به گفته راکنا ، سخنگوی صنعت آب برای کشور Isa Bozorgzadeh امروز صبح در یک کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران و رسانه هایی که امروز برگزار می شود ، با اطلاع از آخرین وضعیت بارانی ، ذخایر طعمه ها و اقدامات مدیریت منابع آبزی ، هشدار داد که ادامه شرایط نگرانی آب در بسیاری از استان ها.
بوزاده زاده به آمار رسمی بارانی اشاره کرد: براساس داده های جمع آوری شده قبل از 1 ژوئن ، میانگین باران در کشور 2 میلی متر بود که تقریباً 2 درصد در مقایسه با میانگین بلند مدت و تقریباً 2 میلی متر باران ثبت شده در تقریبا 2 میلی متر کاهش یافته است.
وی افزود: اگرچه باران در مارس در زمستان امسال بهبود یافته است ، اما به دلیل از دست دادن بیشتر فصل زمستان ، جبران کاهش باران امکان پذیر نیست. ” همانطور که پیش بینی می شد ، حتی باران طبیعی در بهار نمی تواند تأخیر در زمستان را جبران کند.
سخنگوی صنعت آب این کشور ، که به تصمیمات مدیریتی گرفته شده پس از کاهش باران اشاره دارد ، گفت: “در چهل و چهل و چهل سال شورای بالای آب ، تصمیماتی برای کاهش مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی گرفته شده است که به 5 ٪ کاهش باران کاهش می یابد.” این تصمیمات به دولت ابلاغ شد و به یک قطعنامه تبدیل شد.
وی تأکید کرد که آمار ملی فقط برای اطلاعات عمومی مناسب است ، اما برای تصمیم گیری ، شرایط منطقه ای و استانی باید در نظر گرفته شود.
بوزاده با اشاره به وضعیت باران استان ، گفت: استانهایی مانند سیستان و بلوچستان ، هورموزگان ، بوشر و خوزستان در بیش از 5 ٪ کاهش باران را تجربه کرده اند. استان های یزد ، تهران ، فارس ، خراسان جنوبی ، خاراسان شمالی ، کرمان ، آلبرتز ، اصفهان ، قم ، مارکازی ، چاههایاری و بختیاری ، سمنان ، ایلام و خوراسان رازاوی نیز با 5 ٪ به 5 درصد کاهش یافت. در مقابل ، استان های مازران ، گیلان و زنجان زیر 5 ٪ کاهش یافته است.
وی با اشاره به ورود آب به سدهای کشور ، گفت: از ابتدای سال جاری (1 اکتبر) ، حدود 2 میلیارد متر مکعب ورود به سدهای کشور ثبت شده است که سال گذشته بیش از 2 میلیارد متر مکعب بوده است که در آن 5 درصد کاهش یافته ایم.
سخنگوی صنعت آب این کشور ادامه داد: امسال تولید سدها با حدود 2 میلیارد متر مکعب اداره می شد که قبل از آن 2 میلیارد متر مکعب کاهش یافته است. این امر به ذخایر فعلی سدها به 2 میلیارد متر مکعب منجر شده است ، در حالی که این رقم در سال گذشته 2 میلیارد متر مکعب بود. یعنی ما حدود 2 درصد عقب مانده داریم. میانگین پر کردن مخزن تقریباً 2 ٪ است.
وی با اشاره به شرایط نگران کننده برخی از سدهای کلیدی کشور: کل 5 سد مربوط به دریاچه ارومیا نسبت به سال گذشته 5 ٪ کاهش در ذخیره را کاهش داده است. در تهران ، امیر کبیر ، لار ، طالگان ، شرایط لاتیان و ماملو مطلوب نیستند. سد امیر کبیر تنها 2 ٪ تأخیر دارد و سد LAR فقط از 2 ٪ پر است.
بوزاده زاده اضافه کرد: سد Taleghan ، با وجود داشتن شرایط نسبتاً بهتر قبلاً ، اکنون سال گذشته به تأخیر افتاده است. سدهای Latiano و Mamloo نیز به طور متوسط 2 ٪ و 2 ٪ کاهش می یابد.
بوزاده با اشاره به لزوم جلوگیری از اطلاعات نادرست در فضای عمومی ، گفت: “ما نباید با انتشار مفاهیم نادرست یا اطلاعات خوش بینانه مردم را فریب دهیم.” اکنون ما در دو شهر و چهار استان کشور با یک تنش جدی آبزی روبرو هستیم و این قبلاً از مراکز تخمین زده شده دولت و تصمیم گیری مطلع شده است.
وی ادامه داد: به دلیل رشد جمعیت و توسعه شهرک های ماهواره ای ، به ویژه در اطراف تهران ، ظرفیت آبرسانی منابع جدید محدود است. ما پروژه های انتقال آب داریم ، اما این پروژه ها به نیازهای فعلی پاسخ نمی دهند. مدیریت مصرف کننده و مدیریت تقاضا باید همزمان در دستور کار قرار بگیرند.
بوزورگزاده خاطرنشان كرد: تهران ، مشهاد و اصفهان به عنوان سه شهر اصلی كشور به ویژه نیاز به توجه در سیاست مصرف آب دارند. Khorasan Razavi ، Khuzestan ، Fars ، Kerman ، Bushehr ، Zanjan ، Semnan ، Sistan و Balucostan ، استان مرکزی و Tabriz از جمله مناطقی هستند که باید در مدیریت منابع آب مورد بررسی و برنامه ریزی قرار گیرند.
وی تأکید کرد: “همه آژانس ها و رسانه ها باید اطلاعات کافی ، علمی و واقعی را برای افراد داشته باشند تا جامعه بتواند با وجدان و آمادگی با تنش های آب مقابله کند.”
-
فیلم / سوسک که یک توپ گرد از مواد طبیعی ایجاد می کند
-
اخبار را ببینید
-
رکنا