• امروز : سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 24 December - 2024
10

ضرورت به‌کارگیری پیمانکاران دارای گواهینامه فنی در پروژه‌های راهسازی

  • کد خبر : 29253
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۳۹
ضرورت به‌کارگیری پیمانکاران دارای گواهینامه فنی در پروژه‌های راهسازی

به گزارش اخبار اقتصادی – سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلام اینکه اخذ گواهینامه فنی برای پیمانکاران در حوزه راهسازی ضروری است، گفت: ادارات کل راه و شهرسازی باید در ارزیابی کیفی افرادی که در مناقصه‌ حضور دارند موضوع داشتن گواهی صلاحیت حرفه‌ای را مدنظر قرار بدهند.

به گزارش به گزارش اخبار اقتصادی، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در پانزدهمین همایش و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین‌آلات که امروز 9 آبان در محل آن مرکز با حضور بخش‌های خصوصی، مسئولان و خبرنگاران برگزار شد، گفت: عوامل موثر بر کیفیت روسازی راه‌ها شامل ماشین‌آلات و تجهیزات، عوامل انسانی و مواد و مصالح است. مجموعه این عوامل در کنار هم می‌تواند به بهبود کیفیت روسازی راه‌ها منجر شود.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: اخیرا تفاهمی با سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برای دوره‌های آموزشی صلاحیت حرفه‌ای افرادی که در راهسازی کشور فعال هستند، منعقد شده است. بنابراین نیاز است تا فعالان این عرصه این دوره‌ها را بگذرانند. این موضوع هم مصوبه هیات‌وزیران و هم مصوبه شورای‌عالی فنی وزارت راه و شهرسازی است. بنابراین ادارات کل راه و شهرسازی باید در ارزیابی کیفی افرادی که در مناقصه‌ حضور دارند موضوع داشتن گواهی صلاحیت حرفه‌ای را مدنظر قرار بدهند.

حیدری افزود: در بخش مواد و مصالح، موضوع کیفیت قیر در محصول نهایی آسفالت بسیار مهم است. در 10 سال اخیر اتفاقات خوبی با همکاری بخش خصوصی و مرکز تحقیقات در این بخش رقم خورده است که از جمله این موارد می‌توان به گواهینامه فنی، تشکیل کمیته ارزیابی کیفیت قیر و آسفالت و بازنگری و تدوین نشریات در همکاری با سازمان برنامه و بودجه،‌ اشاره کرد.

به گفته وی، در حوزه تجهیزات، بخش خصوصی همکاری خوبی داشت و آزمایشگاه‌های قیر PG در واحدها تجهیز شد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در کشور حدود 180 واحد تولید کننده قیر داریم که تقریبا 50 واحد دارای گواهینامه فنی هستند و باید این میزان افزایش یابد. همچنین از این تعداد 50 واحد تولید قیر آزمایشگاه قیر PG ندارند که باید مجهز شوند. این واحدها یک سال فرصت دارند تا به آزمایشگاه قیر PG مجهز شود.

به گفته وی، از 1100 کارخانه واحد آسفالت حدود 280 واحد دارای گواهینامه فنی هستند و از ادارت کل راه و شهرسازی می‌خواهیم تا موضوع گواهینامه فنی را در مناقصات مورد توجه قرار بدهند.

وی تصریح کرد: در کشور نیاز داریم تا در حوزه تعمیر، نگهداری و احداث راه‌های کشور اصلاحات اساسی ایجاد شود. وظیفه ما در مرکز تحقیقات این است که رویکرد مبتنی بر دانش و تجربه باشد که به این مهم توجه ویژه خواهیم داشت.

حیدری گفت: با همکاری و مشارکت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل و سازمان برنامه و بودجه، آزمایشگاه بارگذاری روسازی با توان داخلی احداث می‌شود.

منبع آریا نیوز

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=29253

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.