خرید و فروش ارزهای دیجیتال در کشور رسمی و قانونی نیست

به گزارش اخبار اقتصادی به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، ارزهای رمزنگاری شده یکی از مصادیق ارز دیجیتال هستند که تولید ارز و تایید صحت تراکنش پولی در آن توسط الگوریتم های رمزگذاری شده کنترل می شود و معمولا به صورت غیرمتمرکز عمل می کند. . این بدان معناست که به یک مرجع مرکزی وابسته نیست.

از زمان ارائه پرونده در حوزه ارزهای رمزنگاری شده و با توجه به تاکید شدید رئیس قوه قضائیه در این خصوص، دادگاه های سراسر کشور با جدیت، قاطعیت و قاطعیت در این زمینه فعال بوده اند تا از سوء استفاده های احتمالی در این زمینه جلوگیری شود. حس

حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران با اشاره به ماهیت ارزهای رمزنگاری شده و جایگاه آن در نظام پولی و بانکی کشور گفت: با وجود اینکه برخی از هموطنان در این حوزه فعالیت می کنند. حوزه ارزهای رمزنگاری شده با هدف سرمایه گذاری، اما این به اصطلاح پول مجازی توسط بانک های ایران به رسمیت شناخته نشده و مالکیت آن هنوز در کشور پذیرفته نشده است و از نظر قانونی یک فعالیت غیرقانونی

وی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال در کشور وجود ندارد، افزود: ایران جزو 10 کشور برتر استفاده کننده از ارزهای دیجیتال است، بنابراین مسئولان باید در مورد مالکیت آنها تصمیم گیری کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران خرید و فروش ارزهای رمزپایه را در کشور ما نه رسمی و نه قانونی دانست و گفت: با توجه به غیرقانونی بودن مبادلات و خرید و فروش ارزهای رمزنگاری شده، قانون خاصی وجود دارد. اختیار نظارت رسمی بر این حوزه.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به ماینینگ غیرقانونی ارزهای رمزپایه و آسیب هایی که این اقدام بر حوزه تامین برق کشور وارد می کند، گفت: در صورت ارائه گزارشی از ماینینگ ارزهای دیجیتال با شبکه برق داخلی و داخلی. به نحوی غیرمجاز این اقدام در مراجع قضایی و قضایی رسیدگی خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به آسیب‌های وارده به حوزه ارزهای دیجیتال، اظهار داشت: نوسانات قیمت ارزهای دیجیتال، ریسک معاملات و عدم پذیرش بانک‌ها از جمله مهم‌ترین زیان‌ها و زیان‌های پیش‌بینی‌شده در سرمایه‌گذاری در این پدیده جدید مالی است. کاربران آن در ایران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی استان برای تنویر افکار عمومی در حوزه ارزهای رمزنگاری شده، گفت: اقداماتی مانند اطلاع رسانی و اطلاع رسانی به مردم از طریق رادیو و سایر مکتوب و مجازی. رسانه ها از جمله این اقدامات می توان به آموزش محافظان پیشگیری برای ارائه اخبار مربوط به کاربران ارزهای دیجیتال و پیگیری پرونده های ارزهای دیجیتال اشاره کرد.

وی در زمینه تراکنش های ارزهای دیجیتال به هموطنان توصیه کرد که به دلیل عدم وجود قانون در این زمینه سرمایه گذاری نکنند و مالکیت ارزهای رمزپایه در کشور به رسمیت شناخته نشده است زیرا مالکیت آنها مشخص نیست و مرجع نظارتی خاصی در این زمینه وجود ندارد. کشور اگر آن را ندارند، باید از آن اجتناب کنند.



رکنا

دکمه بازگشت به بالا