دولت هنوز مسئله بحران برق را درک نکرده است! / وزیر انرژی پوست خربزه را پرتاب کرد! / افزایش نقش کارگران در بحران برق بهانه ای است

به گفته راکنا ، علیرغم هشدارهای شدید در مورد مصرف زیاد برق ، که طبق گفته وزارت انرژی ، یکی از اصلی ترین عوامل کشور است و به گفته تاوانیر ، مصرف برق غیرمجاز 2000 مگاوات تخمین زده می شود و برخی از نیروگاه های غیر نیرو توسط 4 گیاه انرژی زایمان تأمین نمی شوند. این است بنابراین ، افزایش نقش کارگران معدن در بحران برق بیشتر بهانه ای برای پنهان کردن نقاط ضعف مدیریت در زمینه تولید ، توزیع و مصرف انرژی در نیم قرن گذشته است. به خصوص هنگامی که صاحبان معدنچیان غیرمجاز در کشور همانند صاحبان فساد و قدرت هستند که از طریق وزارت انرژی و وزارت ارتباطات قابل شناسایی و مقابله هستند.

به این معنا ، گفتگوی راکنا را با سید هاشم اورای ، رئیس انجمن علمی انرژی ایران و استاد کل دانشگاه فناوری شریف بخوانید:

برق مصرف شده توسط معدنچیان مجاز در کشور کمتر از یک درصد است

هاشم اوی ، استاد دانشگاه فن آوری شریف ، برای اولین بار در مورد معدنچیان مجاز و غیرمجاز گفت: تعریف معدن این است که اشخاص طبیعی یا حقوقی که قصد استخراج رامسر را دارند ، ابتدا باید مجوزها را از وزارت صنعت ، معدن و تجارت بدست آورند) و سپس وارد معدنکار به قانون مناطق صنعتی و صنعتی می شوند. این است ، پرداخت.

وی افزود: “به دلیل مصرف زیاد انرژی معدنچیان ، که مصرف هر ماده معدنی معادل مصرف انرژی یک خانه است ، قوانین غیرمجاز اعلام شده است.” به عنوان مثال ، 100 کیلو وات برق مصرف شده ، 100 کیلو وات انرژی خورشیدی باید یک روز نصب و تحویل داده شود و یک روز به شرکت Tavanir تحویل داده شود و در شب استخراج شود ، که بعید است اجرای این قوانین را اجرا کند ، و مطمئناً تعداد آنها ناچیز است.

وی گفت که نسبت مصرف برق قابل توجه نیست ، وی گفت: “شرایط و قوانین بسیار دشوار ، از یک طرف و تعرفه گران قیمت 1 ٪.

قاچاقچیان در حال اجاره برق ، گاو و خانه روستایی هستند

رئیس اتحادیه انجمن های انرژی علمی ایران ، که می گوید معدنچیان غیرمجاز بسیار سودآور هستند ، مانند قاچاق سوخت ، اما سود خوبی ندارند و می گویند که معدنچیان غیرمجاز به گروه های کوچک و بزرگ تقسیم می شوند. یک گروه کوچک در شهرها ، شهرها ، فروشگاه ها ، ملک ، باغ ، گاو ، ویلا ، کارگاه ها ، مزارع کشاورزی و غیره کار می کنند و حتی در برخی از شهرهای کوچک و شهرها ، این مکان ها برای معدن اجاره می شوند ، مانند اجاره کارت های بازدید ، کارت های بانکی و کارت های ملی.

وی افزود: در مردمان و مردمان کوچک به دلیل کاهش درآمد مردم ، نصب مواد معدنی اجاره ای سودآور است و افزود: معدنچیان غیرمجاز هنگام نصب یک معدنچی در کنار یخچال ، زیرزمین ، پرندگان کرفرال و مزرعه لبنی ، سود خوبی کسب می کنند. ویژگی این گروه این است که تعداد و اندازه زیادی در کشور دارند ، اما تعداد معدنچیان کم است. علاوه بر این ، کشف این گروه ، اگرچه ممکن است ، بسیار دشوار و گران است زیرا تعداد آن بسیار زیاد است و وزارت انرژی قادر به کشف آنها نیست.

