دو سیگنال متناقض به بازار طلا

[

امروز دلار دوباره به سمت سقف نوسان کرد، بازار دوباره خبرها را شنید و مواضع در حال شنیدن زنگ هستند، حباب ارز یک درصد رشد کرده است، طلا از فدرال رزرو چه سیگنالی می گیرد، نفت چه سیگنالی دریافت می کند؟

قیمت ها بار دیگر به اوج های تاریخی نزدیک شده اند و معامله گران می گویند پایبندی قیمت ها به سقف افزایش یافته است. آنها با توجه به نوسان قیمت دلار در 19 روز در محدوده 80 هزار تومان معتقدند که گارد بازار نزولی نیست.

در کف بازار روز یکشنبه اشاره شد که با اصلاح نرخ دلار و رسیدن قیمت ها به سطح 80، بازار واگرایی مثبتی داشت، این اتفاق نویدی برای توقف فروش بود. دقیقا روز دوشنبه فروش متوقف شد و قیمت از حد حمایت برگشت و دوباره افزایش یافت.

باز هم چیزهای جدید زیادی در بازار وجود دارد. این روزها اخبار مذاکرات، تصویب FATF و استقرار ترامپ در کاخ سفید کلیدواژه بازار است. موضوع داغ بازار روز دوشنبه واکنش نمایندگان نزدیک به پایداری به تصویب FATF بود. بولتن امضا شده توسط 120 نماینده به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد خطرات پایبندی به کنوانسیون های پالرمو و CFT گوش تجار را تیز کرد. یک سری فیلم از مجلس دوشنبه در بازار پخش شد و برخی از نمایندگان مربوطه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

سوال بازار به دلیل واکنش نمایندگان جالب بود. معامله گران این سوال را مطرح می کنند که به FATF نپیوندیم یا مذاکره نکنیم، پس چه کنیم؟ نسخه این نمایندگان برای برون رفت از این نارضایتی ها و اقتصاد تورمی چیست؟

بازار جهانی از امروز آغاز به کار کرد، با بازگشایی بازارهای جهانی در روز دوشنبه، کاهش قیمت طلا مورد توجه تحلیلگران قرار گرفت. قیمت هر اونس طلا در روز دوشنبه تقریبا 30 دلار کاهش یافت و به حدود 2665 دلار رسید. پس از معکوس شدن کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو و افزایش ارزش دلار به بالای 110 در روز دوشنبه، شاخص دلار در حال تقویت است. این شاخص برای اولین بار از سال 2022 از عدد 110 عبور کرده و باعث کاهش قیمت طلا شده است. در مجموع، تحلیلگران بر این باورند که در بازار طلای انس شاهد نبرد بین خریداران و فروشندگان هستیم. این بدان معناست که قیمت طلا با تصمیمات فدرال رزرو تحت فشار فروش قرار گرفته و از سوی دیگر با توجه به افزایش قیمت نفت، فشار خرید دارد و ممکن است افزایش یابد.

فعالان بازار انس گلد روز دوشنبه خبر آتش بس در غزه را مهم دانستند و معتقدند در صورت وقوع این آتش بس ممکن است به کاهش قیمت طلای انس کمک کند. اما از سوی دیگر با اشاره به آتش بس در لبنان و بهای آن، بی توجهی به آن، معتقد بودند که این موضوع نیز تاثیری بر قیمت ها نخواهد داشت.

در بازار روز دوشنبه قیمت دلار هرات از 80 هزار تومان آغاز شد و به نوسانات خود ادامه داد. قیمت دلار هرات تا 80 هزار و 700 تومان افزایش یافت و در نیمه دوم 200 تومان کاهش یافت.

البته قیمت دلار هرات در پس زمینه نوسانات خود را ادامه داد و سعی کرد وارد کانال جدیدی شود. برخی معامله گران این حرکت پشت خط را سیاه نمایی قلمداد کردند. خط مقاومت مهم دلار هرات در 81300 توکن قرار دارد.

قیمت دلار تهران با اختلاف منفی 81.50 تومان آغاز شد و در نیمه دوم از میانه کانال عبور کرد. قیمت دلار تهران 81 هزار و 750 تومان بسته شد. قیمت تتر در کانال 82 هزار تومان با بیشترین نوسان پیش رفت و تا مرز 83 هزار تومان صعود کرد. قیمت روز دوشنبه حضور هر نرخ در یک کانال بود. قیمت دلار هرات در کانال 80 هزار، قیمت دلار تهران در کانال 81 هزار و قیمت تتر در کانال 82 هزار تومان معامله شد.

قیمت درهم امارات با اختلاف مثبت 60 تومانی 22 هزار و 280 تومان باز شد و در میانه روز به 22 هزار و 380 تومان رسید. قیمت درهم در نیمه دوم سال 22 هزار و 340 تومان بسته شد. حباب دلار درهم 293 توکن برآورد شده است که نشان می دهد حرکت قیمت دلار تهران و درهم همگام شده است.

قیمت ارز روز دوشنبه با اختلاف مثبت 100 هزار تومانی در مقابل 56 میلیون و 600 هزار تومان آغاز شد و با نوسانات بازار ارز ادامه یافت. قیمت ارز 56 میلیون و 850 هزار تومان به پایان رسید. حباب پول با یک درصد افزایش به 10 درصد رسید که نسبت به روز یکشنبه 400 هزار تومان افزایش داشت. این افزایش حباب ناشی از افت قیمت طلا و تلفیق بازار ارز با بازار ارز است.

قیمت طلای مذاب روز دوشنبه 22 میلیون و 970 هزار تومان بازگشایی شد و سپس با نوسانات بازار ارز وارد کانال 23 میلیونی شد. قیمت طلای آب شده با نوسان 23 میلیون و 99 هزار تومان به کار خود پایان داد. حباب طلای مذاب با 130 هزار تومان افزایش نسبت به روز یکشنبه از یک درصد گذشت.

به گفته معامله گران فنی، خط حمایتی مهم طلای مذاب حدود 22 میلیون و 750 هزار تومان است و تا زمانی که قیمت بالاتر از این خط باشد، کاهش آن سخت خواهد بود.

منبع: اکو ایران

دکمه بازگشت به بالا