به گزارش اخبار اقتصادی، عباس علی آبادی اعتقادی به بازار آزاد ندارد. از این رو وی در گفت و گوی اخیر خود اعلام کرد: برای اینکه به تولیدکنندگان آسیبی نرسد، بهتر است مبنای قیمت و محدوده قیمتی تعیین شود. در این صورت به گفته او محصولی باکیفیت برای مشتریان خود خواهد داشت و تولیدکننده کالای بی کیفیت باید کیفیت آن را ارتقا دهد یا محصول را با قیمت پایین عرضه کند.

به گزارش ایسنا، معتقد است قیمت های اجباری گاهی می تواند تولید را متوقف کند یا کیفیت محصولات را تحت تاثیر قرار دهد. به عنوان مثال اگر به خودروسازان اجازه صادرات بدهیم، باید کیفیت خود را به سطح بازارهای صادراتی برسانند و در این بازارها قیمت آنها نیز قیمت صادراتی است. اما اگر صادرات مجاز نباشد یا شرایط صادرات برای تولیدکننده فراهم نشود و قیمت های اجباری اعمال شود، نمی توان انتظار داشت که همه چیز طبق برنامه پیش برود. نگاه کارشناسی به این مشکلات و راهکارهای علمی و فنی در نهایت می تواند به نفع مردم باشد.

علی آبادی اگرچه در ظاهر مخالف قیمت گذاری دستوری است. اما تاکنون به غیر از اعلام شفاهی مخالفت خود با قیمت‌های اجباری، اقدام جدی برای حذف اجباری‌های مصوب وزارت متبوع خود انجام نداده است.

وی برای اولین بار پس از مطرح شدن نامش به عنوان یکی از نامزدهای وزارت امنیت و پیش از دریافت رای اعتماد از مجلس، مخالفت خود با قیمت کمیسیون را اعلام کرد.

وی در همان روز تاکید کرد: در نهایت مشکل ما کنترل بازار است، بزرگترین چالش ما از نظر قیمت این است که هیچکس به این نکته توجه نمی کند که صنایعی که قیمت گذاری می کنند از برق و آب ارزان استفاده می کنند. این مسائل باید در نظر گرفته شود، اما قیمت گذاری باید با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف تعیین شود. قیمت ها باید به صورت منطقی، علمی و منطقی تعیین شود. من کاملاً معتقدم که این تعدیل انجام خواهد شد.”