جذب وجوه به بازار طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟

جذب وجوه به بازار طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟

1

اکو ایران: بازارهای دارایی در روزهای اخیر با وجود افزایش شدید قیمت ها در این بازار شاهد تشدید تقاضا برای طلا بوده است. این امر مقدار قابل توجهی از سرمایه را از درآمد ثابت و موقعیت های سهام وارد بازار طلا کرده است.

اخبار اقتصادی، بورس تهران این روزها با رشد قابل توجه قیمت جهانی هر اونس و علاقه شدید سرمایه گذاران به بازار طلا مواجه است. در حال حاضر حباب سکه و شمش نیز افزایش یافته و حتی حباب صندوق طلا نیز افزایش یافته است. این انتشارات ریسک ورود به صندوق های پشتوانه طلا را افزایش داده است، اما همچنان شاهد ورود سرمایه واقعی قابل توجهی به این صندوق ها هستیم. با این حال، در صورت حمایت از شاخص های سهام یا تغییر روند قیمت اونس جهانی، احتمالاً شاهد تغییر شدیدی در جریان پول واقعی صندوق ها خواهیم بود.

روز یکشنبه در بازار سهام کاهش 34 درصدی ارزش معاملات خرد تا سطح 1.511 میلیارد تومان ثبت شد. بورس تهران روز یکشنبه را با سهم ۹۴ درصدی رنگ قرمز در نقشه معاملات سپری کرد. دیروز شاهد خروج 296 میلیارد تومانی پول واقعی از جایگاه های سهام بودیم و از سوی دیگر شدت خروج سرمایه واقعی از صندوق های درآمد ثابت کاهش یافت و به 306 میلیارد تومان رسید. از سوی دیگر شاهد سرازیر شدن 829 میلیارد تومان پول واقعی دیگر به صندوق های پشتوانه طلا هستیم.

سود بیمه البرز به 2 همات رسید

ارزش صف های خرید سهام در روز یکشنبه کاهش یافت. ارزش صف های خرید که روز شنبه 91 میلیارد تومان بود با 10 درصد افت به سطح 82 میلیارد تومان رسید و ارزش صف های فروش با 39 درصد افزایش از 1.382 میلیارد تومان به 1.918 میلیارد تومان رسید. در آخرین روز معاملات، سرانه خرید هر کد رویال از 20 میلیون تومان در روز شنبه به 15.1 میلیون تومان کاهش یافت. روز یکشنبه سرانه فروش هر کد رویال افزایش یافت و به 37.5 میلیون تومب رسید. با این حال، شکاف بین خرید و فروش سرانه بر فروشندگان واقعی سنگینی می کند و به 22 میلیون تومب رسیده است.

در میان صنایع ذکر شده، صنعت معدن فلزات با 4.2 میلیارد تومب بیشترین میزان ورود پول واقعی را در بین صنایع به ثبت رساند. صنعت سایر محصولات کانی غیرفلزی با 1.9 میلیارد تومان و صنعت کاشی و سرامیک با 300 میلیون تومان در رتبه های زیر قرار گرفتند. از سوی دیگر، صنعت با خروج 84.3 میلیارد تومان پول واقعی، بیشترین کاهش اموال غیرمنقول را به خود اختصاص داد و صنعت بانک و مؤسسات اعتباری با 57.3 میلیارد تومان و صنعت فرآورده های شیمیایی با 16.3 میلیارد تومان سایر صنایع زیان ده بودند. بیشترین اموال واقعی خود را به دلیل دست دادن

برای مشاهده آخرین روند 30 روزه معاملات بازار سرمایه از روز یکشنبه 8 مهرماه ورق بزنید.

منبع اکو ایران

Share:

اخبار اقتصادی