الترا با مشخصات ویژهای که دارد، میتواند وضع آشفته برند لوتوس را بهتر کند. طراحی جذاب در کنار قوای محرکه قدرتمند، میتواند تهدیدی برای رقبای آلمانی و ایتالیایی و حتی هموطنان انگلیسیاش باشد.
طراحی کانسپت مانند و پیشرفته الترا، چیزی فراتر از مدلهای دیگر لوتوس است. در نمای جلویی با طراحی دو چراغ مواجهیم که احتمالا ناشی از حضور چینیها باشد. چراغ L مانند دیلایت با گرافیک خطی و تکه تکه تقارن خوبی را چراغ اصلی دارد.
جلوپنجره خودرو متحرک بوده و اگر اجزای داخلی خودرو مثل ترمزها و باطریها نیاز به خنک شدن داشته باشند، قسمتهای مثلثی آن باز میشوند. تهاجمی و خشن بودن طراحی در قسمت جلویی بیشتر از سایر نقاط است. نمای پشتی از حفرهها و تورفتگیهای زیادی بهره میبرد که ما را یاد لوتوس اویجا میاندازد. چراغ خطی و کشیده آن در بین این حفرهها قرار گرفته و نوشته لوتوس روی آن حضور دارد.
نمای جانبی هم از این تورفتگی و عمقها بهره میبرد. رینگهای بزرگ ۲۳ اینچی و چندپره و دستگیرههای نورانی و مخفی به همراه دوربینی که جایگزین آینه بغل شده است، بیشترین خودنمایی را در این قسمت دارند. ۴ سنسور لیدار باز شونده در این خودرو وجود دارد. دو سنسور روی سقف و دو سنسور دیگر بالای شیشه جلو و عقب قرار دارند. این خودرو توانایی رانندگی کاملا خودکار را دارد! قویترین نسخه الترا، تیپ الترا R بوده که ۹۰۵ اسببخار قدرت و ۹۸۵ نیوتونمتر گشتاور تولید میکند. الترا در نسخههای عادی و S پس از هربار شارژ قادر است ۶۰۰ کیلومتر مسافت را طی کند.
طبق آزمایشی که مت واتسون، خبرنگار Carwow انجام داد، الترا R شتاب ۰ تا ۹۶ کیلومتر را در بار اول در ۳.۰۶ ثانیه انجام داد و در ۶.۳۳ ثانیه به سرعت ۱۶۱ کیلومتر در ساعت رسید و یک چهارم مایل را در ۱۰.۸۲ ثانیه طی کرد. اما در دفعه دوم، ثابت شد که زمان صفر تا صد کیلومتر را به ۲.۹۹ ثانیه کاهش داد. این در حالی است که لوتوس و جیلی مدعیاند که شتاب این خودرو ۲.۹۵ ثانیه است که این امر بعید به نظر نمیرسد؛ چرا که نسخه آزمایش شده، نهایی نبوده است. برای چنین وسیله نقلیهای با وزنی در حدود ۲۰۰۰ کیلوگرم، بسیار سریع است.
الترا قرار است در کارخانهای در شهر ووهان چین تولید و بعد از آن وارد بریتانیا و اروپا شود.