به گزارش اخبار اقتصادی؛ معاون پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی از جمله مسئولانی است که معتقد است ایجاد کمپ جدید راه حل برون رفت از بحران نیست. به گفته محمدعلی اسفنانی، سال هاست که درگیر تنظیم بازار هستیم و در حال حاضر کمپ های متعددی زیر نظر سازمان ها و وزارتخانه های مختلف وجود دارد. و من نمی دانم نتیجه این تعداد اردو در جامعه چیست، بنابراین اگر آسیب شناسی در این زمینه انجام شود بهتر از ایجاد اردو پشت اردوگاه است.

با این شرایط افنانی امروز در ستاد کشوری نظارت و بازرسی بازار ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ابراز امیدواری کرد: خروجی جلسه بهبود وضعیت موجود باشد زیرا احساس می کنم این جلسه بیشتر به یک کنفرانس شباهت دارد تا یک اردو، زیرا باید اردوگاه ایجاد شود و در مدت زمان محدود یا نامحدود برگزار شود و تصمیمات آن به طور منظم رصد شود.

حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در واکنش به اظهارات مطرح شده گفت: ما اعتقادی به افزایش کمپ و افزایش بروکراسی نداریم و در واقع همایش امروز برای بررسی مشکلات این سازمان برگزار شد. دو ماه نوروز و رمضان است و تمرکز بر این موضوع است».

قاسم نوده فراهانی نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: در ماه های اخیر شاهد افزایش قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید مردم بوده ایم که می توان گفت بی انصافی در حق مردم است.

رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: عرضه و تقاضا و سپس رقابت بازار را تنظیم می کند، زمانی که بین دو تاجر رقابت ایجاد کنیم شاهد کاهش قیمت و افزایش کیفیت خواهیم بود.

به گزارش نوده فراهانی، آنچه در بازار مشهود است این است که گرانی و گرانی داریم و البته چیزی که در حال حاضر مردم را آزار می دهد گرانی اجناس است چرا که گرانی ها توسط مدیریت بازار کنترل می شود اما غلبه بر آن مشکل گرانی با کمک مسئولان تامین خواهد شد. توزیع نکردن به موقع اجناس توسط کارخانجات از دیگر مواردی است که به گفته نوده فراهانی باعث دلخوری مردم شده است به طوری که کارخانه ها در حال حاضر قطره قطره بازار را تامین می کنند.

رئیس اتاق اصناف ایران در ادامه با اشاره به اینکه چرا فضای اعتماد را به جامعه باز نمی گردانید، تاکید کرد: مردم به شرایطی رسیده اند که از یکدیگر دور شده اند و از یکدیگر فاصله گرفته اند. قبل از این مردم خوب بودند و هیچ بد اخلاقی در فضای جامعه وجود نداشت.

10 هزار تن گوشت منجمد وارد بنادر شد

در این جلسه اخباری از سوی مسئولان اعلام شد که می تواند به تنظیم بازار در روزهای پایانی سال کمک کند. ورود 10 هزار تن گوشت منجمد به بنادر یکی از خبرهاست.

در همین رابطه مسعود امراللهی رئیس اداره بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: امروز 10 هزار تن گوشت منجمد برزیلی وارد بندر شهید رجایی شد و روزانه حداقل 300 تن محصولات پروتئینی وارد بازار کشور می شود.

رئیس اداره بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی افزود: 10 هزار تن گوشت منجمد برزیلی وارد بندر شهید رجایی شده و روزانه حداقل 300 تن محصولات پروتئینی وارد بازار کشور می شود. برای عرضه گوشت گرم وارداتی محدودیت داریم، زیرا باید این محصول را از دو کشور پاکستان و روسیه وارد کنیم و سه کشتارگاه در این کشورها وجود دارد که با سیاست های دامپزشکی تایید شده است.

کمیته اقدام مشترک برای تنظیم بازار

در ادامه این جلسه رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده گفت: با توجه به مصادف شدن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان، بحث ما هماهنگی زیر نظر کمیته ملی اقدام مشترک برای آغاز فرآیندی مشترک در زمینه نظارت.

فرهیدزاده افزود: در کمیته اقدام مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت جهاد و بسیج اصناف و اتاق اصناف حضور دارند و ما به عنوان یک تشکل از اعضای فعال آن حمایت می کنیم، بنابراین فضایی در پیش رو داریم که اگر ما می خواهیم در کشور کاری برای مردم انجام شود، باید از همه ظرفیت ها استفاده شود از جمله ایجاد سامانه شفافیت فروشگاهی که بر اساس مصوبه باید 200 هزار فروشگاه به آن ملحق شوند.

فرهیدزاده تصریح کرد: حدود سه میلیون و هشتصد هزار واحد تولیدی، اتحادیه های صنفی و پخش در کشور وجود دارد که وقتی قرار است اینها را بررسی کنیم باید از همه ظرفیت های کشور استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تعدد بازرسی باعث اتلاف انرژی و اختلال در بحث بازرسی می شود، گفت: باید در این زمینه سیاست واحدی داشته باشیم، باید از روش مناسب استفاده کنیم تا بتوانیم از همه ظرفیت ها به درستی استفاده کنیم.