چه خبر از کدال؟ شفاف سازی بانک آینده در خصوص بازگشایی سهم

به گزارش اخبار اقتصادی، بانک آینده در اطلاعیه کدال توضیحاتی را در خصوص بازگشایی سهام ارائه کرده است. بانک آینده عنوان کرد: با افشای مواردی همچون صورت های مالی بانک ، تجدید ارزیابی اموال بانک، گزارش آخرین اقدامات بانک در خصوص افزایش سرمایه و ارائه گزارش سود و زیان ، گزارش آخرین رای مراجع قضایی در خصوص موارد مربوط به حق رای عمده سهامداران بانک، گزارش پیگیری های مجامع و در بخش مهم افشای بندهای قراداد موسوم به “قرارداد بهره برداری ایران مال”  و ارزش کار شناسی آن، این بانک نسبت به افشای 50 اطلاعیه در مدت 4 ماه گذشته اقدام کرده است، که این اقدامات جهت کاهش دغدغه سهامداران خرد و مرتفع نمودن التهاب بازار سرمایه بوده اما بازخورد درخوری از سوی ارکان نظارتی بازار سرمایه در خصوص بازگشایی نماد دریافت نشده است.

شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی از عدم حضور شرکت‌کننده در مناقصه خرید خط تولید شیر ESL و آب‌میوه بطری بدون گاز خبر داد.

شرکت معادن منگنز ایران جهت پیشروی و آماده‌سازی معادن زیر زمینی مناقصه برگزار می‌کند.

شرکت مهرکام پارس (خمهر) از  افزایش نرخ جهت محصول، اقلام پلیمری سپر که تغییر نرخ از ابتدای سال تا کنون طی تعدیل اخذ شده است، خبر داد.

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نماد تاپکیش عنوان کرد: در مناقصه عمومی خرید 120,000 دستگاه کارت‌خوان غیر اندرویدی شامل 80,000 دستگاه کارت‌خوان سیار و 40,000 دستگاه کارت‌خوان ثابت حضور یافته است.

شرکت  مجتمع کشت و صنعت و دامپروری و مرغداری دشت خرمدره (زدشت) از تصویب  پروژه نوسازی و بهسازی واحد دامپروری در جلسه هیئت‌مدیره خبر داد.

شرکت  فنرسازی زر در خصوص صورت‌های مالی شفاف‌سازی کرد. این شرکت افزایش سود عملیاتی دوره منتهی به 29 اسفندماه 1401 نسبت به دوره مشابه سال قبل را ناشی از افزایش تناژ و نرخ فروش محصولات، تغییر در ترکیب فروش و همچنین تولید و فروش محصولات با حاشیه سود بالاتر و در نهایت افزایش سایر درآمدهای عملیاتی ناشی از فروش ضایعات و تسعیر نرخ ارز دانسته است.

شرکت بیمه میهن اعلام نمود  دلایل تغییرات بیش از 30درصد سود نسبت به دوره مشابه مربوط به فروش دفتر مرکزی مطرح کرده است.

شرکت سرمایه‌گذاری امین توان آفرین ساز (وامین) علت تغییر سود عملیاتی نسبت به سال مالی قبل را مربوط به عدم شناسایی سود مصوب مجمع شرکت پتروشیمی مارون به‌واسطه عدم برگزاری مجمع عملکرد سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1401 در روش ارزش ویژه است که منجر به کاهش قابل‌توجهی در سود این شرکت در صورت‌های مالی حسابرسی نشده شده است.

اما در خصوص آگهی دعوت به مجامع نیز نمادهای کرازی، شاراک، غشصفا، دفرا، سپید، قاروم، لطیف، دالبر و شپترو  سهام‌داران خود را به مجمع‌عمومی و فوق‌العاده دعوت کردند.

نماد دیران پیشنهاد افزایش سرمایه 51 درصدی این شرکت از محل سود انباشته را مطرح کرده است.

همچنین هیأت مدیره شرکت ریل پرداز سیر با نماد حریل افزایش سرمایه 100 درصدی این شرکت از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی را به تصویب رسانده است.

 

 

 

 

منبع: اکوایران

دکمه بازگشت به بالا