۶ رمزارز با بیشترین حجم خرید و فروش در بازار ارز دیجیتال

به گزارش اخبار اقتصادی

وقتی نام ارزهای دیجیتال به زبان می‌آید، همه ناخودآگاه به یاد بیت‌کوین (BTC) می‌افتند. در این موضوع که بیت‌کوین ارز دیجیتال پیشرو و برتر در بازار ارزهای دیجیتال است شکی نیست، اما هزاران رمزارز دیگر در این بازار وجود دارد که کاربران و سرمایه‌گذاران می‌توانند به آن‌ها رجوع کنند. به سایر ارزهای دیجیتال بازار آلت‌کوین گفته می‌شود، زیرا رمزارزهایی هستند که پس از بیت‌کوین ایجاد و عرضه شده‌اند. در صورتی که تمایل دارید بسیاری از ارزهای بازار و همچنین قیمت ارز دیجیتال مختلف را مشاهده نمایید بر روی لینک کلیک کنید. در ادامه در مورد ۶ ارز معروف بازار صحبت خواهیم کرد.

بحث و جدال‌ها پیرامون بیت‌کوین در خصوص آینده‌ی قیمتی آن، علیرغم اینکه در حال ورود به سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۳ میلادی هستیم همچنان ادامه دارد و کاربران و تحلیلگران از سراسر جهان، بی‌وقفه پیش‌بینی‌ها و نظراتشان را در خصوص آینده این ارز دیجیتال بیان می‌کنند. چیزی که به روشنی مشهود است، این است که بیت‌کوین به دلیل اینکه پناهگاهی امن در برابر تورم و موردی مناسب برای سرمایه‌گذاری بلندمدت محسوب می‌شود، هرگز از کانون توجه سرمایه‌گذاران و کارشناسان مالی خارج نخواهد شد.

آینده بیت‌کوین به دلیل نوسانات بسیار همچنان نامشخص است و پیش‌بینی قیمت آینده این ارز دیجیتال به موضوعی جذاب برای تحلیلگران تبدیل شده است. تحلیلگران هر کدام نظرات متفاوتی ارائه داده‌اند و هر کدام بر اساس برخی از عوامل مؤثر بر قیمت بیت‌کوین، پیش‌بینی‌های باورنکردنی‌ای در خصوص قیمت این ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۳ ارائه کرده‌اند.

تتر (USDT) یک استیبل‌کوین است؛ نوعی ارز دیجیتال که توسط شرکت تتر در سال ۲۰۱۴ میلادی ایجاد و راه‌اندازی شده است. استیبل‌کوین‌ها همانند سایر ارزهای دیجیتال محبوب مانند اتریوم (ETH) و بیت‌کوین عمل می‌کنند و مشابه با آن‌ها از فناوری بلاک‌چین استفاده می‌کنند. با این حال، استیبل‌کوین‌ها همچون تتر تفاوتی اساسی با سایر ارزهای دیجیتال دارند که آن‌ها را به ارزهای دیجیتالی منحصر به فرد تبدیل کرده است.

بسیاری از کاربران صرفاً به دنبال استفاده از فناوری بلاک‌چین هستند و قصد سرمایه‌گذاری در آن را ندارند، اما به دلیل نوسانات قیمتی بسیار ارزهای دیجیتال، کاربران امکان استفاده از این فناوری برای انتقال پول را ندارند. استیبل‌کوین‌ها بر خلاف ارزهای دیجیتال، نوسانات دیوانه‌وار و شدید ندارند که این موضوع آن‌ها را به مقصدی جذاب برای کاربرانی تبدیل کرده است که به دنبال حفظ ارزش دارایی خود یا انجام نقل و انتقالات مالی در بلاک‌چین هستند.

بیت کوین و اتریوم اکنون دارایی‌های دیجیتالی با ارزشی هستند که به واسطه‌ی فناوری بلاک‌چین و ماهیت غیرمتمرکز خود، به دنبال رقابت با سیستم‌های مالی سنتی هستند. با این حال، یکی از سؤالات پرتکرار کاربران در سراسر جهان این است که این دو با یکدیگر چه تفاوت‌هایی دارند و کدام یک واقعاً بهتر است؟ برای پاسخ، باید شباهت‌ها و تفاوت‌های آن‌ها را بررسی کرد.

