به گزارش اخبار اقتصادی؛ آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار نشان می دهد اگرچه نرخ رشد ماهانه قیمت بهمن ماه نسبت به ماه قبل کمتر بوده است، اما آمارها حاکی از آن است که تورم نقطه ای محصولات غذایی از 70 درصد فراتر رفته است.

کمبود و افزایش قیمت مواد غذایی را می توان دو نقطه متضاد دانست و به گفته فعالان بازار، اگر کمبودی در بازار وجود نداشته باشد، افزایش قیمت منطقی نخواهد بود. در همین راستا، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران روز گذشته اعلام کرد که عدم توزیع به موقع کالا توسط کارخانه ها یکی از مشکلات اساسی است که در حال حاضر مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند، چرا که کارخانه ها به سمت افت فروش رفته اند. تحویل قطره ای کالا

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی استان تهران با بیان اینکه مواد غذایی در بازار به وفور وجود دارد و کمبودی نداریم، گفت: نوسانات اخیر ارز باعث افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت ها در بازار شده است. به گفته رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران، با توجه به افزایش تورم، کوچک شدن سفره ها و کاهش قدرت خرید مردم و افزایش قیمت دلار، بازار در رکود شدید

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه قیمت حبوبات در ماه های اخیر رشد زیادی داشته است، اظهار کرد: قیمت نخود که دو ماه پیش 39 هزار تومان بود، اکنون به 55 تا 63 هزار تومان رسیده است. و لوبیا قرمز که 37 هست 1000 تومان شد به قیمت 55000 تومان به فروش می رسد. قیمت لوبیا چیتی نیز به 68 هزار تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه قیمت بازار تنها به قیمت ارز بستگی دارد، گفت: در صورت تثبیت قیمت ارز، قیمت ها تثبیت می شود و روال عادی خود را طی می کند، اما زمانی که دلار نوسان داشته باشد، به ویژه در حوزه محصولات غذایی قیمت ها افزایش می یابد. .