اخبار اقتصادی به نقل از پایگاه خبری توانیر، مصطفی رجبی مشهدی و افزود: از این نظر 8 نقطه در تهران و سایر مناطق کشور در نظر گرفته شده است.
او گفت که هزینه جمع آوری ماشین های برقی به عنوان نرخ مشترکان تجاری و با نرخ کیلووات 547 تومان محاسبه می شود، افزود: جلساتی با وزارت حراست و همکاران در این زمینه برای تامین قطعات مورد نیاز ایستگاه های شارژ برق داشتیم که 8 نقطه در تهران. و سایر نقاط کشور. فرض بر این است که وزارت نیرو قطعا همکاری لازم را برای تامین بار انجام خواهد داد.
وی با اشاره به تنوع خودروهای برقی در دنیا گفت: در کشور ما توسعه این خودروها که شامل حدود 80 هزار خودرو اعم از دولتی و خصوصی است در میان مدت انجام شده است و از این رقم در در کوتاه مدت درخواست ایجاد یک ایستگاه شارژ برای 10000 خودرو شده است که نیاز به 8 مگاوات برق دارد که قابل تامین است.
وی افزود: وزارت صمت در میان مدت ضروری است. ایستگاه های شارژ و در برآورد انجام شده با افزایش تعداد خودروها می توان این میزان را تا 40 مگاوات افزایش داد.
مدیرعامل شرکت توانیر در عین حال تاکید کرد: تقویت زیرساخت های تامین برق خودروهای برقی در دستور کار قرار دارد که پس از تکمیل از سوی وزارت حراست اعلام می شود.
به گفته رجبی مشهدی، در این طرح برای اکثر افرادی که خودروی برقی ندارند اما باید برق ثابتی داشته باشند، در این طرح ملاحظات تامین برق در نظر گرفته شده است، بنابراین ایستگاه های شارژ خودروهای برقی معمولا در ساعات عادی شارژ می شوند نه پیک.
مدیرعامل شرکت توانیر در ادامه با بیان اینکه زیرساخت های مربوط به اجرای این طرح را فراهم می کنیم، خاطرنشان کرد: برنامه هایی برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر داریم که عملیات اجرایی آن بر اساس ظرفیت تولید برق از سال 1403 آغاز شد. از این نیروگاه ها در شبکه برق کشور است.
وی تصریح کرد: وقتی از نیروگاه انرژی های تجدیدپذیر برق تولید کنیم و سپس از خودروی برقی استفاده کنیم، آلودگی هوا کنترل می شود و مزیت استفاده از خودروهای برقی دوچندان می شود.
منبع رکنا