فساد و قدرت در پشت معادن غول پیکر / ماهی های بزرگ معدن ؛ سارقانی که از پلیس قوی تر هستند!

OUI گفت: “اگر گروه کوچکی از معدنچیان غیرمجاز نمونه ای از سوخت ، رانندگان و کلکسیونرهای قاچاق سوخت توسط وسایل نقلیه و قرص ها باشد ، گروه دوم قاچاق سوخت سازمان یافته است که لوله ها یا کشتی ها را از طریق کشتی ها نصب می کند.” گروه دوم ، اگرچه به اندازه گروه اول عالی نیست ، اما همان ماهی بزرگ است که طبق مطالعات ، مصرف برق بالایی دارد ، در حالی که بسیاری از آنها کشف نشده اند و در صورت کشف ، هیچ وسیله ای وجود نخواهد داشت.

وی گفت: شناسایی این گروه برای وزارت انرژی و وزارت ارتباطات در صورت تمایل و دستیابی به آنها کاملاً عملی است. دلیل اول فساد است. کسی که از ماهی ده ها و صدها میلیارد دلار معدن سود می برد ، به راحتی از نظارت دو وزارتخانه که 5 تا 10 درصد از درآمد ماهانه خود را به وزارت انرژی و وزارت ارتباطات پرداخت می کنند ، محافظت می شود.

استاد دانشگاه فناوری شریف گفت که دلیل دوم برای شناسایی ، مصادره و مصادره معدنچیان بزرگ ، قدرت است و می گوید که اندام ها ، سازمان ها ، موسسات ، برخی سفارتخانه ها و غیره. آنها در حال کار بر روی وزارت انرژی هستند و وزارت ارتباطات نمی توانند ثبت نام کنند. ماهی های بزرگ در کشور در کشور هستند. پرونده سارقانی که از پلیس و پلیس قوی تر هستند از آنها می ترسند. در نتیجه ، فساد و قدرت امکان درمان آنها را فراهم می کند.

مصرف انرژی معدنچیان مجاز و غیرمجاز کمتر از 5 ٪ است! / راه حل: برق بودن نرخ واقعی

در پاسخ به این سؤال ، چقدر برق معدنچیان غیرمجاز از کل برق کشور مصرف می شود؟ وی گفت: “در پاسخ به این سؤال دو طیف مختلف وجود دارد ، اولین طیف معتقد است كه برق مصرفی درصد و نیمی از كل برق كشور مصرف شده است و طیف دیگر معتقد است كه دلیل قدرت و ناتوانی برق در كشور این معدنچیان غیر مجاز است كه 20 ٪ از برق كشور را مصرف می كنند.” با این حال ، هیچ یک از این دو طیف نظر دقیقی ندارند. تخمین زده می شود که مصرف انرژی معدنچیان غیرمجاز تقریباً 2 تا 3 درصد است و کل مصرف انرژی معدنچیان مجاز و غیرمجاز کمتر از 5 ٪ است.

وی ادامه داد: “وقتی اعداد را جمع می کنیم ، دریافتیم که وزارت انرژی در حال توجیه ناکارآمدی مدیریت آن برای مسئله مصرف برق است و این توجیه غیرقابل قبول است.” هنگامی که وزارت انرژی یکی از عوامل قطع انرژی و مصرف انرژی را در نظر می گیرد ، باید بپرسید که چرا با صاحبان معدنچیان غیرمجاز برخورد نمی کند. هنگامی که امکان ردیابی و شناسایی معدنچیان غیرمجاز ، به ویژه ماهی های معدن بزرگ از طریق وزارت انرژی و وزارت ارتباطات امکان پذیر است ، چرا این دو وزارتخانه عملکرد خود را انجام می دهند و از درمان برق جلوگیری می کنند؟

