شاخص بورس امروز 1430 واحد افزایش یافت

بورس اوراق بهادار تهران اولین روز کاری هفته با روند افزایشی آغاز شد به طوری که شاخص کل در پایان روز با افزایش هزار و 430 واحدی به رقم 2 میلیون و 24 هزار و 973 واحد رسید.

شاخص هم وزن نیز با 3 هزار و 269 واحد افزایش به عدد 686 هزار و 246 واحد رسید. ارزش بازار در بورس اوراق بهادار تهران به بیش از 7 میلیون و 97 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز بیش از 4.7 میلیارد سهم ترجیحی و اوراق مالی را در قالب 255 هزار نوبت به ارزش 3.599 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص های بورس امروز سبز شدند اما میزان افزایش کمتر از یک درصد بود. شاخص کل و شاخص قیمت با معیار ارزش وزنی 0.8 درصد رشد کردند. این دو شاخص با هم وزنی 0.48 درصد رشد کردند.

شاخص آزاد شناور 0.13 درصد، شاخص بازار اول 0.12 درصد و شاخص بازار دوم 0.4 درصد افزایش یافت.

امروز نمادهای ایران خودرو، سایپا و گلگهر بیشترین تاثیر افزایشی را بر شاخص بورس داشتند و نمادهای فولاد مبارکه، پتروشیمی نوری، مس ملی و نفت بهران بیشترین تاثیر کاهشی را بر شاخص بورس داشتند.

در نرخ ارز ایران نیز شاخص کل با 65 واحد افزایش به رقم 25 هزار و 92 واحد رسید. ارزش بازار فرابورس اول و دوم ایران به بیش از یک میلیون و 393 میلیارد تومان رسید. ارزش پایه فرابورس 434 میلیارد تومان بود.

معامله گران امروز بیش از 3.2 میلیارد سهم و اوراق مالی را در قالب 145 هزار نوبت به ارزش 9.233 میلیارد تومب داد و ستد کردند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت 0.26 درصد افزایش یافتند، این دو شاخص با هم وزنی 0.92 درصد افزایش یافتند. شاخص بازار اول فرابورس 0.51 درصد و شاخص بازار دوم فرابورس 0.17 درصد افزایش یافت.

امروز نمادهای پالایش نفت لاوان، مدیریت انرژی امیدتابان هور، شرکت بندر سینا، بیمه کوثر و ایران خودرو دیزل به ترتیب بیشترین تاثیر افزایشی و نمادهای آریا ساسول و مالی سپهرصادرات بیشترین تاثیر کاهشی را داشتند. در شاخص فرابورس

بر اساس گزارش فارس، در حال حاضر بازار سرمایه 6 درصد از تامین مالی اقتصاد را به خود اختصاص می دهد که این رقم باید به 30 درصد برسد. افزایش عمق بازار و گسترش بازار سرمایه ضروری است. در این زمینه دولت باید تشویق به حضور سرمایه گذاران خرد، حمایت از سرمایه گذاران حقوقی و کلان و تدوین قوانین حمایت از حقوق سهامداران خرد شود تا سرمایه های اندک مردم از بازار جمع آوری شود و بخشی از آنها قابل جمع آوری باشد. به تولید تزریق می شود.

بازار سرمایه داخلی به دنبال شفافیت شرکت ها، افزایش حاکمیت شرکتی و بهبود استانداردهای شرکتی و همچنین شفافیت درآمد و امکان اخذ مالیات واقعی از فعالان اقتصادی است، بنابراین باید مورد حمایت دولت ها قرار گیرد.

منبع رکنا

دکمه بازگشت به بالا