بیت‌کوین و اتریوم شباهت‌های بسیار و تفاوت‌های قابل توجهی با یکدیگر دارند. برای مثال، بیت‌کوین از الگوریتم اجماع اثبات کار (PoW) پشتیبانی می‌کند، در حالی که اتریوم از الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کند. البته لازم به ذکر است که پیش از مهاجرت شبکه اتریوم به اثبات سهام، این شبکه مشابه با اتریوم از الگوریتم اجماع اثبات کار استفاده می‌کرد. از طرفی دیگر، اتریوم و بیت‌کوین هر دو عرضه‌ی محدودی در بازار دارند. تنها ۲۱ میلیون توکن بیت‌کوین در شبکه قابل استخراج است. از سوی دیگر اتریوم دارای مکانیسم توکن سوزی است که از عرضه بی‌نهایت توکن اتر جلوگیری می‌کند.

ارز دیجیتال مبتنی بر یک میم اینترنتی یعنی دوج‌کوین (DOGE)، همچنان در کانون توجه‌ها قرار دارد و کاربران بسیاری را ترغیب به سرمایه‌گذاری کرده است. ظهور و افزایش قیمت دیوانه‌وار دوج‌کوین اولین بار از طریق یک پست در شبکه اجتماعی ردیت (Reddit) آغاز شد که در آن زمان منجر به ایجاد یک ارزش بازار ۸ میلیون دلاری برای این میم‌کوین شد. به طور کلی، دوج‌کوین یک میم‌کوین است، یک ارز دیجیتال کاملاً معمولی که در ابتدا صرفاً برای خنده و شوخی راه‌اندازی شد، اما به مرور زمان آینده‌ش تغییر کرد. با این حال، اکنون سؤال این است که با وجود تمامی این حواشی، دوج‌کوین واقعاً چه کاربردهایی دارد؟

بازار ارزهای دیجیتال در دو سال اخیر وضعیت آشفته‌ای داشته است و مدام در روندهای نزولی و صعودی در نوسان بوده است، اما به نظر می‌رسد که این شرایط برای ارزهای دیجیتالی، چون شیبا اینو (SHIB) فرصت‌های گوناگونی فراهم کرده است. شیبا اینو به دلایل قابل توجهی موفق شد که پس از موفقیت بزرگ دوج‌کوین، خودش را نشان دهد و افزایش ارزشی مشابه با دوج‌کوین تجربه کند. با این حال، سؤال این است که علیرغم اینکه شیبا اینو دیگر آن شکوه سابق را ندارد، آیا این میم‌کوین ارزش سرمایه‌گذاری را دارد؟

شیبا اینو بر خلاف دوج‌کوین در شبکه اتریوم توسعه و راه‌اندازی شده است. با این حال، شیبا اینو نتوانست مشابه با دوج‌کوین جایگاه خودش را به عنوان یک ارز دیجیتال برای پرداخت تثبیت کند. این میم‌کوین همچنان روی جامعه خود و ماهیت میم بودنش تمرکز کرده است و نسبت به کاربردها و ابزارهای خود بی‌تفاوت است. همچنین دوج‌کوین از ارزش بازار بسیاری برخوردار است که این برتری قابل توجهی به این میم‌کوین در مقایسه با شیبا اینو داده است.

 

فناوری در بازار ارزهای دیجیتال با سرعت سرسام‌آوری پیشرفت می‌کند و می‌بینیم که پلتفرم‌های بلاک‌چینی بسیاری با نوآوری تازه‌ای منتشر می‌شوند و قصد دارند انقلابی در حوزه فعالیت خود ایجاد کنند. ترون یکی از آن پلتفرم‌های انقلابی است که اولین بار در سال ۲۰۱۸ میلادی راه‌اندازی شد و اکنون به عنوان یکی از رقبای جدی ارز دیجیتال اتریوم شناخته می‌شود که واقعاً توانایی به چالش کشیدن این ارز دیجیتال را دارد. تراکنش‌های پرسرعت، مقیاس‌پذیری بالا و کارمزد نزدیک به صفر، باعث شده است که شبکه ترون به جایگاه کنونی خود برسد و بتواند سرمایه‌گذاران و شرکت‌های مالی بسیاری را به سمت خود جذب کند.

یک کاربر هوشمند در بازار ارزهای دیجیتال، باید تمامی اطلاعات مهم در خصوص یک ارز دیجیتال را مطالعه کند و آن رمزارزی که مناسب نیازهایش است را انتخاب کند و از یک صرافی ارز دیجیتال معتبر خرید کند. مهم نیست که شما یک سرمایه‌گذار بی‌تجربه هستید یا باتجربه، شما باید گام‌های خود را با دقت بردارید تا متحمل ضررهای جبران‌ناپذیر نشوید. یادگیری، یک راه عالی برای کاهش ریسک است و به تصمیم‌گیری آگاهانه کمک شایانی می‌کند.

 

منبع: اخبار جدید

دکمه بازگشت به بالا