چرا با مردم درباره قیمت بنزین صریح صحبت نمی کنید؟
روزنامه اطلاعات با اشاره به شایعات افزایش قیمت بنزین او از دولت پرسید که چرا با مردم صریح صحبت نمی کنند و همه چیز را اینقدر غمگین نشان نمی دهند.
بر اساس اطلاعات یکی از مهم ترین انتقادات به دولت این است که چرا صراحتا و شفاف با جامعه صحبت نمی کند. اگر دائماً همه چیز را خوب و شاد جلوه دهیم و به همین دلیل قدرت هر تصمیم اساسی و الزام آور را از خود سلب کنیم و راه را بر هر تغییری در نظام حکومتی ببندیم، چه آینده ای برای ما و کشور رقم خواهد زد؟ ? ?
این روزنامه با این مقدمه نوشته است: اخیراً شایعه ای در فضای مجازی مبنی بر افزایش یا سه برابر شدن قیمت بنزین منتشر شده است. بعد معلوم شد که این خبر مربوط به یک سایت جعلی بوده و چندین مقام دولتی و رسانه های رسمی مجبور به تکذیب آن شده اند و … باور کنید یا نه: تا مردم حرفی نزنند… و حتی اگر ما نباشیم. بدبینانه برای اثبات آن اگر واکنش افکار عمومی و نوعی نظرسنجی پنهان را در نظر بگیریم، واقعیت این است که دولت سال ها بدون هیچ منطق کارشناسی خود و مردم و کشور را در هرج و مرج نگه داشته است. به دلیل اطمینان نامعقول از تعدیل قیمت کالایی که جامعه به آن نیاز دارد، تصمیم گیری یا هر نوع تصمیم گیری را از ترس عواقب آن از دست داده و از سوی دیگر خود را در موقعیت یا موقعیتی نمی بیند. اینکه بتوانیم در مواجهه با چالش های بزرگ کشور صریح و دلسوزانه با مردم صحبت کنیم و برای حل آن تلاش کنیم، این خوب نیست. اما انجماد مشکل دردی را دوا نمی کند.
اصلات در پایان نوشت: اگر فردا خدای ناکرده مصرف داخلی از تولید بیشتر شود یا دیگر نتوانیم نفت و گاز صادر کنیم و بقیه تالاب ها و دریاچه هایمان خشک شود و فرونشست زمین آنقدر فراگیر شود که نه تنها کشاورزی که زندگی شهری ما در معرض تهدیدهای جدی و… چه کنیم؟ چرا با جامعه به گونه ای تعامل نمی کنیم و به زبانی صحبت نمی کنیم که بتوانیم از دردها، مشکلات، خطرات و چالش ها با آنها صحبت کنیم و از آنها کمک بخواهیم؟ مگر مردم نیستند ولی نعمت کارگزاران نظام هستند؟ چه کرده ایم که نگران درخواست کمک از آنها باشیم؟ و چرا به فکر رفع این شکاف نیستیم؟
منبع رکنا