قیمت طلای جهانی در بالاترین سطح بیش از یک ماه اخیر/ خیز دوباره برای رکوردزنی؟
اکوایران: آخرین داده های اقتصادی آمریکا فشار بیشتری بر بازدهی خزانه داری وارد کرد و قیمت طلا را در روز پنجشنبه (27 ژانویه) به بالاترین سطح بیش از یک ماه اخیر رساند.
اخبار اقتصادی، قیمت طلا در روز پنجشنبه (27 دی) به بالاترین سطح خود در بیش از یک ماه گذشته رسید، زیرا آخرین داده های اقتصادی ایالات متحده فشار بیشتری بر بازدهی خزانه داری وارد کرد، پس از آن که آمار ضعیف تر از تورم اصلی آمریکا در این هفته انتظارات را افزایش داد. سیاست پولی غیر تهاجمی توسط فدرال رزرو.
به گزارش رویترز، قیمت لحظه ای طلای جهانی در ساعت 19 به وقت ایران با 0.8 درصد رشد به 2719 دلار رسید. قیمت طلای آمریکا نیز بیش از 1 درصد افزایش یافت و به 2750 دلار رسید.
وزارت کار ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرد که مطالبات اولیه بیکاری در هفته منتهی به 11 ژانویه به 217000 افزایش یافت. نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده بود که این رقم در سطح 210000 درخواست باشد.
الکس آبکریان، مدیر عامل شرکت Allegiance Gold، گفت: “مطالبات اولیه بیکاری بالاتر از حد انتظار بود که نشان دهنده ضعف در بازار کار است.” است.”
وی افزود: «ما همچنین شاهد کاهش بازدهی خزانهداری آمریکا هستیم، بنابراین جذابیت طلا دوباره احیا میشود».
پس از انتشار دادههای مربوط به خردهفروشی، مطالبات بیکاری و قیمتهای واردات، بازدهی خزانهداری ایالات متحده افزایش یافت و نزدیک به پایینترین حد یک هفتهای معامله شد.
قیمت طلا در روز چهارشنبه پس از آن که دادهها نشان داد تورم اصلی آمریکا پس از افزایش 0.3 درصدی در چهار ماه متوالی 0.2 درصد در دسامبر افزایش یافت، افزایش یافت و همچنین امیدها را برای انعطافپذیری سیاستهای پولی افزایش داد.
طلا به عنوان پوششی در برابر تورم تلقی می شود، اما نرخ بهره بالاتر جذابیت این فلز کم بازده را کاهش می دهد.
هان تان، تحلیلگر ارشد بازار در گروه Exinity گفت: تا زمانی که فعالان بازار بتوانند انتظارات خود را از کاهش نرخ بهره بانک مرکزی در سال 2025 حفظ کنند، طلا باید در فضای مطلوبی قرار داشته باشد.
آخرین وضعیت سایر بازارها:
سایر بازارهای مالی را نیز بررسی خواهیم کرد.
-
هر اونس نقره با 0.3 درصد افزایش به 30.74 دلار رسید.
-
پلاتین با 0.2 درصد افزایش به 940 دلار رسید.
-
پالادیوم 1.9 درصد کاهش یافت و به 943 دلار رسید.
منبع: اکو ایران