تاریخ ماه مه چیست؟

یکی از اصلی ترین مشکلات افراد این روزها ، بحران برق است. برق آنها نرم هستند. حتی سیستم آموزش این کشور غیر ضروری نبوده است و تصمیماتی که عجیب به نظر می رسد. برای اینکه دانش آموزان ساعت 9 صبح به مدارس اعزام شوند تا گامی در جهت کاهش مصرف برق بردارند.
در این شرایط ، یک سؤال مهم ذهن های بسیاری را به وجود آورده است: تاریخ برق در ماه مه چیست؟
قطع انرژی در ماه مه ؛ تاخیر محصول ، ناکارآمدی و عدم هماهنگی
کارشناسان به Rakna پاسخ داده اند:
براساس اسناد تاوانیر ، حداکثر ظرفیت تولید برق در این کشور در سال گذشته تقریباً 6000 مگاوات بوده است و بهار امسال اوج مصرف هنوز به 6000 مگاوات نرسیده است. به همین ترتیب ، هیچ دیدگاه عددی وجود ندارد و ظرفیت تولید فعلی برای پاسخ به مصرف کافی است. بنابراین ، دلیل خاموشی چیز دیگری است.
تأخیر در ساخت و بهره برداری از گیاهان برقی
یکی از دلایل اصلی ، کندی برای ایجاد نیروگاه های برقی جدید است. براساس برنامه وزارت انرژی ، باید 5000 مگاوات ظرفیت شبکه قبل از تابستان اضافه شود. اما اطلاعات موجود نشان می دهد که بسیاری از پروژه های نیروگاه انرژی هنوز به مرحله عملیاتی نرسیده اند یا به طور جدی به تأخیر افتاده اند.
بیش از 6000 مگاوات کارخانه انرژی مدار به دلایل مختلف از جمله تأخیر در تعمیر ، خروج اضطراری و خرابی فنی از بین رفته است. این رقم می تواند دلیل کمبود برق و توقف باشد. تعمیر قبل از اواسط مه به پایان رسید ، اما امسال روند به تأخیر افتاده است.
نیروگاه هایی که همکاری نمی کنند
حدود 6000 مگاوات از ظرفیت نیروگاه کشور متعلق به سایر وزارتخانه ها است و اگرچه می تواند به شبکه برق کمک کند ، این ظرفیت به دلیل عدم هماهنگی و اختلاف نظر استفاده نمی شود.
مدیریت مصرف کننده ، حلقه مفقود شده امسال
مدیریت مصرف کننده امسال به درستی اجرا نشده است. بر خلاف سالهای گذشته ، هنگام از بین بردن بارگذاری و توزیع مصرف در زمان های مختلف روز ، این سیاست ها امسال به درستی اداره نشده است. مدیریت مصرف کننده به معنای کاهش برق نیست ، بلکه به معنای توزیع هوشمند در طول روز است.
براساس برآوردهای غیر رسمی ، کمبود برق در روزهای اخیر بین 2 تا 6000 مگاوات بوده است. اگر توسعه ، تعمیرات و برنامه های مدیریت مصرف کننده به موقع اجرا شود ، این کشور نه تنها می تواند با 6000 مگاوات ظرفیت مازاد ، بلکه برق را نیز تأمین کند.
سرانجام ، آنچه مشخص است این است که کاهش برق به دلیل ضعف مدیریتی در تولید ، ترمیم و مصرف است ، نه بی حوصلگی ساختاری. این مهم است که ببینیم دولت برای اصلاح این رویه ها اقدامات لازم را انجام می دهد تا خاموشی ها به یک خاطره تبدیل شوند.
-
ببینید امیر حسین راسماتی: من نباید این کار را با پدرم انجام می دادم
-
اخبار را ببینید
-
رکنا