مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از لغو ممنوعیت پرداخت حق مأموریت دلاری توسط آقای عارف، تأکید کرد که با وجود تأمین هزینههای سفر توسط دولت، پرداخت مأموریت دلاری ضرورتی ندارد. وی همچنین به مسائل مرتبط با تأمین سوخت نیروگاهها، سیاستهای اقتصادی و بررسی لوایح در دولت و مجلس اشاره کرد.
اخبار اقتصادی، مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: ما با مشکل تأمین ارز مواجه هستیم. آقای عارف چه ضرورتی داشت که بخشنامهای را که در دولت آقای رئیسی برای ممنوعیت پرداخت حق مأموریت کارگزاران دولتی یا حتی نمایندگان مجلس تصویب شده بود، لغو کند؟ وقتی کسی به مأموریت میرود و هزینه سفرش را دولت میدهد، چرا باید حق مأموریت دلاری دریافت کند؟ دیپلماتهای ما باید برای انجام وظایفشان به مأموریتهای خارجی بروند و ما قدردان تلاشهای نخبگان و دیپلماتهایی هستیم که در این جنگ اقتصادی فعالیت میکنند. اما پرداخت مأموریت دلاری، با وجود تأمین هزینهها توسط دولت، چه ضرورتی دارد؟ این تعارض منافع چرا جزء اولین مصوبات آقای عارف بود که لغو شود؟
وی در ادامه بیان کرد: حدود چهار ماه از استقرار دولت میگذرد. ما باید سوخت نیروگاهها را تأمین میکردیم. مجلس یازدهم در قانون اصلاح حمایت از صنعت برق، اختیارات لازم را به دولت داده است. ما در بخش برق صنایع، اختیاراتی را فراهم کردهایم و حتی ماده مستقلی برای بهینهسازی در نظر گرفتهایم.
یوسفی اشاره کرد: همیشه گران کردن، کوتاهترین مسیر است، اما بهترین راه نیست. موفقیت دکتر پزشکیان، موفقیت ماست و مجلس همراهی لازم را دارد. دولت باید برای موضوعات مختلف لوایح دوفوریتی ارائه کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: براساس آییننامهها، دولتهایی که تغییر میکنند، همه لوایح را بازپس میگیرند، مجدداً بررسی میکنند و سپس ارسال میکنند. برخی لوایح سالها در کمیسیونهای تخصصی در حال طی کردن فرآیند هستند. بهعنوان مثال، لایحه حذف چهار صفر از پول ملی چیز جدیدی نیست. این لایحه در دولت آقای روحانی در سال ۱۳۹۸ و در مجلس دهم اعلام وصول شد و اکنون در کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است. این موضوع جدیدی نیست که دولت بخواهد مطرح کند.