به گزارش اخبار اقتصادی به نقل از ایسنا، در حالی که برخی سایت های خبری از وقوع یک اتفاق جدید برای صدور کارت سوخت. به ماشین های صفر کیلومتر اوایل مرداد ماه امسال محمد صادقی مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی صدا و سیما گفته بود: از این پس مالکان خودروهای صفر کیلومتر برای دریافت کارت سوخت خود باید به پلیس +10 بازدید کنید.
وی اظهار داشت: دارندگان خودروهای نو که امسال خودروی خود را از شرکت های خودروسازی تحویل گرفته اند کارت هوشمند سوخته هنوز آن را دریافت نکرده اند، باید برای پیگیری روند صدور شناسنامه به هر یک از کلانتری +10 کشور مراجعه کنند.
به گفته وی، در آن زمان این کارت سوخت برای مالکان خودروهای صفر کیلومتر صادر می شد، اما از این پس لازم است تمامی دارندگان خودرو چه صفر کیلومتر و چه غیر آن برای دریافت خودرو به پلیس +10 مراجعه کنند. کارت سوخت
چه مدارکی لازم است؟
مدارک شناسایی مالک جهت درخواست کارت سوخت هوشمند به شرح زیر است: برای اشخاص حقیقی یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا پاسپورت برای اشخاص حقوقی معرفی نامه رسمی. از سازمان یا شرکت مربوطه با امضا و مهر الزامی است. مجوز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا پاسپورت نماینده. دارندگان وکالتنامه معتبر نیز می توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر از جمله اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.
در مورد لیزینگ خودرو (خودروهای اجاره ای با وضعیت مالکیت) مدارک و مدارک موجود در اختیار کاربر خودرو از جمله کارت خودرو ملاک عمل می باشد. مدارک شناسایی خودرو شامل کارت شناسایی خودرو یا گواهی مالکیت خودرو یا گواهی محضری به همراه بیمه نامه معتبر شخص ثالث می باشد.
برای تکمیل فرم تعهد در دفاتر پلیس +10، واریز مبلغ 10 هزار تومان در پایانه های POS بانک ملت واقع در این دفاتر و دریافت رسید ثبت نام درخواست کارت از کاربر سوخت هوشمند، مراحلی وجود دارد که باید طی شود.
کسانی که در وب سایت Govt Mobile ثبت نام کرده اند نیازی به ارائه درخواست تکراری ندارند. کارت سوخت این افراد از طریق پست به آدرسی که اعلام کرده اند ارسال می شود.