• امروز : سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 24 December - 2024
7

برای توسعه و رشد اقتصادی ایران به محرک های اقتصادی قوی نیاز داریم/ دارایی های کلان اقتصادی کشور محرک های اقتصادی کشور هستند.

  • کد خبر : 19468
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
برای توسعه و رشد اقتصادی ایران به محرک های اقتصادی قوی نیاز داریم/ دارایی های کلان اقتصادی کشور محرک های اقتصادی کشور هستند.

امین شکری رئیس شورای عالی کارآفرینان در میزگرد تخصصی «اقتصاد در گام دوم انقلاب» با اشاره به مفاد بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان برنامه تعالی، توسعه و پیشرفت کشور گفت: اعلام گام دوم انقلاب به عنوان یکی از راهبردی ترین اسناد سیاست گذاری بلندپایه در کشور، تلقی می شود که درک و تفسیر دقیق و تبیین مفاهیم اقتصادی آن می تواند در بهبود آن بسیار موثر باشد. کیفیت تصمیمات اقتصادی سیاستگذاران و برنامه ریزان اقتصادی کشور. رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم در سرفصل ها و توصیه های اصلی تأکید کردند که «اقتصاد قوی نقطه قوت و عامل مهم نفوذ ناپذیری و نفوذ ناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، ضعیف است. نقطه “. و پایگاهی برای نفوذ و تسلط و دخالت دشمنان. آنها همچنین اقتصاد کشور را دارای دو چالش عمده دانستند، تحریم ها به عنوان یک چالش بیرونی و نقص های ساختاری و ضعف های مدیریتی به عنوان یک مانع داخلی. در این بیانیه، رهبری برای غلبه بر مشکلات اقتصادی، اقتصاد مقاومتی به معنای درونی‌سازی اقتصاد کشور و برون‌سازی با استفاده از توانمندی‌های موجود و ورودی گروهی از جوانان مؤمن و آگاه و مسلط بر دانش اقتصادی در درون دولت بوده است. به عنوان راه حل اصلی تعریف شده است.

به گزارش اخبار اقتصادی، رئیس Consejo Superior de Empresarios گفت: در ادبیات اقتصادی می توان رانندگان اقتصادی را به لوکوموتیوهای قطار تشبیه کرد که در هنگام حرکت واگن های دیگر را همراه خود می کشند و حرکت گروهی انجام می دهند. . بی شک پویایی بخش های مختلف اقتصادی به شرایط عمومی اقتصاد کشور بستگی دارد که رشد تولید و افزایش فعالیت در بازه های زمانی مختلف در هر یک از بخش ها به احیای سایر بخش های اقتصادی منجر می شود. بر اساس مطالعات انجام شده در مورد اقتصاد ایران، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع فولاد و معدن، مسکن و ساختمان از صنایع محرک اقتصاد محسوب می شوند. قطعا برای توسعه و رشد اقتصادی ایران نیازمند محرک های قوی اقتصادی و تقویت مزیت های رقابتی خود نسبت به سایر کشورها هستیم که با توجه به امکانات و توانمندی های موجود در کشور امکان دستیابی به آن وجود دارد.

شاکری با اشاره به مشکلات اقتصادی ایران و عدم تقویت محرک های اقتصادی گفت: اقتصاد کشور در دهه های گذشته بر پایه نفت و خام فروشی استوار بوده و عملا برای بسیاری از محرک های اقتصادی فرصت رشد و توسعه وجود دارد. برای تکمیل زنجیره ارزش در صنایع مختلف ایجاد نشده است. امروزه اقتصاد ایران با چالش‌های داخلی و خارجی زیادی مواجه است که از جمله مهم‌ترین و اساسی‌ترین چالش‌های ساختاری می‌توان به نرخ بالای تورم و نقدینگی، کسری بودجه ساختاری، رهبری دولت در اقتصاد و عدم مشارکت اشاره کرد. خواهد بود. افراد در حوزه اقتصادی در صورتی که در بیان گام دوم انقلاب هم سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و هم سیاست های کلی اصل 44 در رواج اقتصاد یعنی اقتصاد پایه به وضوح تاکید شده است.

منبع اقتصاد آنلاین

لینک کوتاه : https://akhbareghtesadi.com/?p=19468

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.