اکوایران: آخرین باری که قیمت دلار هرات در این سطوح (50 هزار و 160 تومان) بسته شد، روز بعد تلاش کرد مقاومت 50 هزار و 300 تومانی را بشکند و حتی نرخ ارز از این سطح هم عبور کرد، اما موفق شد. . تثبیت نمی شود و دوباره کاهش می یابد
به گزارش اخبار اقتصادی، قیمت دلار هرات از هفته گذشته وارد محدوده جدید 49 هزار و 800 تا 50 هزار و 300 تومان شده است، بنابراین سوینگرها در حمایت نزولی خرید می کنند و از فروش خود در مقاومت سود می برند. در پایان هفته گذشته قیمت دلار در همین محدوده باقی ماند و قیمت دلار هرات پشت خط روز جمعه 50 هزار و 160 تومان بسته شد.
آخرین باری که قیمت دلار هرات در این سطوح پشت خط بسته شد، روز بعد تلاش کرد تا مقاومت 50 هزار و 300 تومانی را بشکند و حتی نرخ ارز از این سطح هم گذشت، اما تثبیت نشد و دوباره کاهش یافت. به گفته معامله گران، این حرکت رفت و برگشتی از پایین با هدف خسته کردن معامله گران و حکایت از ادامه روند کاهشی قیمت صورت می گیرد.
قیمت درهم امارات در پایان هفته بالای حمایت 13 هزار و 800 تومان در نوسان بود و روز پنجشنبه در قیمت 13 هزار و 830 تومان بسته شد. با این قیمت درهم، دلار 50 هزار و 750 تومان برآورد می شود. قیمت تتر در پایان هفته از 50 هزار تومان تا 51 هزار تومان در نوسان بود و از ورود به کانال 51 هزار تومان بازماند.
در پایان هفته گذشته اخبار هسته ای در بازار مورد توجه معامله گران قرار گرفت. فرانسه، آلمان و انگلیس که سه قدرت اروپایی امضاکننده برجام هستند، روز پنجشنبه با صدور بیانیهای نوشتند: خروج ایران بر خلاف اظهارات برخی کشورهای عضو آژانس بینالمللی انرژی اتمی غیرقابل قبول است. اجازه بازرسان آژانس با تابعیت همان کشورها.» اقدامات تلافی جویانه انجام دهد. این سه کشور به مقامات تهران گفتند: «کار فنی مستقل آژانس نمیتواند مشمول تفسیر سیاسی ایران از دیدگاههای دیگر کشورهای عضو به این شکل باشد».
به گفته تحلیلگران فنی، اگر قیمت دلار امروز بالای مقاومت 50 هزار و 300 تومانی تثبیت شود، می تواند تا مقاومت بعدی 50 هزار و 600 تومانی رشد کند. اما اگر قیمت دلار نتواند مقاومت 50 هزار و 300 تومانی را بشکند، نرخ ارز به حداقل 50 هزار تومان باز می گردد. البته معامله گران معتقدند هر چه به پایان سال جدید نزدیک می شویم، احتمال افزایش قیمت دلار بیشتر می شود.
منبع اکو ایران