شفقنا- روند اخیر قیمت نفت، به ویژه نفت خام برنت که بالای 87 دلار در هر بشکه است، مجموعه پیچیده ای از عوامل موثر بر بازار جهانی انرژی را نشان می دهد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا از اینوستینگ، با انتظار تداوم کاهش یک میلیون بشکه ای داوطلبانه تولید نفت عربستان سعودی و تایید روسیه مبنی بر کاهش صادرات مطابق با اوپک پلاس، شاهد تلاش هماهنگ برای کاهش نفت هستیم. عرضه برای حمایت از قیمت ها در حالی که این اقدامات نشانه هایی از عرضه محدود را ارائه می دهد، تصویر کلی بدون در نظر گرفتن عوامل تقاضا ناقص است.
در ایالات متحده، ذخایر نفت خام تجاری در حال کاهش است که منعکس کننده تقاضای داخلی قوی است. از آنجایی که موجودی انبارهای ایالات متحده اغلب به عنوان شاخصی از تغییرات در تعادل تولید و مصرف جهانی عمل می کند، این می تواند نشان دهنده بهبود تقاضای جهانی باشد. بررسیهایی که حاکی از افزایش احتمالی تولید صنعتی در منطقه یورو و برخی نشانههای بهبود اقتصادی در چین است نیز بر این نکته تأکید دارد.
با این حال، با توجه به فضای ناپایدار اقتصاد جهانی، به ویژه با توجه به ابهاماتی مانند بهبود آهسته در چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، چشم انداز تقاضا در بهترین حالت محتاطانه خوش بینانه است. هم اوپک و هم آژانس بینالمللی انرژی برای حمایت از تقاضای جهانی نفت به چین متکی هستند، اما اگر دومین اقتصاد بزرگ جهان به اندازهای که انتظار میرود بهبود نیابد، میتواند به طور قابل توجهی احساسات بازار را کاهش دهد.
در حالی که هنوز برای پیشبینی این که این پویایی در نهایت چگونه عمل خواهد کرد، خیلی زود است، آنچه واضح است این است که بازار نفت در یک وضعیت نوسان است، تحت تأثیر مجموعهای از متغیرهای مرتبط به هم که تفسیر آنها آسان نیست. همانطور که تاماس وارگا از کارگزاری نفت PVM اشاره میکند، اگر اقتصاد چین نتواند در سال آینده بهبودی مطمئنی داشته باشد، احساسات میتواند به میزان قابلتوجهی ضعیف شود. بنابراین، علیرغم نشانههای بهینه فعلی، یک رویکرد محتاطانه ممکن است گستردهترین راه عمل باشد.
این خبر را می توانید در سرمایه گذاری چشم انداز
منبع شفقنا