• امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
8

وضعیت نهایی انتقال سهام از متوفی به ورثه.

  • کد خبر : 28045
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۲
وضعیت نهایی انتقال سهام از متوفی به ورثه.

به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی سومات، فرزانه یاری، معاون حقوقی سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه صندوق از آخرین وضعیت این واگذاری خبر داد. اقدامات عدالتخواهانه متوفی به وراث قانونی خود حاکی از آن است که بلافاصله پس از تصویب و ابلاغ آیین نامه اجرایی آزادسازی سهام متوفی مصوب، بررسی های لازم برای ایجاد امکان واگذاری سهام متوفی به وراث قانونی وی انجام خواهد شد. توسط شورای عالی سازمان بورس و اوراق بهادار در تاریخ 13 مرداد 1398 در دستور کار شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: بر اساس تبصره های 2 و 4 ماده 2 آیین نامه مذکور مقرر شد شرکت سپرده گذاری مرکزی تا زمانی که دریافت می کند. خدمات اطلاع رسانی لازم بخشی از قوه قضاییه و سازمان خصوصی سازی نسبت به واگذاری سهام متوفیان اقدام کنند. شرکت سپرده حقوقی از همان روزهای اول پیگیری ها و تعاملات لازم را با دو موسسه فوق الذکر آغاز و جلسات فشرده مشترک کارشناسان را برگزار کرد.

اقدامات لازم برای انتقال

بیان کرد: با توجه به نتایج پیگیری ها و جلسات انجام شده مقرر شد با توجه به سهامداران متوفی و ​​وراث قانونی وی، اطلاع رسانی صحت به صورت متمرکز و به گونه ای ضروری است که فرآیند واگذاری انجام شود. را می توان انجام داد. طبق کلیه قوانین و مقررات بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام می شود. در خصوص ارث مشکلی وجود ندارد، بر این اساس، متعاقباً با انجام پیگیری های لازم و طرح مشکل از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد ناظر، شرکت سپرده گذاری مرکزی مصوبه ای اتخاذ کرد که بر اساس آن به شرکت سپرده گذاری اجازه داده شد با استفاده از ظرفیت همکاری شرکت های کارگزاری نسبت به واگذاری سهام متوفیان اقدام لازم را انجام دهد.

برگزاری جلسات آموزشی برای کارگزاران

یاری افزود: در این راستا جلسات مشترکی به منظور آشنایی کارگزاری ها با الزامات قانونی لازم در نظر گرفته شده از سوی جامعه سپرده گذاری مرکزی با مدیریت معاونت توسعه فناوری و نوآوری ریاست جمهوری و در روزهای آتی برگزار شده است. شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از طریق صدور ابلاغیه از کلیه وراث جهت تشکیل پرونده با مراجعه به شرکت های کارگزاری منتخب دعوت به عمل می آورد.

جزئیات انتقال سهام از متوفی به ورثه

معاون حقوقی سپرده گذاری مرکزی در خصوص جزئیات واگذاری سهام از متوفی به وراث گفت: طبق روند طراحی شده یکی از وراثی که باید قبلا در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده باشد، می تواند. با وارد کردن اطلاعات لازم از جمله کد ملیت متوفی، تاریخ تولد متوفی و ​​تاریخ فوت متوفی، به بخش “مسائل املاک متوفی” در پورتال سهامداران بازار سرمایه یکپارچه DDN به نشانی ddn.csdiran.ir مراجعه کنید. ، می توانند اطلاعاتی در مورد زمان مراجعه به شرکت های کارگزاری برای تشکیل پرونده کسب کنند.

مدارک مورد نیاز

یاری در خصوص مدارک لازم برای ارسال به کارگزاری ها گفت: یکی از وراث که سجامی است با همراه داشتن عکس کارت ملی و شناسنامه متوفی اصل یا عکس برابر با اصل ملیت. کارت و صفحه اول شناسنامه کلیه وراث مندرج در گواهی محدودیت وراثت، اصل یا رونوشت اصل گواهی حصر وراثت متوفی و ​​احیاناً وصیت متوفی می تواند به یکی از شعب مراجعه نماید. کارگزاری های منتخب

بررسی و تحلیل حقوقی

وی همچنین بیان کرد؛ پس از درخواست وراث متقاضی، نمایندگی منتخب پس از بررسی مدارک دریافتی، تحلیل ها و بررسی های قانونی لازم را انجام داده و طبق روال ابلاغی، اطلاعات مورد نیاز را در سامانه طراحی شده برای این منظور وارد می کند. ضمناً پس از انجام مراحل انتقال سهام از کد سهامی متوفی به کد سهامی وراث، به شماره تلفن همراه وراث متقاضی پیامک ارسال خواهد شد.

اخبار را فقط از منابع رسمی دنبال کنید.

معاون حقوقی سپرده گذاری مرکزی تسویه اوراق بهادار و وجوه در خاتمه تاکید کرد: وراث صاحبان سهام عدالت تنها از طریق اطلاعیه های سپرده گذاری مرکزی تسویه وجوه که منتشر می شود اخبار رسمی و معتبر را پیگیری کنند. از طرق مطمئن و مطمئن افزود: در حال حاضر تکمیل و تنظیم مدارک توضیح داده شده توسط وراث و وراث آن دسته از سهامداران متوفی که هنوز سند محدودیت حصر وراثت را دریافت نکرده اند با گواهی فوت، شناسنامه. . گواهی متوفی، سند قرارداد یا رونوشت آن، شناسنامه وراث و وصیت متوفی (در صورت وجود) باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و مراحل صدور گواهی را پیگیری کنند. محدودیت وراثت که یکی از اصلی ترین اسناد لازم در فرآیند انتقال سهام متوفی به وراث می باشد.

منبع رکنا

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=28045

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.