشتند، آیا قادر نبودند که بار مالی ناشی از اجرای این قانون را محاسبه کنند؟

سازمان برنامه با ارائه نکردن قانون برنامه اولین قانون‌شکنی را مرتکب شد

به گفته مولوی، در شرایطی که سازمان برنامه و بودجه عدد و رقم مربوط به رتبه‌بندی معلمان که جمعیتی حدود 930 هزار نفر می‌شوند را نتوانسته به درستی محاسبه کند، چطور می‌خواهد برنامه هفتم توسعه را به مجلس ارائه کند. جالب اینجاست رئیس همین سازمان مدعی انضباط مالی نیز می‌شود ولی اولین قانون شکنی با ندادن برنامه پنجساله هفتم همین سازمان برنامه و بودجه است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت تأکید کرده که اینکه از جانب آقای میرکاظمی گفته شد که “آقای منادی یا هر کس دیگری می‌خواهد از نردبان معلمان برای گرفتن رأی استفاده کند”، توهین به فرهنگیان است. معلمان از اقشار فرهیخته و با درایت جامعه هستند و فضای سیاسی جامعه را به خوبی می‌شناسند. مگر معلمان نردبان هستند که کسی بخواهد از آن‌ها بالا برود؟

منبع: اکوایران

دکمه بازگشت به بالا