• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
7

جذب 1000 فارغ التحصیل برتر دانشگاه‌ های کشور با مصوبه هیئت دولت در وزارت نیرو

  • کد خبر : 2418
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۰
جذب 1000 فارغ التحصیل برتر دانشگاه‌ های کشور با مصوبه هیئت دولت در وزارت نیرو

به گزارش اخبار اقتصادی، “علی‌‌اکبر محرابیان” صبح امروز با حضور در “فن‌بازار محصولات شرکت‌های دانش‌بینان در حوزه برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر” که با حضور “سیدمحمد مقیمی” رئیس دانشگاه تهران در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برپا شد، تاکید کرد: در تلاشیم تا مجموعه وزارت نیرو بر پایه علم، فناوری و دانش‌بنیان اداره شود.

وزیر نیرو گفت: وزارت نیرو درخصوص تجهیزات داخلی‌سازی شده‌ای که مراحل تست و آزمایش را گذرانده و در عین حال امکان استفاده در صنعت را دارند، برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده است تا با ارائه سفارش، بهره کافی از این محصولات برده شود.

وی با اشاره به فعالیت فارغ‌التحصیلان ممتاز دانشگاه‌ها در بخش‌های مختلف صنعت آب و برق، اظهار کرد: امروز لازم است در کنار بهره‌مندی از دانش و توان فارغ‌التحصیلان، با اتخاذ تصمیمات درست و کاربردی، کیفیت تحصیلی افرادی که در این مجموعه فعال می‌شوند ارتقا یابد.

وزیر نیرو با اشاره به انتقال این موضوع به دولت، گفت: مقرر شد 1000 فارغ التحصیل برتر دانشگاه‌های کشور از مجموعه نخبگان با حمایت رئیس جمهور و مصوبه هیئت دولت در وزارت نیرو جذب شوند.

به گفته محرابیان، افراد برجسته حوزه علم و فناوری می‌توانند کمک شایانی را به منظور پیشبرد مسئولیت‌ و رسالت‎های وزارت نیرو و صنعت آب و برق داشته باشند.

وی یادآور شد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران همواره خدمات ارزشمندی را در حوزه علم، فناوری، پژوهش و حمایت از کسب و کارهای دانش‌بنیان داشته و ثمرات آن شامل حال کشور و کل بشریت شده است.

وزیر نیرو افزود: این مرکز گلچینی از فناوران و مجموعه‌هایی که با یافته‌های پژوهشی مسیر کسب و کار را برای تولید محصولات مورد نیاز صنعت آب و برق فراهم کرده‌اند ایجاد کرده است.

محرابیان تاکید کرد: وزارت نیرو در تلاش است با شناسایی و بررسی درخواست‌ها، نیازهای صنعت آب و برق را در بخش‌های مختلف اعم از وضع مقررات، آیین نامه‌های حمایتی و سفارش محصول مرتفع کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران همواره در دهه‌های گذشته خدمات فراوانی را با تربیت بهترین نیروهای انسانی، افراد متخصص و غیره به کشور ارائه کرده است، افزود: دستاورد این موضوع، فعالیت پژوهشگران، دانشمندان و فناوران است که صنایع و مجموعه‌های کشور از علم، توان، دانش و ظرفیت این افراد بهره‌مند می‌شود و امید است وزارت نیرو نیز بتواند از این امکان بهره کافی را ببرد.

محرابیان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در حوزه دانش‌بنیان‌ها اقدامات خوبی با حمایت ویژه مقام معظم رهبری انجام شده است، تصریح کرد: بر این اساس نیاز است که با اتخاذ تصمیمات کاربردی و پیشبرد اقدمات مختلف، فناوران بتوانند پژوهش، تحقیقات و فعالیت‌های خود را کاملا هدفمند و مطابق با نیازهای روز کشور صورت دهند.

وی در ادامه صحبت‌های خود به اقدامات وزارت نیرو در این راستا اشاره کرد و افزود: مجموعه نیازهای وزارت نیرو استخراج شده و در معرض افکار عمومی قرار گرفت تا افراد فعال در حوزه پژوهش با تلاش و کوشش و نیز حمایت‎هایی که از آن‌ها می‌شود در خصوص توسعه علم و فناوری در بخش‌های مختلف صنعت آب و برق تمرکز داشته باشند.

محرابیان یادآور شد: نیاز است با پیگیری ویژه روسای پژوهش‎های اختصاصی وزارت نیرو و با تعامل دانشگاه تهران این نیازها منعکس شوند و در این چارچوب تفاهم‌نامه و قراردادهای همکاری به امضا برسد تا به واسطه اعمال حمایت‌های ویژه شاهد رفع نیازهای صنعت آب و برق باشیم.

وزیر نیرو با اشاره به رشد چشمگیر صنعت آب و برق طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی ایران، گفت: دستاوردهای این صنعت در دوران انقلاب اسلامی ایران با گذشته قابل قیاس نیست، در این باره می‌توان به تربیت نیروی انسانی متخصص، توسعه علم، توسعه زیرساخت‌ها و غیره اشاره کرد.

وی با تاکید بر تداوم حرکت همراستا با قطار پیشرفت علم و فناوری دنیا، گفت: ضروری است علم الکترونیک، علم IT و حوزه‌های زیرساختی در جهت رفع نیازهای کشور با سرعت حرکت کند که این مهم مستلزم همکاری گسترده وزارت نیرو و دانشگاه‌های برتر کشور به ویژه دانشگاه تهران است.

استقبال دانشگاه تهران برای همکاری با وزارت نیرو

همچنین “سیدمحمد مقیمی” رئیس دانشگاه تهران گفت: دانشکده‌ها و رشته‌های مختلف دانشگاه تهران از امکان و ظرفیت لازم به منظور کمک به اثربخشی ماموریت‌های وزارت نیرو برخوردارند.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته به منظور ایجاد دانشگاه نسل سوم، افزود: دانشگاه‌ها با ایجاد اتاق فکر و کاربردی‌سازی علم، به حل مسائل جامعه کمک می‌کنند، در این باره دانشگاه تهران همکاری‌های گسترده‌ای را با نهادهای دولتی در دستور کار خود قرار داده است.

وی در ادامه ضمن استقبال و ابراز خرسندی از همکاری وزارت نیرو با دانشگاه تهران، ادامه داد: طی برنامه‌ریزی قرار شده است که 2000 واحد فناور و شرکت‌ دانش‌بنیان در دانشگاه تهران مستقر کنیم که با محدودیت‌هایی در تامین مکان برای استقرار روبرو هستیم البته در این باره توفیقاتی حاصل شده است.

منبع رکنا

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=2418

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.