استاد دانشگاه فن آوری شریف در پاسخ به این سؤال راه حل نهایی چیست؟ وی گفت: “وقتی صحبت از این مشکلات می شود ، میزان برق در کشور واقعی می شود.” هنگامی که نرخ برق آزاد می شود و رقابت ایجاد می شود ، این مشکلات دیگر جای عرب ندارند. از آنجا که هرکسی که برق مصرف می کند مجبور است تعرفه های خود را بپردازد ، اما در حال حاضر معدنچیان غیرمجاز در روستاهای صنعتی یا مناطق کشاورزی ، برق ارزان و ارزان مصرف می کنند ، در حالی که Tavanir به دنبال از بین بردن یارانه ها و مشترکین مشخصات بالا است. در حقیقت ، هنگامی که نرخ برق به جای پیچیده کردن مشکل واقعی می شود ، وجود معدنچیان مجاز و غیرمجاز دیگر مهم نیست. از آنجا که این مشکل اصلی استخراج معدن نیست ، این یک یارانه عالی است که به برق اختصاص داده شده است و در نتیجه ، مردم به نام صنعت ، کشاورزی و دام ، با برق یارانه و ارزان فکر می کنند.

دفاتر بودجه ندارند ، آنها سقف ندارند ، آیا می خواهید پنل های خورشیدی را نصب کنید؟ / دولت هنوز بحران برق را درک نکرده است!

رئیس اتحادیه انجمن های انرژی علمی ایران ، در پاسخ به این واقعیت که رئیس جمهور مسعود در سخنان خود به اهمیت نصب پانل های خورشیدی در ادارات دولتی اشاره کرد و اعلام کرد که ادارات دولتی باید در تابستان از انرژی خورشیدی استفاده کنند. وی گفت: این طرح بسیار غیر منطقی است و دقیقاً پوست خربزه است که توسط وزیر انرژی عباس علی آبادی تحت مراحل رئیس جمهور پرتاب می شود. این اولین باری بود که رئیس جمهور به پیشنهاد وزیر انرژی اعلام کرد که روزانه دو ساعت برق را به جای سوخت کاهش می دهد ، اما پس از آن مازوت سوزاند و دو ساعت در روز بود.

رئیس جمهور مستلزم آن است که همه سازمان های دولتی امسال پنل های خورشیدی را روی سقف ها نصب کنند. وقتی این دستور اعلام شد ، کمتر از دو ماه از اوج گذشته بود. با این حال ، وضعیت سیستم دولتی در کشور به گونه ای است که دفاتر دو ماه طول می کشد تا به نامه و درخواست یک شهروند پاسخ دهند. اکنون با این واقعیت که آژانس های دولتی بودجه و پول کافی ندارند و هیچ جای خالی در پشت بام این سازمان ها برای نصب پنل های خورشیدی و فرسودگی و ساختمانهای فضای باز امکان اجرای دستور رئیس جمهور را ندارند.

وی گفت: “سپس ، هنگامی که منابع مالی ، مکان مناسب ، تیم و آلباسی پروژه مشخص نیست ، می توان گفت که این غیر منطقی ترین فرماندهی است که رئیس جمهور اعلام کرده است.” از طرف دیگر ، رئیس جمهور گفته است که اگر دفاتر با این دستور مطابقت نداشته باشند ، آنها بسته می شوند! با این حال ، ادارات از خدا می خواهند که بسته شود ، و اگر کارمندان هیچ کار مفیدی برای انجام انجام نداده اند و بیکار بودند ، در خانه می مانند و حقوق خود را به دست می آورند.

Oura گفت: “دستورات نشان می دهد که دولت چهاردهم هنوز مشکل را درک نکرده است ، و من می گویم ، با وجود این واقعیت که مشکل برق در کشور مهم ، دشوار و بحران است ، ما هنوز مشکل را درک نکرده ایم.”



  • یک آزمایش جالب که حقیقت برگها و انسان ها را نشان می دهد

    • اخبار را ببینید


اخبار رویدادهای برتر


رکنا

دکمه بازگشت به بالا